• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sekerpare bende aranıza yeni katıldım 3aylık evliyim ve sadece yarıya kadar alabildim p..i ama devamını getiremiyorumm senin nasıl oldu sonu lütfen yardımcı olun

sekerpare bende aranıza yeni katıldım 3aylık evliyim ve sadece yarıya kadar alabildim p..i ama devamını getiremiyorumm senin nasıl oldu sonu lütfen yardımcı olun

hoş geldin cnm ben de tam çıkmazk üzereydim,yeni evliysen ve hele de yarıya kadar aldıysan yenmen daha kolay canım,o anda yapabileceğin şeyleri söyliym kısaca,öncelikle rahat olması için jel kullanmanı tavsiye ederim,ve ilk girdikten sonra eşin yavaş yavaş iterken sen de derin derin nefes alıp vermelisin nefes alıp verirken orası rahatlıyor ve genişliyor tam o anda eşin itmeye devam etsin ayrıca ucu girdikten sonra popuşu az yukarı kaldırısan daha kolay yön buluyo p..ve rahat kayıyor bir de sırtüstü yatarken bacaklarını karnına doğru çekip hafif yerden kesince de kolaylaşıyor ilerlemek

Arkadaşlar merhaba bayadır giremedim internetimde problem oldu çözemediler. çok ayrı kaldım kimler yendi neler oldu?egzersizciler ne durumda...

hoş geldin cnm ben de tam çıkmazk üzereydim,yeni evliysen ve hele de yarıya kadar aldıysan yenmen daha kolay canım,o anda yapabileceğin şeyleri söyliym kısaca,öncelikle rahat olması için jel kullanmanı tavsiye ederim,ve ilk girdikten sonra eşin yavaş yavaş iterken sen de derin derin nefes alıp vermelisin nefes alıp verirken orası rahatlıyor ve genişliyor tam o anda eşin itmeye devam etsin ayrıca ucu girdikten sonra popuşu az yukarı kaldırısan daha kolay yön buluyo p..ve rahat kayıyor bir de sırtüstü yatarken bacaklarını karnına doğru çekip hafif yerden kesince de kolaylaşıyor ilerlemek

Jel hiç kulanmadım canım cunku kayıp giderse diye hep korktum acıyacak diye cunku kanamam oldu yani zar bozuldu sanırım fakat bacaklarımı kendime dogru ceksem bitecek eminim ama kasmaktan heyecandan itip duruyorum eşimi:(

Jel hiç kulanmadım canım cunku kayıp giderse diye hep korktum acıyacak diye cunku kanamam oldu yani zar bozuldu sanırım fakat bacaklarımı kendime dogru ceksem bitecek eminim ama kasmaktan heyecandan itip duruyorum eşimi:(

ben de çok ittim inan bana ama egzersizler sayesinde çok rahatladım bacaklarımı gevşetmeyi öğrendim sen de kegel egzersizi yapabilirsin sayfanın en başında var anlatımı o da kasları gevşetmemize yardımcı oluyor,bu arada eşin yavaş olursa kayıp gider ama acımaz yani rahat olur o manada kayma:1:,ıslaklık iyiyse zaten jele de gerek yok,bu bacakları kaldırıp kendine doğru çekme gerçekten çok işe yarıyor bir deneyin bakalım söylediklerimi işe yarayacak mı güzel haberlerini bekliyorum

ben de çok ittim inan bana ama egzersizler sayesinde çok rahatladım bacaklarımı gevşetmeyi öğrendim sen de kegel egzersizi yapabilirsin sayfanın en başında var anlatımı o da kasları gevşetmemize yardımcı oluyor,bu arada eşin yavaş olursa kayıp gider ama acımaz yani rahat olur o manada kayma:1:,ıslaklık iyiyse zaten jele de gerek yok,bu bacakları kaldırıp kendine doğru çekme gerçekten çok işe yarıyor bir deneyin bakalım söylediklerimi işe yarayacak mı güzel haberlerini bekliyorum

Sağol canım inşallah yeneceğiz hepimiz. cok teşekkür ederm

Bizde ıslaklık başta iyi oluyor da o ana geldiğimizde anında kuruyorum yahu:26:

Ya ben şimdi gaza geldim egzersiz yapmak istiyorum ama evde bebe yağı var sadece o konuda kayganlık sağlayacak. E o da bende mantar yapıyor... N'apabilirim başka?:26:

Bizde ıslaklık başta iyi oluyor da o ana geldiğimizde anında kuruyorum yahu:26:

bende canm bende:( korkudan o:((

kızlar bebeyağı dediğiniz gibi mantar yapıyormuş ben hiç kullanmadım, su bazlı jel kullanıyorum daha iyi olduğunu söylüyorlar bir de bepanten sürüyorum tahriş olmasın diye biri tavsiye etmişti,burda kızlar çoğunlukla ultrason jeli kullanıyor medkallerde satılıyor çok da uygun fiyatı ve bol ondan temin edebilirsiniz,
cadikedi gaza geldiysen biran önce başla derim beklemek çare değil çünkü kayıp sadece:1: ama önce jel al ondan sonra bir de mantar derdiyle uğraşma derim ben

arkadaşlar bir senelik evliyim sizlerin sayesinde okuyup okuyup iki haftadır egzersiz yapıyordum. Allah a şükür bugün başardım hepinizden Allah razı olsun... kocaman öpüyorum hepinizi...:))
TEBRiKLERRRRRRRRRRRRRR :46::46::46::46:
Bu arada serçe parmağım içeri girdi...her yerim titriyo...ama oturarak yapamadım, ayakta yapabildim...ilk defa içeriyi hissettim ve acı sızı falan olmadı...daha büyük bir parmakla deneyeceğim...:46:
Olacak olacak...yapıcam ben bu işi...:15:
Olacak tabi Allahin izniyle :32::32: Böyle devam :10:
Elvancim senin yarisma yaptigindan.hbrm yoktu tatlimm ondan ben atladm :3:cokk iyi ildu bu yarisma.fikri ama tek bir itirazim ar sunu 12ekim yapsak:3: tek rakam takintim var da:21:

hadi kizlarr yarismaya devam bol bol egz. Yenievliyim cok iyi gidiorsun canm ha gayrett 3.lugu sana verelimm
Canm farketmez 12 ekim olsun ozaman..
Arkadaşlar hepinize çok ama çookkk teşekkür ederim.

Çok kısa sürede vajinusmusu yendim ve bu beladan kurtuldum çok şükürr.
Nasıl yendiğimi anlatmak istiyorum hemen. 28.08.2012 yani Bu cuma akşamı eve gittiğimde Önce bu kegel kasları dediğiniz şeyi farketmem gerektiğini düşündüm. İdrarımı yaparken tutup bırakıp tutup bırakarak p**s içime girerken kendimi kastığımda neyi kastığımı farketmeme yardımcı oldu. Daha sonra parmak egzersizi yapmak istedim Cumartesi günü akşam üstü şaret parmağıma jel sürüp içime almaya çalıştım. ilk boğum acısız girdi. Sonra inciozmen in dediği aklıma geldi ve ıkınmaya başladım. İnanın şok oldum o an. ıkındığınız zaman hiçbirşey yapmadan parmak kendiliğinden içeri giriyor. Vajina ıkındığınızda onu kendisi içeri çekiyor ne bir acı var ne de başka birşey. 10 - 15 dk o şekilde bekledim ve ikinci orta parmağımıda almayı denedim onuda başardım.

Daha sonra pazar sabahı 30.08.2012 eşimle denemek istedim. Kendisine hiçbirşey yapmamasını hareket etmemesini söyledim. Ben üste geçtim. Yüzüm eşime dönüktü. Önje jel sürdüm. Sonra parmağıma yaptığım şeyi denedim ve gözlerime inanamadım. ıkındığımda parmağımda olduğu gibi direk kendi kendine eşim ve ya ben hiçbirşey yapmadan tamamı girdi ve hiçbir şey hissetmedim. Ne bir acı ne bir sızı.

Gerçekten burdaki arkadaşlarımın dediği gibi 'Nasıl yani girdi mi şimdi bu muydu' diyorsunuz.
İnanamadık eşimle. Tekrar denedik pozisyon değiştirip. Yine aynı şekilde kolayca oldu.
O kadar kolaymış ki meğerse . Tüm sorun nasıl hareket edeceğinizi bilmekte ve rahat olmanızda.
Boşa geçen zamana yazık oluyormuş gerçekten. Vicdan azabı çektiğimizle kalıyoruz.

Gerçekten bana bu konuda yardımcı olan arkadaşlarıma * @yrn03 * hayal258 * zealea * inciozmen çok ama çoooooook teşekkür ediyorum
Hakkınızı helal edin arkadaşlar.
Kizzzz ne ara geldinde ne ara yendin msllh sana :46::46: Tebrik ediyorum gözün aydin çok sevindim bukadar çabuk kurtulmana

Ay inanmıyorum 3. Aparatıda aldım sonuna kadar hiç acımadı ama çıkarırken biraz yanma oluyo ama acımıyo,şimdi mikiye yan yanmı bakayım yoksa selam mı göndereyim... :D ALLAHIM ya az kaldı 24 ekim evlilik yıldönümüm inşallah ogüne kadar biterde hakiki gelin olurum... :46::46::46:

:46::46: süper.. ne 24 ekimi, ozamana kadar 10 kez yenersin sen bu illetti durmak yok yola devam :10:

çokkkkkkkkk mutluyum kızlar ben de yendim ben de tam olarak gelinim artık sonunda bugün yaptık ve oldu inanamadım bile hem de tamamıyle her şeyiyle oldu süper bir duyguymuş ya kelebek gibiyim:16: :16:
Ohhhhhhhhhhhh valla patlama yasiyoruz resmennnn bu ne bereket hep böyle bereketli geçer hergünümz Ins.. Tebrik ediyorm :46::46:

elvancım takip ettiğim kadarıyla
1. Althea
2.zeyzeyzey
3.sade123
4.1i7beni

sekerpare ve mormutluluk 5.liği paylaşıyorlar:) haydi kızlar yarışma devam ediyor

elvancım takip ettiğim kadarıyla
1. Althea
2.zeyzeyzey
3.sade123
4.1i7beni
5.elamm_19( yeni farkettim,tebrikler)

sekerpare ve mormutluluk 6.lığı paylaşıyorlar:) haydi kızlar yarışma devam ediyor
Canim tskr ederim :54: zeyzey sade yi unutmusum :26: kusura bakmayin

Yarisma 12 Ekime alindi..
12 Ekim yarismasinin

1. : ALTHEA
2. ZEYZEYZEY
3. SADE123
4. 1i7BENi
5. ELAMM_19
6. SEKERPARE

valla ben bi iki kez egzersiz yaptım sadece onuda vazelinle felan bence bebe yagını kullan şimdilik

Ya ben daha önce bebeyağı ile egzersiz yapıp mantar oldum... o yüzden bebeyağı kullanmak istemiyorum ama şu an evde ondan başka bir şey yok , bu saatte jel falan da alamam ki:26:

Yarisma 12 Ekime alindi..
12 Ekim yarismasinin

1. ALTHEA
2. ZEYZEYZEY
3. SADE123
4. 1i7BENi
5. ELAMM_19
6. SEKERPARE

:64::64::64::64::64::64:
:119::119::119::119::119:
:123::123::123::123::123:
:124::124::124::124::124:

KIZLAR tebrik ederim herbirinizi.. Yarisma ugurlumu geldi ne :32::32: çok sevindim gerçekten.. bu mutluluk bambaska.. Rabbim baska dert yasatmasin InsAllah..
Evet 7. gelinimiz kim olacak bakalim.. 12 ekim yarismanin son günü.. 11 gününüz daha var.. Acele edin kizlarrrrrrrrrrrrrrr :21::21:

Son düzenleme:
Back
X