• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet dun aksam serce parmakla dendım hatta bu aksam mumla denemeyı dusunurken kulac cubugu ıle denedım ama husran la sonuclandı bı noktadan sonra ılerletemedım yarısına kadar uygulayabıldım ılerlemıyo ya bı yerlerde yanlıs yapıyorum esım cok desteklıyo bır den yuklenme kendıne dıyor nasıl olack bu aksam cok umutluydum olucak dıyodum hala acıyacak zarar verırmıyım vajınaya dıye dusunuyorum[/QUOTE

birden yüklenme tabiikii sen kendini ayarla onu dene oldukça yükselt ama şunu bil bişi olmaz zara hele hele kulak çöpüyle:))oraya 12 cm kalınlığında bişi giriyo yani yapısı öyle yaratılmış kaldıki kulak çöpü ona dokunmaz bile..yönünü ayarlayamamışsındır...dur bak ben sana şekil olarakda nasıl durman gerekir açık ve ayrıntılı anlatıcam bekle olurmu??üzülme ağlama az kaldı karar verdin yaa gerisi de gelecek sabırlı ol sakin ol...:))9

ben ozleden mesaj yazamıyorum burdan yazabılıyorum sen yazarsın ben okurum olurmu bır kac gune hralde acılır ozel mesaj beklıyorum

arkadaşlar jel konusu çok tartışma çıkardı burada ama söylemeden geçemeyeceğim.. egzersiz sırasında mümkün olduğunca su bazlı jeller kullanmaya çalışın..ultrason jeli olabilir ya da okeyin, durexin de su bazlı jelleri var onlardan biri olabilir.. bebe yağı mantar yapıyor.. bilginize...:)

evet dun aksam serce parmakla dendım hatta bu aksam mumla denemeyı dusunurken kulac cubugu ıle denedım ama husran la sonuclandı bı noktadan sonra ılerletemedım yarısına kadar uygulayabıldım ılerlemıyo ya bı yerlerde yanlıs yapıyorum esım cok desteklıyo bır den yuklenme kendıne dıyor nasıl olack bu aksam cok umutluydum olucak dıyodum hala acıyacak zarar verırmıyım vajınaya dıye dusunuyorum

Kulak çubugunla bendede olmamisti, kizlarin parmakla yap israrlarina ragmen ben yok ince ya kulak çubugu onda israr etmistim yapamadim ertesi gün parmakla çok kolay olmustu..

sid123 kardeşim..şimdik..kendine biraz büyük bi ayna ayarla al onu yatağının başına yerleştir geç karşısına aynayı iki bacağının arasına alır gibi arkana iki yastık koy ki otururken yerleştirirken yorulup kasma kaslarını..sonra uzanır gibi yamamen düz değil hilal şeklini dşün vücudun oşekilde sırtında yastık bacaklarını açabildiğin kadar aç ıkın tut ıkın tut bi kaç kez sonra al kulak çöpünü geçir prez. ve bol bol kayganlaştırıcı sür gireceği yer adar birazda vajiye sür ve derin nefes al ıkınnn orayı açıyomuşsun gibi mesela büyük tuvaletini yapar gibi sonra yerleştir yine aynı şekilde sürekli ıkınarak ilerlet..bi noktaya kadar oluyo donra takılıyo dimi evet...oraya geldiğini anladığında asıl problemi orda çözeceksin ıkınacaksın yapabildiğin kadar sağ sol aşağıya hareket ettir yönünü bulsun poponu hafif kaldırır gibi yapabilirsin faydası oluyo tön dedim ya bu önemli oturmakla yatmak arası oturuyosunya işte öyleyken popoya eğimli şekilde ilerletiyosun...dimdik değil ama dikkat eğimli yani popoya tamamne dik olmucak popoya doğru olacak sadece hafif eğim olacak yani...anlayamadığın takıldığın olursa gene sor çekinme..

arkadaşlar jel konusu çok tartışma çıkardı burada ama söylemeden geçemeyeceğim.. egzersiz sırasında mümkün olduğunca su bazlı jeller kullanmaya çalışın..ultrason jeli olabilir ya da okeyin, durexin de su bazlı jelleri var onlardan biri olabilir.. bebe yağı mantar yapıyor.. bilginize...:)

evet uygun şekli bu özel kayganlaştırıcılar..ben bebe yağıyla yaptım mantar olmadım ama sizin mantar olmayacağınızın garantisi yok sağlıklı olanı yapın ama şuan elinizde yoksa eliniz anormal sayılmayacak kayganlaştırabilme özelliği olan bebe yağı gibi bişeyle deneme yapabilirsiniz ertelememek adına cesaret toplamışken kaybetmemek adına...

sid123 kardeşim..şimdik..kendine biraz büyük bi ayna ayarla al onu yatağının başına yerleştir geç karşısına aynayı iki bacağının arasına alır gibi arkana iki yastık koy ki otururken yerleştirirken yorulup kasma kaslarını..sonra uzanır gibi yamamen düz değil hilal şeklini dşün vücudun oşekilde sırtında yastık bacaklarını açabildiğin kadar aç ıkın tut ıkın tut bi kaç kez sonra al kulak çöpünü geçir prez. ve bol bol kayganlaştırıcı sür gireceği yer adar birazda vajiye sür ve derin nefes al ıkınnn orayı açıyomuşsun gibi mesela büyük tuvaletini yapar gibi sonra yerleştir yine aynı şekilde sürekli ıkınarak ilerlet..bi noktaya kadar oluyo donra takılıyo dimi evet...oraya geldiğini anladığında asıl problemi orda çözeceksin ıkınacaksın yapabildiğin kadar sağ sol aşağıya hareket ettir yönünü bulsun poponu hafif kaldırır gibi yapabilirsin faydası oluyo tön dedim ya bu önemli oturmakla yatmak arası oturuyosunya işte öyleyken popoya eğimli şekilde ilerletiyosun...dimdik değil ama dikkat eğimli yani popoya tamamne dik olmucak popoya doğru olacak sadece hafif eğim olacak yani...anlayamadığın takıldığın olursa gene sor çekinme..

tesekkur ederım yarın ultroson jelı ıle deneyecım tekrar yazarım sonucu

Egzersiz yapın diyorsunuz fakat parmağımı sokabilsem ben zaten çoktan yapmıştım nasıl sokuyorsunuz ben cesaret edemiyorum asla çok üzgünüm :(

Canım biz de öyleydik... Ben ilk yazdığım mesajlarda parmak diyorsunuz onu düşününce bile kendimi kasıyorum diyordum ama bir gün inat ettim ve 4 günde yendim :1:

masumsu nasılsın neler yaptın bakalım var mı gelişme???

daha başlayamadım ecrinx yaa bi hastayım bi hastayım grip nezle gözümü açamıyom hiç halim yok ama sırf topikte neler olmuş bakmak istedimm ..ama en kısa zamanda başlıcammm acayip gaz verdiniz bana öncelikle o kafamdaki bişi giremez orraya yada acıcak kelimesini unuttum bile öle güzel anlatıyosunuzkiii merak etmeyin bende paylaşıcam en yakın zamanda bende bayram gelini olucam inş....ben birazda yapma hırsımı bebekte alıyorum o kadar çok istiyorum ki sırfonun için yenmeliyim bi an önce...

kadınlar Kulubü ya da doktor yardımı ile vajinismusu yenenlerin listesi;

1-Beril26 / 1 Eylül 2012 / kk
2-yoruldum123 / 1 Eylül 2012 / kk
3-nazarboncukk / 3 Eylül 2012 / kk
4-BeRayy / 5 Eylül 2012 / kk
5-pamukelma / 7 Eylül 2012 / doktor
6-monolog48/ 8 Eylül 2012 / kk
7-huzur / 8 Eylül 2012 / kk
8-bibliyofil / 11 Eylül 2012 / kk
9-mikrolif / 13 Eylül 2012 / kk
10-sumeku / 13 Eylül 2012 / kk
11-lavanta7734/ 13 Eylül 2012 / kk
12-kardelensem / 14 Eylül 2012 / kk
13-NYLN / 14 Eylül 2012 / kk
14-gamze42 / 17 Eylül 2012 / / kk
15-hayal258 / 21 Eylül 2012 / / kk
16-babetya / 22 Eylül 2012 / / kk
17-naciss / 26 Eylül 2012 / kk
18-Althea /27 Eylül 2012 / kk
19-zeyzeyzey / 29 Eylül 2012 / kk
20-sade123 / 29 Eylül 2012 / kk
21-1i7beni / 30 Eylül 2012 / kk
22-elamm_19 / 30 Eylül 2012 / kk

EYLÜL AYINDA VAJİNİSMUSU YENEN KİŞİ SAYISI 22 SADECE BİRİ DOKTOR YARDIMIYLA YENDİ, GERİ KALAN HERKES KADINLAR KULÜBÜ SAYESİNDE YENDİ :9:

1-mormutluluk / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
2-sekerpare / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
3-tipican / 7 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
4-tassln / 10 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
5-ela_5197 / 10 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
6-cadikedi / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
7-fobeks / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
8-ecrinx / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
9-meltemba / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
10-puantaj / 15 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
11-yelkenli / 17 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
12-yildiz8 / 18 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
13-ruzgar2525 / 21 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:

Kızlar... Kayınvalidemin evindeyim gizli gizli giriyorum topiğe... 13. gelinimizi de ekledim listeye. Yazdıklarımı silmeden kopyala yapıştır yapıyorum , ara sıra yeni üyeler okusun diye yazmıştım zaten. Tekrarı kötü olmaz sanırım :34: Eğer gözümden kaçanlar varsa lütfen bana bildirin. Şu ana kadar Ekim ayından 13 kişi yenmiş daha ay bitmedi , 14. kim olacak bakalım?:34:

Şimdiiiii... Neden gizli gizli bunlarla uğraşıyorum manyak mıyım? Evet... Çünkü ben inatçıyım, oğlak burcundan olduğum içindir sanırım. Ve bu inadım sayesinde vajinismusu 4 günde yendim. Kendimi niye mi övüyorum? Sizleri gaza getirmek için:34:

YENİ ÜYELER ya da MİSAFİRLER SÖZÜM SİZE;

Geçmiş sayfalara dönüp yeni üye olup birkaç "yardım edin" "ben de vajinismusum" yazmış fakat tekrar siteye uğramamış hanımlar gördüm:20: Neden? Kusura bakmayın cadikediliğim tutacak şimdi hepinize güzellll bir pati atacağım:20:

HEY SEN;

Vajinismusu çözmek istiyor musun? - Evet
Bunun yüzünden psikolojin bozuldu, dışarı çıkmak istemiyorsun, belki eşinle belki arkadaşlarınla, belki de herkesle kavga etmeye mi başladın? - Evet
Vajinismusu çözüp hamile mi kalmak istiyorsun? - Evet

E be güzelim, o zaman neden birkaç mesaj yazıp takip etmeyip çıkıyorsun siteden?
Neden devamını getirmiyorsun?
Neden biraz inat etmiyorsun? :19:

Öyle buradaki yorumları okuyup , hiçbir egzersiz yapmadan, sadece başarı hikayelerini okuyup özenip eş denemesi yaparak kimse başarıya ulaşamaz!!!:47:

Haaa belki ulaşanlar vardır, onlar da vajinismus değil ilk gece korkuları olan sonra da cinsel ilişkinin doğru pozisyonunu öğrenip deneyip başaranlardır. Eğer ki eş denemesi yaptığın halde başarılı olamıyorsan EGZERSİZ YAPMAK ZORUNDASINNNNNNNNNNNNN!!!!

Bundan kaçış yok! Bu bir erteleme hastalığı! Erteleme! Sorunun üzerine git!

Yok "ben yapamıyorum" "denedim olmuyor" "ı ı canım yanıyor ileri gitmiyor" "artık çok umutsuzum" gibi sözlere yer yok bu hastalıkta!

Yanmayacak demiyoruz yanacak, ama çok az... Batıyor mu o zaman pozisyon değiştirip tekrar tekrar üşenmeden, yılmadan, inat ederek egzersizlere devam edeceksin!

Şimdi ne mi yapıyorsun? Hemen üye olup aklındaki sorulara cevap arıyorsun... Çünkü bizler öyle yaptık ve başardık. Sen neden aramıza katılmayasın?

Ben vajinismusu bu site sayesinde 4 günde çözdükten sonra kendimi burada bu problemi çözemeyen arkadaşlara yardıma adadım. Çünkü bu illeti yenmenin nasıl güzel bir şey olduğunu, başarmanın insanı nasıl mutlu ettiğini gördüm:34: Ve sen de yapabilirsin...

KENDİNE İNAN ve GÜVEN! Yukarıdaki liste kendine inanan, güvenen ve inat edip bu illetten kurtulanların listesi! Ki çoğumuz orada delik olduğunu bile bilmeyen, asla dokunamayan insanlardık! Biz yendiysek sen de yenebilirsin! :34:

BIRAK TEMBELLİĞİ, BIRAK ERTELEMEYİ, BIRAK GÜVENSİZLİĞİ, BİR ADIM AT ve GERİSİ GELSİN:34:

HAYDİ BAKALIM PAMUK ELLER KLAVYELERE... ya da vajiye :1::9:

Son düzenleme:
daha başlayamadım ecrinx yaa bi hastayım bi hastayım grip nezle gözümü açamıyom hiç halim yok ama sırf topikte neler olmuş bakmak istedimm ..ama en kısa zamanda başlıcammm acayip gaz verdiniz bana öncelikle o kafamdaki bişi giremez orraya yada acıcak kelimesini unuttum bile öle güzel anlatıyosunuzkiii merak etmeyin bende paylaşıcam en yakın zamanda bende bayram gelini olucam inş....ben birazda yapma hırsımı bebekte alıyorum o kadar çok istiyorum ki sırfonun için yenmeliyim bi an önce...

oyyyy canım çoookk geçmiş olsun,dikkat et kendine...çifte bayram yaşıcazz ozaman ne kadar hoş geliyo kulağaa...tüm kalbimle İNŞALLAH diyorum herkes kurtulsunn..bebek olmasa bende bukadar ciddi araştırıp burayı bulamazdım bende artık bebek de isteyince kendimi topikte bulmuştum inşallahh Rabbim o kutsal duyguyuda yaşatır bize...

[ı]kadınlar kulubü ya da doktor yardımı ile vajinismusu yenenlerin listesi;[/ı]

1-beril26 / 1 eylül 2012 / kk
2-yoruldum123 / 1 eylül 2012 / kk
3-nazarboncukk / 3 eylül 2012 / kk
4-berayy / 5 eylül 2012 / kk
5-pamukelma / 7 eylül 2012 / doktor
6-monolog48/ 8 eylül 2012 / kk
7-huzur / 8 eylül 2012 / kk
8-bibliyofil / 11 eylül 2012 / kk
9-mikrolif / 13 eylül 2012 / kk
10-sumeku / 13 eylül 2012 / kk
11-lavanta7734/ 13 eylül 2012 / kk
12-kardelensem / 14 eylül 2012 / kk
13-nyln / 14 eylül 2012 / kk
14-gamze42 / 17 eylül 2012 / / kk
15-hayal258 / 21 eylül 2012 / / kk
16-babetya / 22 eylül 2012 / / kk
17-naciss / 26 eylül 2012 / kk
18-althea /27 eylül 2012 / kk
19-zeyzeyzey / 29 eylül 2012 / kk
20-sade123 / 29 eylül 2012 / kk
21-1i7beni / 30 eylül 2012 / kk
22-elamm_19 / 30 eylül 2012 / kk

[ı]eylül ayında vajinismusu yenen kişi sayısı 22 sadece biri doktor yardımıyla yendi, geri kalan herkes kadınlar kulübü sayesinde yendi :9:[/ı]

1-mormutluluk / 1 ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
2-sekerpare / 1 ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
3-tipican / 7 ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
4-tassln / 10 ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
5-ela_5197 / 10 ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
6-cadikedi / 12 ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
7-fobeks / 12 ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
8-ecrinx / 14 ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
9-meltemba / 14 ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
10-puantaj / 15 ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
11-yelkenli / 17 ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
12-yildiz8 / 18 ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
13-ruzgar2525 / 21 ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:

[ı]kızlar... Kayınvalidemin evindeyim gizli gizli giriyorum topiğe... 13. Gelinimizi de ekledim listeye. Yazdıklarımı silmeden kopyala yapıştır yapıyorum , ara sıra yeni üyeler okusun diye yazmıştım zaten. Tekrarı kötü olmaz sanırım :34: Eğer gözümden kaçanlar varsa lütfen bana bildirin. şu ana kadar ekim ayından 13 kişi yenmiş daha ay bitmedi , 14. Kim olacak bakalım?:34:

şimdiiiii... Neden gizli gizli bunlarla uğraşıyorum manyak mıyım? Evet... çünkü ben inatçıyım, oğlak burcundan olduğum içindir sanırım. Ve bu inadım sayesinde vajinismusu 4 günde yendim. Kendimi niye mi övüyorum? Sizleri gaza getirmek için:34:
[/ı]

yeni üyeler ya da misafirler sözüm size;

[ı]geçmiş sayfalara dönüp yeni üye olup birkaç "yardım edin" "ben de vajinismusum" yazmış fakat tekrar siteye uğramamış hanımlar gördüm:20: Neden? Kusura bakmayın cadikediliğim tutacak şimdi hepinize güzellll bir pati atacağım:20:
[/ı]

hey sen;

[sıze=3]vajinismusu çözmek istiyor musun? - evet
bunun yüzünden psikolojin bozuldu, dışarı çıkmak istemiyorsun, belki eşinle belki arkadaşlarınla, belki de herkesle kavga etmeye mi başladın? - evet
vajinismusu çözüp hamile mi kalmak istiyorsun? - evet

e be güzelim, o zaman neden birkaç mesaj yazıp takip etmeyip çıkıyorsun siteden?
Neden devamını getirmiyorsun?
Neden biraz inat etmiyorsun? :19:

öyle buradaki yorumları okuyup , hiçbir egzersiz yapmadan, sadece başarı hikayelerini okuyup özenip eş denemesi yaparak kimse başarıya ulaşamaz!!!:47:

Haaa belki ulaşanlar vardır, onlar da vajinismus değil ilk gece korkuları olan sonra da cinsel ilişkinin doğru pozisyonunu öğrenip deneyip başaranlardır. Eğer ki eş denemesi yaptığın halde başarılı olamıyorsan egzersiz yapmak zorundasınnnnnnnnnnnnn!!!!

bundan kaçış yok! Bu bir erteleme hastalığı! Erteleme! Sorunun üzerine git!

Yok "ben yapamıyorum" "denedim olmuyor" "ı ı canım yanıyor ileri gitmiyor" "artık çok umutsuzum" gibi sözlere yer yok bu hastalıkta!

Yanmayacak demiyoruz yanacak, ama çok az... Batıyor mu o zaman pozisyon değiştirip tekrar tekrar üşenmeden, yılmadan, inat ederek egzersizlere devam edeceksin!

şimdi ne mi yapıyorsun? Hemen üye olup aklındaki sorulara cevap arıyorsun... çünkü bizler öyle yaptık ve başardık. Sen neden aramıza katılmayasın?

Ben vajinismusu bu site sayesinde 4 günde çözdükten sonra kendimi burada bu problemi çözemeyen arkadaşlara yardıma adadım. çünkü bu illeti yenmenin nasıl güzel bir şey olduğunu, başarmanın insanı nasıl mutlu ettiğini gördüm:34: Ve sen de yapabilirsin...

Kendine inan ve güven! Yukarıdaki liste kendine inanan, güvenen ve inat edip bu illetten kurtulanların listesi! Ki çoğumuz orada delik olduğunu bile bilmeyen, asla dokunamayan insanlardık! Biz yendiysek sen de yenebilirsin! :34:

Bırak tembelliği, bırak ertelemeyi, bırak güvensizliği, bir adım at ve gerisi gelsin:34:

Haydi bakalım pamuk eller klavyelere... Ya da vajiye :1::9:[/sıze]

canımmm süpersin elllerine kollarına sağlık tam gaz ileri kızlaaaaaaaaaaaarrrr duydunuz cadikediyi :))) :64::64::64::64::64::64:

:64::64::64:EYLÜL AYINI 22 GELİNLE KAPADIK :64::64::64:

EKİM AYININ GURUR LİSTESİ;
1-mormutluluk / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
2-sekerpare / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
3-tipican / 7 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
4-tassln / 10 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
5-ela_5197 / 10 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
6-cadikedi / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
7-fobeks / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
8-ecrinx / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
9-meltemba / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
10-puantaj / 15 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
11-yelkenli / 17 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
12-yildiz8 / 18 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:

13-ruzgar2525 / 21 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:

EKİM AYI 14. GELİNİNİ ARIYOR, NEREDEYSEN ÇIK ORTAYA HAYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ, MENDİLİMİZ ELİMİZDE HALAY ÇEKMEK İÇİN SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ :64:

Son düzenleme:
oyyyy canım çoookk geçmiş olsun,dikkat et kendine...çifte bayram yaşıcazz ozaman ne kadar hoş geliyo kulağaa...tüm kalbimle İNŞALLAH diyorum herkes kurtulsunn..bebek olmasa bende bukadar ciddi araştırıp burayı bulamazdım bende artık bebek de isteyince kendimi topikte bulmuştum inşallahh Rabbim o kutsal duyguyuda yaşatır bize...

amin canım amin hepimize inş bi günde hamileyiz die yazarızzz hele şu vajiyi atlatayımda:)

Back
X