• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kervana yeni katıldım:(ayladır bu sayfayı okuyorum takipteyim.birgün benim başımada geleceğini biliodum bu durumun.ve 2 aydır evliyim tahmin ettiğim gibi başımada geldi.ilk 1 hafta hiç umursamadım.ama durum iyiye gitmiyor.eşimi mutsuz ediyorum hep hemde..hergün aynı şeyler oluyor..sonra herkesin morali bozuk küs yatıyoruz.işin kötüsü onun hiç bi suçunun olmamamsına rağmen tüm hıncımı ondan alıyorum.çok analyışlıdır.taki bugüne kadar...bugün yaşadığımız o berbat denyeimden sonra ilşikimiz nası şekillencek bilmiyorum.beni çok seviyorr..bende onu tabi...ama napcam böle bilmiorum..bazen gerçekten hiçbir işe yaramadığımı düşünüyorummm evet malesef gerçek acı ama bu.....

kızlar günaydın dün demiştim regl bitiyo akşam egzersiz yapcam diye malesef egzersiz yapamadım ama akşam deneme yapalım dedik ucuna kadar geliyo ama girdiremiyoruz sağ bacağım cok kasılıyo sanki üstümde tonlarca yük var sonra eşimle konustum en son ben egzersiz leri yoğunlastırıyım hafta sonu yaparken sende egzerisz yaparız dedim basta yok ben yapamam felan dedi sonrasında dedim sen yap ki hani sana güveniyim yani dısardan bişey olduguna güveneyim diye dedi doğru diyosun belki hala o konuda benden cekiniyo olabilirsin çünkü hersey cok güzel ama iş oraya gelince kalıo artık hafta sonu güzel haberleri veririm inşallah size olsun bitsin bu işbide üstte denicem mebcur üstte oldugum için bacaklarımı kendim acıcam o zaman inşallah hallederim hafta sonuna kadar bol bol egzersiz yapabilirim inşallah

Yawruuuum ;) nasilsin kiiz özledim valla burayi oyle yogunumki su ara abim evlendiya bizim gelin benden medet umuyo:( cnm nasil acimio dimi ne onerirsin nasil olucak die soruo:( bende napim aman kiiz hic bse yok inanki hic duymuosun dedim;) gerci oyle sonucta da yalsn soylemedim:) gecen aradi olmuş...oyle kotu hissettim kendimi giden ucan 3 seneme oyle yaniorum :((((......bu arada GÜLSEVDAAAM cnm oglusun olucakmis cok cok sevindimgozun aydin darisi bize insallah cok opuyorum seni;)

çok şükür iyiyim umutcum aslında hastayım da en azından ayaktayım.seni çok merak ettik,birara foruma hiç gelmeyeceksin sandım.ya senin o çalıştığın aparat p..s etn çok daha zor o yüzden hiç zaman kaybetme ve bitir artık şu işi.ben vajiden kurtuldum ama idrar yollarıyla başım dertte yakında wcye kamp kurucam,işe gidip gelmek işkence:(batmalar hala geçmedi rahimde de sorun var sanırım.tedeavi oluyorum bakalım ne olacak.bir de korunmama rağmen hamilelik belirtileri taşıyorum kafayı yiycem.öyle işte...

kızlar günaydın dün demiştim regl bitiyo akşam egzersiz yapcam diye malesef egzersiz yapamadım ama akşam deneme yapalım dedik ucuna kadar geliyo ama girdiremiyoruz sağ bacağım cok kasılıyo sanki üstümde tonlarca yük var sonra eşimle konustum en son ben egzersiz leri yoğunlastırıyım hafta sonu yaparken sende egzerisz yaparız dedim basta yok ben yapamam felan dedi sonrasında dedim sen yap ki hani sana güveniyim yani dısardan bişey olduguna güveneyim diye dedi doğru diyosun belki hala o konuda benden cekiniyo olabilirsin çünkü hersey cok güzel ama iş oraya gelince kalıo artık hafta sonu güzel haberleri veririm inşallah size olsun bitsin bu işbide üstte denicem mebcur üstte oldugum için bacaklarımı kendim acıcam o zaman inşallah hallederim hafta sonuna kadar bol bol egzersiz yapabilirim inşallah

günaydın canım:16:günlük egzersizlerini aksatmazsan bu hafta güzel haberlerini alırız.yendikten sonra zaten siz de göreceksiniz p..sin egzersizden daha kolay olduğunu.biz aslında egzersizlerle zor olanı başarmışız.ben yendiğimde güya eşimle hafta sonu denemesi için pozisyon ayarlayacaktık sonra bir baktım olmuş inanamdım,ne egzersiz ne ön sevişme....inşallah sen de rahat olursun ve benim gibi kolay atlatırsın:16:

Son düzenleme:
günaydın canım:16:günlük egzersizlerini aksatmazsan bu hafta güzel haberlerini alırız.yendikten sonra zaten siz de göreceksiniz p..sin egzersizden daha kolay olduğunu.biz aslında egzersizlerle zor olanı başarmışız.ben yendiğimde güya eşimle hafta sonu denemesi için pozisyon ayarlayacaktık sonra bir baktım olmuş inanamdım,ne egzersiz ne ön sevişme....inşallah sen de rahat olursun ve benim gibi kolay atlatırsın:16:

inşallah canım akşam egzersiz yapıp yapacaktık artık hafta sonu birlikte yamaya karar verdik tabi hafta sonuna kadar ben kendim yapıcam akşamları inşallah hafta sonu benim için çok güzel gecer

inşallah canım akşam egzersiz yapıp yapacaktık artık hafta sonu birlikte yamaya karar verdik tabi hafta sonuna kadar ben kendim yapıcam akşamları inşallah hafta sonu benim için çok güzel gecer

canım tek sorun yönü bulmada...sonrası zaten anlamıyorsun oldu mu diye:1:egzersizlerinden çok çok kolay.neyle egzersiz yapıyorsun?

canım tek sorun yönü bulmada...sonrası zaten anlamıyorsun oldu mu diye:1:egzersizlerinden çok çok kolay.neyle egzersiz yapıyorsun?

aparatla canım aparatla gayet güzel yapıyorum kontrol bende oldugu için ama işte olmadı haftay 3 sene olacak yeter artık ya hele bgün kafaya cok taktım inşallah hallederim dua edin bana

aparatla canım aparatla gayet güzel yapıyorum kontrol bende oldugu için ama işte olmadı haftay 3 sene olacak yeter artık ya hele bgün kafaya cok taktım inşallah hallederim dua edin bana

aparatla çalışıyorsan içinde beklet esnemeye çok yardımcı oluyor.bana bunu öğreten arkadaşlara dua ediyorum,benim için çok faydalı olmuştu.gelin haberlerini bekliyoruz.herşey gönlünce olur umarım

Selam arkadaşlarr. Uzun zamandır yoktum gelmıcektım de artık .. Hala vajinismsummm. Seiss bana yzınca maıllerden gorunce geldım tekrar saolsun .. Iyıce umutsuzlastım egzersiz yapmak ıstemıyrm da parmagımıda herhangı aparatıda sokamıyorum bozulur bısı olur dıye. Eşım hastalandı onunla ılgılendım. Hala beynımde bıgun ılıskıye gırdıgımzde cesaret ederm gıbı fısıltı var ama her zamankı gıbı yanılıyorum. Napıcagımı bılmıyorum :( bıde hastayım grıb oldumm :( herseyden umudumu kestım burda yenenlerı gorunce etkılenıorm ama yapamıorum

aparatla çalışıyorsan içinde beklet esnemeye çok yardımcı oluyor.bana bunu öğreten arkadaşlara dua ediyorum,benim için çok faydalı olmuştu.gelin haberlerini bekliyoruz.herşey gönlünce olur umarım

ya ben baya ilerlemiştim ama ramazan felan girince kaldı işte evet bekletmek iyi oluyo hatta yürüyodum bazen cıktıkca ittiriyodum bile:1::1::1::1: ama işte bakalım nasıl olcak sürekli diyorum au ay içimde bi his var sanki olacakmış gibi inşallah suan vajili olan herkes bu ay kurtulur yarabbim

merhabalar azranur çok iyi anlıyorum seni çünkü anlattıklarınla bende yaşamış olunca artık sana yazma gereği duydum buradan sayfaalr fazla olunca geriye dönüp okuyamamışındır. ben burada çabalarken eşim yapma saçma sapan şeyler aptal durumlar boşver diyip ağlatırdı..ozaman dr a gidelim dediğimde sen nasıl öğretmensin(ünvrste mezunu olunca) okulda 6.sınıf bebeleri yapyor der dururdu... derken ağla ağla dur ve en son kavga ile açtığım boşanma davası....

ve şimdi hani diyorsun ya bu yuvayı kurtarmak adına elbette çok önemli kendin için yapmalısın ki eşinde düzelmiş diyosun... inann benimde eşim feci değişti...çok iyi birisi oldu çok şükür 1 aydır yeniden birlikteyiz davayı çektim geri ve şimdi o iyi oldukça bana güven verdikçe ve kendininde hatalarını kabul edip pişmanlığnı gördükçe yendim vajinüsmusu ama inan yaptım burada egzersizleri.. nasıl mı yaptım.. martta girdim buraya sonra aman ne yapcam mayısda dr a gideriz değmez bu adama dedim... sonra mayısda gitmedik haziranda yeniden egzersize başladım sonra ramazan girdi araya... ama ben cidden yaptım kendimce egzersiz
gizli saklı şekilde... ve şimdi 1 aydır çok çok şükür emin ol sen de kurtulacaksındır allah kötülükler yaşatmasın şeytana fırsat vermesin canım... her zaman yazışırız hoşçakal bol egzersizle kal

sanki beni anlatıyorsun canım birebir aynı yaşadıklarımız,aynı eşimin bana söyledikleri yok üniversite okumuşsun 15 yaşındaki kızlar yapıyo bunu falan filan.... bana umut veriyorsunuz düzelir inşallah benim kocam da...neyse başladım evet egzersizlere kararlıyım ama kulak çöpü bile imkansız geliyor şuan bana sanki kapalı gibi orası bi et parçası var girişte onu içe doğru mu iticem çözemedim hala :)

sanki beni anlatıyorsun canım birebir aynı yaşadıklarımız,aynı eşimin bana söyledikleri yok üniversite okumuşsun 15 yaşındaki kızlar yapıyo bunu falan filan.... bana umut veriyorsunuz düzelir inşallah benim kocam da...neyse başladım evet egzersizlere kararlıyım ama kulak çöpü bile imkansız geliyor şuan bana sanki kapalı gibi orası bi et parçası var girişte onu içe doğru mu iticem çözemedim hala :)

canım yenmemiş biri olarak orda et parcası felan yok ayna al gec kasrsııan incele sonra iyice ıkın orda delik var cok büyük bişe arama nohut kadar::1::1::1:orası işte

Canım 4 ü rahat alıyorsan 6 cm alamıyorsan kayganlıkla ilgili bir problem olabilir. Ya da aparatını incele, belki bir yerinde defo vardır, potluk vardır, sertlik var, o da canını yakıyor olabilir. 4 ü rahat alan 6 cm i de rahat alır. Yönde bir problem yoksa acımaması lazım. Daha da acımaya devam ederse bir doktora git istersen:50:

Rimel ve üzerine peçete ve onun üzerine streç film ve üzerine prezervatif kullandığım için yumuşacık değil tabi sert biraz. 4 cm de rahat rahat giriş çıkış yapabiliyorken birden 6 cm ye geçince böyle oldu sanırım. birde fazla kaygan değildi. tekrar denememde 4 ile başlıcam ve iyice rahat edene kadar arttırmicam kalınlığı. doktora gitmek istemiyorum bir aksilik olsun istemiyorum en hassas bölgede :( egzersizlere başlarken hiç bi sorun çıkmicak yavaş yavaş ilerlicem ve sonuca ulaşıcam diye düşünürken bi sorunum old. duymak bile istemiyorum. çok moralim bozuluyor işyerinde asık surat dolaşıyorum :(

selamun aleyküm her kese :)
Ekim'de evlendim.Ben de ilişkiye giremiyordum.Bir sürü araştırma yaptım internet üzerinden.Burdakı yorumları okudum, her kes bir şeylerle egzersiz yaparak aşmışlar sorunu. Ben dün yaptım 3 şamla.farklı kalınlıklarda. nerdeyse 5 saat oldu en son p.kalınlığında yaptım zorlandım ama oldu. Ve dün ilk kez oldu ilişki ama sona kadar alamadım. Bunun nedenini soracaktım. Neden sona kadar alamıyorum?şamla yaparken de öyle oldu.Bir yere kadar alıyordum sonra gitmiyordu. Zorla ittirmek istedim ama sonra bir yere zarar vererim diye korktum (rahim yırtılması gibi şeyler duydum). Bu sorunu hallettiğim için Rabbime, burdakı arkadaşlara hepsine teşekkür ederim..Sona kadar alamamam konusunda bana fikir verirseniz çok mutlu olurum.

selamun aleyküm her kese :)
Ekim'de evlendim.Ben de ilişkiye giremiyordum.Bir sürü araştırma yaptım internet üzerinden.Burdakı yorumları okudum, her kes bir şeylerle egzersiz yaparak aşmışlar sorunu. Ben dün yaptım 3 şamla.farklı kalınlıklarda. nerdeyse 5 saat oldu en son p.kalınlığında yaptım zorlandım ama oldu. Ve dün ilk kez oldu ilişki ama sona kadar alamadım. Bunun nedenini soracaktım. Neden sona kadar alamıyorum?şamla yaparken de öyle oldu.Bir yere kadar alıyordum sonra gitmiyordu. Zorla ittirmek istedim ama sonra bir yere zarar vererim diye korktum (rahim yırtılması gibi şeyler duydum). Bu sorunu hallettiğim için Rabbime, burdakı arkadaşlara hepsine teşekkür ederim..Sona kadar alamamam konusunda bana fikir verirseniz çok mutlu olurum.

canım sona kadar alamamnı bilmiyorum ama yenmene cok sevindim hemde bi gün içinde halletmene cok sevindim darısı bizlere inşallah bide şam derken anlamadım ama

Son düzenleme:
canım sona kadar alamamnı bilmiyorum ama yenmene cok sevindim hemde bi gün içinde halletmene cok sevindim darısı bizlere inşallah bide şam derken anlamadım ama

Pardon, mum demek istedim :) üzerine kağıt havlu, sonra streç film, sonra prezervatif.Öyle yaptım, burda okumuştum.Zaten ilk önce parmakla inceledim burda okuduktan sonra meraktan:) ...
Çok teşekkür ederim.İnşaAllah hepiniz üstesinden gelirsiniz.Amin...Bana birisi sona kadar alamamanın sebebini söylerse çok mutlu olcam ama :)

Pardon, mum demek istedim :) üzerine kağıt havlu, sonra streç film, sonra prezervatif.Öyle yaptım, burda okumuştum.Zaten ilk önce parmakla inceledim burda okuduktan sonra meraktan:) ...
Çok teşekkür ederim.İnşaAllah hepiniz üstesinden gelirsiniz.Amin...Bana birisi sona kadar alamamanın sebebini söylerse çok mutlu olcam ama :)

yani ilk günde bu kadar aparatla yapıp yenmene cok sevindim darısı bizlere inşallah canım belki yönü tam olarak bulamamıs olabilirmisin

Back
X