• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok teşekkürler canım! zaten herkesin başardığını okuyunca ve sorunsuz olduğunu daha cesaret geliyor , önemli olan başlaması. ben de bi kaç günde halledebilsem keşke. şu an reglim biter bitmez denicem. peki jelsiz olmaz mı? acımama açısından mı diyorsunuz?bir de anestol okudum hep ama onu mu kullanmalıyım?

Canım jeller vajinanın ph dengesini koruyor bir de zevk suyuna yakın bir kıvamda o yüzden daha rahat egzersiz yaparsın. Anestol ilk sürmede yanma yapabilir. Ben ilk bebeyagı kullanmıştım, mantar oldum, bebe yagıyla yaparken acıyan canım jelle hiç acımadı.

kızlar dün reglim bitti.10.5 aparatı alıyorum.dün eşimle deneyelim dedik duş aldık rahat olsun die.kesin dedim inş bugün bu iş bitecek ben saçımı kuruturken eşim uyumuş:(((((((bugünde yok:((((bayram boyunca kayınvalidemlerdeyiz:((((((benim iş ertelendikçe ertelendi ya:((((((((((((cadıkedi beni de 10.5 die kaydet egzersizcilere beni atlamışsın:)))

Çok yakınsın ilk denemede senin de halayını çekicez:-)

VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mormutluluk[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sekerpare[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tipican[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]7 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tassln[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ela_5197[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadikedi[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fobeks[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrinx[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meltemba[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]puantaj[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bangy[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yelkenli[/td]
[td]17 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yildiz8[/td]
[td]18 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruzgar2525[/td]
[td]21 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9876[/td]
[td]23 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sid123[/td]
[td]25 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pissa[/td]
[td]İşaret parmağı 2 boğum :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylulkelebek[/td]
[td]10,5 cm aparat[/td]
[/tr]
[/table]

Kızlar geçmiş sayfalara bakıp bu kadar egzersizci görebildim, yanımda kayınvalidem oturuyor gizli gizli bakıyorum yani şu ortamda bunla uğraşıyorum Allah akıl fikir versin bana:1: O yüzden gözümden kaçan egzersizciler varsa lütfen egzersizde ne durumda olduklarını da bana bildirsinler. Ayrıca o soru işaret koyduğum egzersizciler de son durumlarını bildirirlerse sevinirim :1: Tüm egzersizciler bayram dönüşü mutlu haberler bekliyoruz :) Ha bu arada Ekim gelinlerini eksik yazmışım biri gözümden kaçmış Ekim ayı şu an 16 gelinle beklemede:ssz:[/QUOTE]

kızlar dün reglim bitti.10.5 aparatı alıyorum.dün eşimle deneyelim dedik duş aldık rahat olsun die.kesin dedim inş bugün bu iş bitecek ben saçımı kuruturken eşim uyumuş:(((((((bugünde yok:((((bayram boyunca kayınvalidemlerdeyiz:((((((benim iş ertelendikçe ertelendi ya:((((((((((((cadıkedi beni de 10.5 die kaydet egzersizcilere beni atlamışsın:)))

Odanız ayrı sen boşver kayınvalideyi gizli gizli deneyin:1: Ben de annemlerdeyken yenmiştm belli mi olur bakarsın sende yenersin böyle :)

Hem daha heyecanlı oluyor..Ben inanıyorum ki ilk denemede gelin olacaksın :32:

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :54:

Herkesin bayramı kutlu olsun...

Şu an ilk beklediğim gelin haberi eylülkelebek :) 10,5 yapıyorsun daha ne olsun :) İlk denemede gelinsin bak demedi deme. Sid123 ü de bekliyordum. Çünkü kafasında bitirmişti , oraya bir şey girdiğini ve acımadığını öğrendiğin an kafanda bitiriyorsun bu olayı zaten :) Ekim ayının 16. gelini eylülkelebek olacak demedi demeyin , tabii ondan önce biri davranmazsa :1:

bende bu dertten muzdarıbım bu sıteyıde daha bır hafta oldu tanıyalı öykulerı okudum ve cesaretlendım ınsallah bende bu sorunumu en kısa zamanda atlatırım bır kere doktora gıttım ama malesef sonuc alamadım benıde bılgılendırıp tecrubelerınızı benımle paylasırsanız çok memnun olurum herkese ıyı bayramlar...

bende bu dertten muzdarıbım bu sıteyıde daha bır hafta oldu tanıyalı öykulerı okudum ve cesaretlendım ınsallah bende bu sorunumu en kısa zamanda atlatırım bır kere doktora gıttım ama malesef sonuc alamadım benıde bılgılendırıp tecrubelerınızı benımle paylasırsanız çok memnun olurum herkese ıyı bayramlar...

Sana da iyi bayramlar canım. Öncelikle ne durumdasın? Kegel egzersizi yaptın mı hiç? Vajiyi inceledin mi?

merhaba.. hoşgeldin.. doktora gittiğine göre fiziksel bir sorunun yok.. hiç başladın mı egzersizlere?? emin ol yeneceksin:))) ama egzersiz yapman lazım...

VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mormutluluk[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sekerpare[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tipican[/td]
[td]7 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tassln[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ela_5197[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadikedi[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fobeks[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrinx[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meltemba[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]puantaj[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bangy[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yelkenli[/td]
[td]17 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yildiz8[/td]
[td]18 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruzgar2525[/td]
[td]21 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9876[/td]
[td]23 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sid123[/td]
[td]25 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pissa[/td]
[td]İşaret parmağı 2 boğum :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylulkelebek[/td]
[td]10,5 cm aparat[/td]
[/tr]
[/table]

Kızlar geçmiş sayfalara bakıp bu kadar egzersizci görebildim, yanımda kayınvalidem oturuyor gizli gizli bakıyorum yani şu ortamda bunla uğraşıyorum Allah akıl fikir versin bana:1: O yüzden gözümden kaçan egzersizciler varsa lütfen egzersizde ne durumda olduklarını da bana bildirsinler. Ayrıca o soru işaret koyduğum egzersizciler de son durumlarını bildirirlerse sevinirim :1: Tüm egzersizciler bayram dönüşü mutlu haberler bekliyoruz :) Ha bu arada Ekim gelinlerini eksik yazmışım biri gözümden kaçmış Ekim ayı şu an 16 gelinle beklemede:ssz:
[/QUOTE]

:))) eline sağlık süper olmuş...

harikasın... gözün aydın. çok sevindim.. inşallah Allah başka det göstermesin:)))

teşekkur edrım canım...hepınızden Allah razı olsun cok yardımcı oldunuz hepınızın butun dıleklerı kabul olur inşallah gerdek gecemı yaşadım dun gece ve yapılan dualar kabul gorurmus o gece hepınıze dua ettım herkeze hayırlı bayramlar......

Canım jeller vajinanın ph dengesini koruyor bir de zevk suyuna yakın bir kıvamda o yüzden daha rahat egzersiz yaparsın. Anestol ilk sürmede yanma yapabilir. Ben ilk bebeyagı kullanmıştım, mantar oldum, bebe yagıyla yaparken acıyan canım jelle hiç acımadı.

tamam anladım şimdi. jel adını alabilir miyim. msj atamıyorum henüz yeniyim diye :( kullanıp faydasını görenden isim almak iyi olur. bilmeden bişi almayayım.

tamam anladım şimdi. jel adını alabilir miyim. msj atamıyorum henüz yeniyim diye :( kullanıp faydasını görenden isim almak iyi olur. bilmeden bişi almayayım.

Canım ben gittim eczaneye rastgele kayganlaştırıcı jel istedim. long time diye bir jel kullandım, memnun kaldım. Emla diye bir jel var onu kullananlar da var. okey ve durexin jellerini kullananlar da var

hiç moralini bozma, egzersizi bitirmişsin. eninde sonunda olacak. bayramın tadını çıkar, sonrasında evinizde bayram yaparsınız. biz mendilleri hazırladık bekliyoruz :6::6::6:

Canım ben gittim eczaneye rastgele kayganlaştırıcı jel istedim. long time diye bir jel kullandım, memnun kaldım. Emla diye bir jel var onu kullananlar da var. okey ve durexin jellerini kullananlar da var

kuzum emla jel değil, daha önce de yazdın, düzeltirler diye müdahale etmedim. bu iki oldu (bak ben de pek cadıyım :1::1::1:). emla, anestol ve xylocaine gibi uyuşturmak için kullanılıyor. kısaca harici anestezik krem. kayganlaştırıcı jel değil yani. su bazlı jel olarak ultrason jeli, durex ve ok gibi prezervatif markasının jelleri, gleit gelen vb. eczanede satılan jeller kullanılabilir. ultrason jeli bol miktarda ve ucuz olması nedeniyle hep birincil tavsiyemdir (ben de onu kullandım ve hala kullanıyorum). medikallerde satılır. uyuşturucu esaslı şeyler çok korkanlara belki yardımcı olabilir ama ben hiç kullanmadım, kullanılmasını da tavsiye etmiyorum. bunları kullananların bir çoğu yanma yaptığını söylüyor, zaten ilişkide yaşadığımız yanma onun yanında önemsiz olmalı. kolonya bile daha çok yakıyordur, hepsi kafamızdan uydurduğumuz acılar işte :52::52::52:

kuzum emla jel değil, daha önce de yazdın, düzeltirler diye müdahale etmedim. bu iki oldu (bak ben de pek cadıyım :1::1::1:). emla, anestol ve xylocaine gibi uyuşturmak için kullanılıyor. kısaca harici anestezik krem. kayganlaştırıcı jel değil yani. su bazlı jel olarak ultrason jeli, durex ve ok gibi prezervatif markasının jelleri, gleit gelen vb. eczanede satılan jeller kullanılabilir. ultrason jeli bol miktarda ve ucuz olması nedeniyle hep birincil tavsiyemdir (ben de onu kullandım ve hala kullanıyorum). medikallerde satılır. uyuşturucu esaslı şeyler çok korkanlara belki yardımcı olabilir ama ben hiç kullanmadım, kullanılmasını da tavsiye etmiyorum. bunları kullananların bir çoğu yanma yaptığını söylüyor, zaten ilişkide yaşadığımız yanma onun yanında önemsiz olmalı. kolonya bile daha çok yakıyordur, hepsi kafamızdan uydurduğumuz acılar işte :52::52::52:

Canım ya uyarın için teşekkürler. Ben emla ile hiç ilgilenmedim, hiç de araştırmadım. Çok bahsedilince jel sanmıştım utandım şimdi:26::17: Püff bir de bilip bilmeden millete önermişim:20::26::26::26::5::5:

Back
X