• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tsk ederim ocean cvp verdıgın için.ilişkiye girmeye calıstık ve içeri biraz girince dümdüz girmeye caliştı esim ve benim canım yandı acaba oldumu kı dedik.yanı bıseyleri yanlısmı yapıyoruz ki

ve canım yandı ıyıce tırstım ya.dediğin gibi kanama ve ve acı olmuyo mu

Zaten o baktıkları alet bizim egz. aparatlarından inceymiş kuzum hiç korkma..ben kullanmıyorum jel eşim sinirleniyor onu görünce sönüyor filan zorlamak istemiyorum.. abdest olayına gelince sen zevk amaçlı yapmıyosun ki.. egzersizi orgazm olmak için yapmadığına göre abdeste de gerek yok benim fikrim bu yine de daha iyi bilene sor derim ama reglden ve ilişkiden sonra abdest alıyorum ben bi tek..

Amann amann ne zevki ...bende hep aliodum bugun almadm girdim ciktim egz yaptm dun.yumurtlama gunumdu yapamadk dugun vardi bugunde esim gec gelicek ama ins yorgun olmazz bide adami bekliyorz zate kendimi ancak hazirlamisim..yaaa oceann :((:5: benn su isi rahatca yapip hamile kalmak istiyorm coookkkk ama.coookkk:5:

Kizlar su aparatla deneme yapim dedim yani gozum yemedi acikcasi dr da yapma dediya bende elime aldim sonra braktim dedim kafam karismasin..cekmeceyi actim gozum goz kalemine gtti ..sunu bi denim dedim hamateni surdum ucuna deliken asag ittim anam gdioda gdio bu ha ha ne tuhafmis hic bi his de yoktu :) simdi gozum kalemde ..sevdim onu canimi yakmadiya sevgi besledim birden:) yine cnm istioo.....

Kizlar su aparatla deneme yapim dedim yani gozum yemedi acikcasi dr da yapma dediya bende elime aldim sonra braktim dedim kafam karismasin..cekmeceyi actim gozum goz kalemine gtti ..sunu bi denim dedim hamateni surdum ucuna deliken asag ittim anam gdioda gdio bu ha ha ne tuhafmis hic bi his de yoktu :) simdi gozum kalemde ..sevdim onu canimi yakmadiya sevgi besledim birden:) yine cnm istioo.....

:27: hehe uzay boslugunu kesfetmissin umuut hehe. gider o daha, mikiyi daha cok seveceksin ama o da canini yakmaz. cici miki.

Amann amann ne zevki ...bende hep aliodum bugun almadm girdim ciktim egz yaptm dun.yumurtlama gunumdu yapamadk dugun vardi bugunde esim gec gelicek ama ins yorgun olmazz bide adami bekliyorz zate kendimi ancak hazirlamisim..yaaa oceann :((:5: benn su isi rahatca yapip hamile kalmak istiyorm coookkkk ama.coookkk:5:

O da olacak kuzum sabır sadece..Son yumurtlama günü değil ya diğer ay denersiniz..Üzülme sakın.:38:

Kızlar inşallah bu akşam burdan yine güzel yeni gelinler çıkar umut hadi seni bekliyorum kaç gündür girip bakıyorum bir gelişme varmı diye ama bu akşam bu vajiyi yeneceksin gibi geliyo bana hadi kızlar gerçekten çok kolay yendikten sonra bumuydu diyor insan dünyada bir tane bile vajili kalmasın istiyorum:52::52::52:

O da olacak kuzum sabır sadece..Son yumurtlama günü değil ya diğer ay denersiniz..Üzülme sakın.:38:

Amiiinn canmmmm amiin..inss olur bazen sanki hic anne olamiycakmisim gibi gelio sonra diorum kendikendime bundan oncede hic pen..alamiycak gibi hissediodun sus bakim incii seytani dinleme dio:ssz: ins rabbim mutlulugumu bebisle taclandirir...

cnm merak etme yalnız değilsin..yazdıklarını okudum bian dedimkii eşlermiz bukadarmı birbirine benzerr..bizdede b.....ma sorunu oluyo sürtünmeyi terch ediyo beyfendi kolayına geliyo herhal..bende çok kızıyorum yeneli 2 ay oldu hala alışamadım hoş fazla deneyemiyozda hep hüsran oluyo..şöyleki ben ilişki öncesi yok egzersiz yapim yok jel sürüm derken benmki kızıyo falan yok doğal olmalıymış yok bilmem ne neyse ikna ediyorum buseferde sert...me sorunu neyse onuda hallediyoz bu seferde yavaş gitgel yüüzünden b...ma gecikiyomuş eski sistem olsun istiyoo onuda ben istemiyorum..kadın olmak ne zor yaaa neyse bugnlere şükür vajiyi yendik ya yük kalktı ya umarım düzelir..düzelnce banada tüyo ver emi::)))

Arkadaşlar ben çok ara verdim kendime çok kızıyorum ne güzel mumla yapıyordum kalınlaştırarak sonra ara verdim eşimi askere uğurladım O olmayınca yapasım gelmedi bugün bana sen devam et egzersizlere dedi ve tekrar harekete geçtim ama hüsran:( İtiyorum gitmiyor gitse de çok az birşey giriyor yanma oluyor ve korkum geri geldi ya kan gelirse diye kasıyorum kendimi moralim bozuldu çevremde herkes hamile hatta en yakınımda olanlar bile :( Çok üzülüyorum Onlara belli etmiyoum seviniyorum bebeklerine biraz da rol yapıyorum sanırım kıskançlık değil bu buradaki arkadaşlar eminim beni anlar çok üzülüyorum işte ya gözlerim hep yaşlı kendimi sıkamıyorum da bir süre sonra gözlerim doluyor herkese versin Allah inşallah ama bana da versin diye dua ediyorum inşallah kısa sürede buradaki herkes yener. Tek çarem bu site ve buradaki arkadaşlar, başka çare yok doktora gitsek aynı şeyi yapacaklar ve belki hızlıca sokup kanatacaklar ben bari yavaşça yapıyorum kontrol bende en azından. Neyse kimsenin canını sıkmak istemem cesur olan insan için saniyelik birşeydir mutlaka ama ben korkak olduğum için yapamıyorum işte ne yapayım kusuruma bakmayın iyi geceler...

Arkadaşlar ben çok ara verdim kendime çok kızıyorum ne güzel mumla yapıyordum kalınlaştırarak sonra ara verdim eşimi askere uğurladım O olmayınca yapasım gelmedi bugün bana sen devam et egzersizlere dedi ve tekrar harekete geçtim ama hüsran:( İtiyorum gitmiyor gitse de çok az birşey giriyor yanma oluyor ve korkum geri geldi ya kan gelirse diye kasıyorum kendimi moralim bozuldu çevremde herkes hamile hatta en yakınımda olanlar bile :( Çok üzülüyorum Onlara belli etmiyoum seviniyorum bebeklerine biraz da rol yapıyorum sanırım kıskançlık değil bu buradaki arkadaşlar eminim beni anlar çok üzülüyorum işte ya gözlerim hep yaşlı kendimi sıkamıyorum da bir süre sonra gözlerim doluyor herkese versin Allah inşallah ama bana da versin diye dua ediyorum inşallah kısa sürede buradaki herkes yener. Tek çarem bu site ve buradaki arkadaşlar, başka çare yok doktora gitsek aynı şeyi yapacaklar ve belki hızlıca sokup kanatacaklar ben bari yavaşça yapıyorum kontrol bende en azından. Neyse kimsenin canını sıkmak istemem cesur olan insan için saniyelik birşeydir mutlaka ama ben korkak olduğum için yapamıyorum işte ne yapayım kusuruma bakmayın iyi geceler...

bencede kızmalısın canım kendıneee ınsan ara verdıkcee korkusu dahada cogalıyooo,kasma kendını canımm kastıgın surece onune bı duvar cıkıcakk ve asamıycaksın o duvarıı rahat bırak kendınıı ve ıkınnn az popoya egılımlı yaparsan hemen gırer ınsallh canımmm ben de cok ıstıyorum bebekk allh herkese yastsın o duyguyuuu

cnm merak etme yalnız değilsin..yazdıklarını okudum bian dedimkii eşlermiz bukadarmı birbirine benzerr..bizdede b.....ma sorunu oluyo sürtünmeyi terch ediyo beyfendi kolayına geliyo herhal..bende çok kızıyorum yeneli 2 ay oldu hala alışamadım hoş fazla deneyemiyozda hep hüsran oluyo..şöyleki ben ilişki öncesi yok egzersiz yapim yok jel sürüm derken benmki kızıyo falan yok doğal olmalıymış yok bilmem ne neyse ikna ediyorum buseferde sert...me sorunu neyse onuda hallediyoz bu seferde yavaş gitgel yüüzünden b...ma gecikiyomuş eski sistem olsun istiyoo onuda ben istemiyorum..kadın olmak ne zor yaaa neyse bugnlere şükür vajiyi yendik ya yük kalktı ya umarım düzelir..düzelnce banada tüyo ver emi::)))

Hadi ya sizdemi bizgillerdensiniz ben turumuzun son ornegiyiz diodum :)yapana kadar olsun artik dien adam simdi disarda kulac atmak istio.hergun tepeme coken adam simdi resmen kacio ben soruyorm hep yapalimmi die hep ertelio yarin deneyelm dio basina gecioz iki saat yon arioz krem falan dedimmi dellenio pnuda gecioz yavas olsun simdilik diorm oyle olmaz dio:47: harbi ne zor iismis bu yaa cinsellikte sorun.yasamayanlari kiskaniom bazen.yalan.olmasin.hepp.kiskaniom:43:
zamanla alisicaz tatlimm sakin yanls anlama ama tek olmadigimigormek bile moraloldu bu nasi bi hastalk ya vesvese oldum valla...ins canimm bi duzene girse bide bebis yapsam daha ne.kim.once duzene girerse hbr verelim birbirimize:23:

Umarim suan is basindasinizdir
tumm dualarim izinle hayirlisiyla bitirin su vaji kabusunu aklimm sizdee hadii altheamm aslansin :27:kaplannsin yaparsinnn:8: tatlimmm halay basin olcam die surekli bakip cikiom :3:

Back
X