Arkadaşlar ben çok ara verdim kendime çok kızıyorum ne güzel mumla yapıyordum kalınlaştırarak sonra ara verdim eşimi askere uğurladım O olmayınca yapasım gelmedi bugün bana sen devam et egzersizlere dedi ve tekrar harekete geçtim ama hüsran

İtiyorum gitmiyor gitse de çok az birşey giriyor yanma oluyor ve korkum geri geldi ya kan gelirse diye kasıyorum kendimi moralim bozuldu çevremde herkes hamile hatta en yakınımda olanlar bile

Çok üzülüyorum Onlara belli etmiyoum seviniyorum bebeklerine biraz da rol yapıyorum sanırım kıskançlık değil bu buradaki arkadaşlar eminim beni anlar çok üzülüyorum işte ya gözlerim hep yaşlı kendimi sıkamıyorum da bir süre sonra gözlerim doluyor herkese versin Allah inşallah ama bana da versin diye dua ediyorum inşallah kısa sürede buradaki herkes yener. Tek çarem bu site ve buradaki arkadaşlar, başka çare yok doktora gitsek aynı şeyi yapacaklar ve belki hızlıca sokup kanatacaklar ben bari yavaşça yapıyorum kontrol bende en azından. Neyse kimsenin canını sıkmak istemem cesur olan insan için saniyelik birşeydir mutlaka ama ben korkak olduğum için yapamıyorum işte ne yapayım kusuruma bakmayın iyi geceler...