- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #127.061
Merhaba canım...
Emin ol seni çok iyi anlıyoruz. Ben de bu sorunla 1 yıl 10 ay kadar uğraştım. Eşin gerçekten çok anlayışlıymış. Benim eşim de sağolsun anlayışlı davrandı. Eğer öyle olmasa daha da zorlaşırdı hayat senin için. Sana tavsiyem asla ben dur desem de durma deme. İnan bana bu sorunu daha da kötüleştiriyor. Tam bahsetmemeişsin ama hiç mi giriş olmuyor eşinle birlikte? Mum kalınlığında birşeylerle denedim demişsin demek ki vajina ile ilgili bir problem yok. Sana tavsiyem emla krem kullan ve senin üstte olacağın pozisyonu dene. Vajina aşağı doğru uzanıyor bu yönü de unutma. Yapamamak için hiçbir neden yok...
Merhaba canim. Bilmiyom ki napcam, oyle dedimki birakmasin diye yoksa hemen birakiyor. Dedigim gibi bazen zor olsada giriyo bazende hic girmiyo, anlamadik yani.
Emla kremi epilasyonda uyusma yapsin diye kullanilan krem demi? Eger oysa aldim ama kullanmadim. Usttende denedik ama ozaman daha zorlasiyo. Girmedigi icin bir dengesizlik oluyo, oturttamiyorum tam. Ama her turlu denemelere devam edecez. Sen neler yaptin?
Bazen çok zor olsada giriyordu demişsin, p...sin tamamı mı giriyordu?
Evet girdigi zamanlar oldu. Ama girmedigi zaman daha cok

Mesela bir kac gun once hic agrisiz acisiz girdi, sok oldum, cok mutlu olduk, hatta azda olsa zevk bile aldim diye bilirim. (Bunlari yazarken elim titriyo resmen, bunlari birilerine anlatcam hic aklima gelmezdi) Ertesi gun ve bayram gunu ne kadar ugrastik, ama olmadi.
Kegel ne oluyor? Ve benide o listeye yaz olurmu? :)
Son düzenleme: