Rüzgarcım bak ben de senin gibiyim şekilden şekile girdik eşimle gene de olmadı...ama umudunu kaybetmemen lazım...bu allahın cezası vaji insanı umutsuzluğa sürüklüyo biliyorum...ben de çok yaşadım...ama şöyle düşün; dünyada milyonlarca çift var, hepsi kilo ve boyca birbirlerine uygun değil ancak bu durumları onlara ilişkiye girmeleri için bir sorun teşkil etmiyor, herkes çatır çatır yapabiliyor bunu

...ben çok sık egzersiz yapamasam da, birkaç denememde oraya bişeylerin girebildiğini gördükten sonra tamam dedim bu iş eninde sonunda olacak...sana gevşeme egzersizi yapmanı öneriyorum çok iyi geliyor...ne bileyim youtube' da fizy'de bulabilirsin bu tarz terapi meditasyon müziklerini...seni müzik eşliğinde yönlendiren türkçe egzersizlerde var...bunları yatarak dinle, kendini tüm düşüncelerden arındır...gözlerini kapatıp derinleşmeye çalış...burnundan nefes alıp ağzından ver, derin derin ve sakince...burada herkes sürekli olarak egzersizden bahsediyo ama onuda endişeler içersinde veya ağlayarak veya umutsuzlukla yaptıklarında eşli denemeleri gene başarısız oluyor bence...bu gevşeme egzersizleriyle önce endişelerden kurtulup, mutlu ve huzurlu hissetmek sonra umudunu yitirmeden egzersiz yapmak gerek bence...benim vaktim olsa daha çabuk çözücem bu işi de, yok işte

...dediğim gibi önce kendini rahatlat, bunun en doğal şey olduğuna inandır kandini, sonra egzersizlerini yap ki yaptığında gayette iyi yapabilmişsin; sonra da eşinle mutlu ve huzurlu hissettiğin bir gün deneyin , bak o zaman olacak göreceksin...