• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende anlamadim canm gayet rahat basladim ben deneyelim dedim bi gun durup bi gun deniyorz simdi yine deniycem egz de yaptim ama anlamadim dur bakalim simdi egz yapip sonra penis denemesi yapcam hayirlisiyla olur ins.aslinda isteyerek basliyorumda ister istemez hafif kasiorum vujudumu bacaklar rahatta ic organlarim kasiyorum galiba dua edin kizlar...

inci sıkma canını. yendikten sonrası da belli bir süreç. alışma devresi var. bak 3 ay oldu ben hala alışamadım ama 1 ayda alışan da var, benim gibi sürünen de var :))) sen beni örnek alma, benim eşim de problemli. bi tek bana kalsa belki daha rahat ilerlerdim. zamanla olacak her şey, çocuk bile 9 ayda doğuyor, yendin ya gerisi gelecek. moralini yüksek tut ortaaam :)))

arkadaşlar yapamıyorum.yardım edin.yarısına yakın alıyorum ama ötesi çok canımı yakıyo.

öncelikle sakin ol. yarısına kadar almak yenmek demek aslında, gerisinde acı hissi yok. ama o andaki yanmadan dolayı korkup bırakıyoruz. yanma olunca yarısında, dur beklet eşini, derin nefesler al vücudunu rahat bırak, geçecek. geçtiğinde eşin yavaşça itsin, gene yanma olursa yaptıklarını aynen tekrarla. bu şekilde sonuna kadar alabilirsin. o yanmadan daha fazlası yok, ordan sonrası kocaman boşluk his de yok acı da yok. korkma.

benim ki horlaya horlaya uyuyor. egzersize başladım tekrar bugün. 10 cm git gelle yaptım ama 11 cm de olmadı. tekrar 10 cm denedim yapamadım. 2 saatten fazla uğraşıyorum.tahriş olmasın diye bıraktım bende bugünlük. ne yapmalıyım şimdi. ben artık olsun istiyorum. artık kocam benden saatler önce,işten gelir gelmez uyumasın istiyorum.:43::43::43::43::43::43::43:
artık geceleri uyuyabilmek istiyorum :50::50::50::50::50::50:

monolog gayet iyi gidiyorsun, moralini bozma. ben yendim ama eşim benden önce gider ve horul horul uyur, hala aynıyız yani :)) alışkanlık meselesi. erken kalkıyor, yapacak bir şey yok. sen egzersize devam et, yendiğin gün dünyanın en tatlı uykusunu uyuyacaksın. :16::16::16::16::16:

Evet canım beterin beteri var Bazen çok umutlanıyorum bazende böyle umutsuz oluyorum kendime güvenim gidiyor ... Ben Eski üyeyim fakat bu konuya yeni yazmaya başladım okuduklarım beni çok etkiledi başarı öyküleri çabalar güzel sonuçlar tek olmadığımı gördüm üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim inan ki... ben birkaç yıl önce dr gittim şu an okuduklarıma göre buradaki yazıları aslında bende bayağı bir ilerleme katetmişim diyorum mum falan artık çocuk oyuncağı geliyar ama eşli denemede tık yok eskisi kadar sıkmıyorum aslında kendimi ama yönü ayarlayamıyoruz heralde artıl eşimdede sabır tükendiği için deneme bile yapmak istemiyor denesek ne olacak olmuyor diyor bende daha çok karamsar oluyorum oda haklı az zaman değil ama sonları artık bence inşallah Allahımında izni ile az daha sabretse olur gibi geliyor bilmiyorum canım ne olucak....
kafanda bitirmişin bence de sonları. inşallah yeneceksin sen de. takıldığın yerde ıkın benim çok işime yaradı. olacak inşallah yakınlarda sen de yazarsın buraya gelin oldum diye;)
kızlarrr inş tatile çıkıyoruz bir haftaya ilk tatilimiz bu bizim gecen senekını saymıyorum 50 tane gecelik götrdüm ceyızıme özel adlıgım hepsi salya sumuk oldu aglamaktan :1::1::1::1: hüsranndı her gün deneme her gün deneme sonuc kavgalı suratsız balayı cıftı :19::19::19::19: bu gecelıklerı gercekten kadın olup gıyebıelcekmıyım dıyordum hatta bıgun esım vajılıyken gıymıstım yıne bı aksam aman gıyıyorsun gıyıyorsun bırsey oldugu yok olay gecelıkte degıl gıbı bı cumle kurmustu erkekler bazen cok düz ve kırıcı olabılıyor nasıl gücüme gitmişti oturup ona da ağlamıştım bi güzel sonra özür diledi oyle demek ıstemedım falan..sagolsun ustume gelmedı sabrettı ama nadırde olsa bazen boyle höt höt cümle kuruyordu Allahım diyordum soyle gercek bır karı koca olarak tatl ne zaman yaparım kı ben bu seneymıss :1::1::1: ARTIK valizimi hazırlarken aynı seyı hıssetmıyecegım Hadiii egzersizcilerrr hızlanınnn sizde giydiklerinizi,n hakkını verin :1::1::1::1::1:
ben de dün geldim tatilden bu seferki tatilimizi balayı olarak tanımlıyorum kafamız rahattı .geçen seneki tatilimizde odaya her girişimizde deneme yapıcaz diye ödüm patlıyodu deniyoduk olmuyodu filan millet dışardan bize balayı çifti gözüyle bakıyodu biz de mutlu rolü yapıyoduk :( çok şükür geçti o günler. inşallah tüm vajililerde kurtulsun bu illetten.

Arkadaşlar ben serçe, işaret, orta parmak hepsini sonuna kadar alıyorum. Gitgel de yapıyorum. Gitgel, parmağı içerden çıkarmadan oluyor dimi? Çıkardığımda tekrar girdirmek ve bi kere ilerletip çekmek yine girdirmek derken bayağı vaktimi alıyor. Dışarı çıkarmam lazımmıki? Bir de küs parmağı alamadım o gitgellerden sonra almam lazım değilmiydi? Alırken yanıyo. Aslında almadan yanıyo. Yani yanan giriş kısmı. Ne yapayım?? Geçmek istiyorum 2. aşamaya hadi yardımmm :78:

merhaba cicekrose canım benim bi sorum olacak benim zarım septalı doktor alalım dedi ocean lada konuştuk bu operasyonu geçirenlerden bilgi almak istiyorum da ben 1.5 aylık evliyim muayene oldum doktor alalım dedi regl oldum şimdi bitince başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. aynada kulak çubuğuyla ıkınarak zarımı gördüm doktorun dediği gibi bölmeli zarım var iki delik var bu şekilde olursa ağrılı olabilirmiş senin operasyonun nasıl geçti sonrasında ne kadar süre gerekli iyileşme için ilişki için beni bilgilendirirsen çok sevinirim canım...

Mrhb. cok basit bir islem ve septali ise aldirmanda fayda var 5dk.lik bir anestezi altinda cok kisa suren acisiz agrisiz.dr sadece 2-3gun iliski deneme demisti onun haricinde zaten anesteziden ayilir ayilmaz wc.ye gitmistim onda sikinti yok oturup kalkma falan hersey normal zaten zarda bir sinir ucu yok ya anca kilcal damar denk gelmisse o anda kanar ve durur onuda biz hissetmiyoruz yani aci sizi bu operasyonda soz konusu degil cok rahat olabilirsin

Arkadaşlar ben serçe, işaret, orta parmak hepsini sonuna kadar alıyorum. Gitgel de yapıyorum. Gitgel, parmağı içerden çıkarmadan oluyor dimi? Çıkardığımda tekrar girdirmek ve bi kere ilerletip çekmek yine girdirmek derken bayağı vaktimi alıyor. Dışarı çıkarmam lazımmıki? Bir de küs parmağı alamadım o gitgellerden sonra almam lazım değilmiydi? Alırken yanıyo. Aslında almadan yanıyo. Yani yanan giriş kısmı. Ne yapayım?? Geçmek istiyorum 2. aşamaya hadi yardımmm :78:

canım biraz daha çalış tek parmakta içeri girdirmek daha da kolaylaşsın. gitgelde çıkarman gerekmiyor. 2 parmak başta zorluyo biraz önce 1 boğumu çalış sonra 2 boğumu almaya çalış..

Yandigi yerde bekle gececektir he yok bu beni urkutuyor sogutuyor dersen emla yada anestol krem alip surebilirsi o yanan yere.buarada git gel ici de iken yapacaksin disari cikarmana gerek yok:)

Arkadaşlar gittim yine önce orta sonra küs denedim. Alamadım ben küsü :( Sonra az bişe korkuyorumdur diye zorladım baktım bi titreme bacaklarımda... Durdum nefes aldım dinlendim Tekrar denedim yine zangır zangır titriyorum. Bıraktım kalktım baktım ellerim de titriyor. Ne kadar devam etcem acaba daha tek parmaka.??

He super ozaman dene mutlaka faydasini gorursun buarada ben parmakla calismadim ama kus olmuyorsa isaret ve orta yanyana bitisik dene yada eldivenin varsa 2parmagi tek goze sok daha kolay olabilir belki

prezervatifle çalışıyorum kremleyip. iki parmağı üstüste olmuyor yanyanayı denemedim ona da bakıcam.

hangi mum? bildiğimiz ince uzun beyaz mumlardan mı? orta parmaktan biraz kalın olanlar? aynada bakarken bile bi garip oluyorum..

canım işte olduğum için geç yazıyorum kusuruma bakma.evet canım şu elektirik kesilince kullandığımız bakkal mumları senın dedıgın gıbı uzun ince olanlar...eger gözune kalın gelıyorsa başını yani giriş yerini bıçakla inceltebılırsin girişte daha rahat oluyor.onun çevresi 5cm kadar.daha sonraki aşamalarda etrafına kağıt havlu sarıp streçle sabitleyerek kalınlığı arttırılıyor.evde bu şekilde aparat hazırlatmıştı arkadaşlar bana.bir de poponun altına yastık koyunca daha rahat oluyor sanki.ilk girişte biraz yanıyor 2-3 sanıye ıcınde gecıyor.sonra derin nefes alıp ıkındığında mum içeri girdi bile hadi kolay gelsin:46:

Haklısın canım sirkelenme zamanı geldide geçiyor herşeyden önce yaş geçiyor ömür bitiyor en güzel yıllarımızı bu hastalık yüzünden yaşayamadık ki Allah beterinden saklasın başka dert vermesin herşey Allahta Şifasıda önce Allahtan sonrada beyinde bitirince sanırım hadi bakalım en kısa zamanda müjdeli haberler alıp vermek dileği ile .... Bide birşey daha sorucam canım ya İncinin gittiği Ankaradaki Dr bide gideyim diyorum ne yapmamı önerirsin yanlız denememi yoksa dr mı karar veremiyorum hangisi daha hızlı sonuç olur....

bildiğim kadarıyla inci egzersizlerde hiç bir sorun yaşamıyordu da p...s söz konusu olunca kasıyordu çok en son raddede hipnoz yöntemine başvurmuş dr. sen egzersizlerde tamam artık yeter hazırım deyip de ilişkiye giremiyorsan gidebilirsin ama egzersizleri bitiremedim hazır değilim daha diyorsan biraz daha egzersiler üzerine çalış derim çünkü ben de gittim dr. a Allahtan iyi çıktı eşim işsiz diye ilk görüşmede bikaç bişi anlattı para almadan seanslara çağırmadan eve yolladı bende geri kalanını bu forumdan hallettim çünkü forumdaki arkadaşalr doktorların dediklerini burdada adım adım samimice ve içten gelerek söylüyorlar zaten böyle işte yanındayız biz her daim ;) olcek bu iş =))

canım işte olduğum için geç yazıyorum kusuruma bakma.evet canım şu elektirik kesilince kullandığımız bakkal mumları senın dedıgın gıbı uzun ince olanlar...eger gözune kalın gelıyorsa başını yani giriş yerini bıçakla inceltebılırsin girişte daha rahat oluyor.onun çevresi 5cm kadar.daha sonraki aşamalarda etrafına kağıt havlu sarıp streçle sabitleyerek kalınlığı arttırılıyor.evde bu şekilde aparat hazırlatmıştı arkadaşlar bana.bir de poponun altına yastık koyunca daha rahat oluyor sanki.ilk girişte biraz yanıyor 2-3 sanıye ıcınde gecıyor.sonra derin nefes alıp ıkındığında mum içeri girdi bile hadi kolay gelsin:46:

ben şuan 2 parmak egzersizindeyim ama zor lanıyorum.tam olmuyor bir boğum okadar

Arkadaşlar gittim yine önce orta sonra küs denedim. Alamadım ben küsü :( Sonra az bişe korkuyorumdur diye zorladım baktım bi titreme bacaklarımda... Durdum nefes aldım dinlendim Tekrar denedim yine zangır zangır titriyorum. Bıraktım kalktım baktım ellerim de titriyor. Ne kadar devam etcem acaba daha tek parmaka.??

aslında olmayan acıyı kasıp kendimiz yaratıyoruz acı hissetiiğinde çekme asla bekle bekle bekle yanma olcek belki iğneler batıyomuş gibi olcek ama bu sadece biz kasınca oluyo o yüzden bekle alışana kadar bekle acısa da bekle alışacak duymayacaksın sonra ama acık kıpırdatayım dedin mi yine duyarsın o olmayan acıyı vazgeçme sakın ben nasıl hırs yapmıştım anlatamam o kadarki eşimin tombik parmaklarıyla iki parmağını alırdım son zamanlarda da 3 parmağını bazen de yorulunca yüzüstü dönerdim parmaklarını çıkarttırmadan alttan üstten geçerdik bi şekilde acıyı duymazdan geldim hırs yaptım ya iğneler iğneler Allahım! ama noldu beynim pes etti artık anladı genişledikçe genişlediğini oranın. beynimde o olmayan korkuyu acıyı yaratan yeri de öldürdüm toprağı bol olsun. şimdi diyorum iki parmaktan daha kolay p..s annemin bile ödü koptuydu 3 parmakla çalıştığımızı duyunca(benim 4 parmağıma denk gelir) naptın kızım sen doğum yapmış kadar olmuşun diye gerek yokmuş ama neyse bugünleri gördüm Rabbime çok şükür sakın unutma acıyok korku yok yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir ;))

Back
X