- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #119.041
Bugun bi ruya gordum annem esimi sabah erkenden kaldiriyo hadi dio beni gotur ben nereye diyorum esime donup su gecen gittigimz magazaya dio siz ne zaman gittiniz ne magazasi diorum su coxuk arabasinin satildigi bi magaza hem bebek kiyafetide aliriz dio anne yaa diorum ortada fol yok yumurta yok senin yaptigina bak bekle biraz diorum ve uyaniyorum.. Sonra bi hbr aliyorumki muthiss kuzenm 4yillik evli ve cocugu olnuyo oluyoda karninda oluyo dr falan gitti mikroenjeksion denedi iki kez yasamadi sonunda umidini kesti dr dan bayrama tatile gidiolardi hastalanmadm adet sokturucu alitim die dr gitms oda ne hamilesin demesinmi inanamamis buna cok sevndim anlatamam ruyam cikti dedim sonra ama bi garipte oldm dogrusu halbuki herzmn dualarimda onada ederim.İns canmm ins.oda olacakk olur ins.bende aynen tatlim ya belki bu isi yapacaktm olmayacakti ama en azindan gerekeni yaptim rabbim vermedi nasibimde yokms derdim simdi ise bebek olmasi icin yapilnasi gerekeni yapamamak koyuyo bana hep dusunuyorum acaba yumurtaligim calisiomu bu isi yapsam hamile kalirmiydim nasil olurdu die sanki imkansiz gibi gelio hic anne demiycekmis gibi biri bana ve hep aciyan gozlerle bakilacakmis yanimda cocuk lafi acmaya korkacaklarms gibi...