- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #129.461
Kizlaaar bebek varmi bebek:) yaa sanki 1 yildir girmiomusum gbi hissediorum![]()
nerlerdesın sen yaa meraktan oldukyaaa naptı dıyeee bende daha bebek felan yok benı gec sen ne alemdesın varmı bı ılerlemeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlaaar bebek varmi bebek:) yaa sanki 1 yildir girmiomusum gbi hissediorum![]()
Yawruuuumnasilsin kiiz özledim valla burayi oyle yogunumki su ara abim evlendiya bizim gelin benden medet umuyo
cnm nasil acimio dimi ne onerirsin nasil olucak die soruo
bende napim aman kiiz hic bse yok inanki hic duymuosun dedim
gerci oyle sonucta da yalsn soylemedim:) gecen aradi olmuş...oyle kotu hissettim kendimi giden ucan 3 seneme oyle yaniorum
(((......bu arada GÜLSEVDAAAM cnm oglusun olucakmis cok cok sevindimgozun aydin darisi bize insallah cok opuyorum seni
![]()
umut merhaba, herkes umutu gören var mı ne yapmış diye soruyor?haberler sen de hala aynı mı canım?çilekli hamile diye ben de tesadüf gördüm hamile olduğunu
kızlar günaydın dün demiştim regl bitiyo akşam egzersiz yapcam diye malesef egzersiz yapamadım ama akşam deneme yapalım dedik ucuna kadar geliyo ama girdiremiyoruz sağ bacağım cok kasılıyo sanki üstümde tonlarca yük var sonra eşimle konustum en son ben egzersiz leri yoğunlastırıyım hafta sonu yaparken sende egzerisz yaparız dedim basta yok ben yapamam felan dedi sonrasında dedim sen yap ki hani sana güveniyim yani dısardan bişey olduguna güveneyim diye dedi doğru diyosun belki hala o konuda benden cekiniyo olabilirsin çünkü hersey cok güzel ama iş oraya gelince kalıo artık hafta sonu güzel haberleri veririm inşallah size olsun bitsin bu işbide üstte denicem mebcur üstte oldugum için bacaklarımı kendim acıcam o zaman inşallah hallederim hafta sonuna kadar bol bol egzersiz yapabilirim inşallah
günaydın canımgünlük egzersizlerini aksatmazsan bu hafta güzel haberlerini alırız.yendikten sonra zaten siz de göreceksiniz p..sin egzersizden daha kolay olduğunu.biz aslında egzersizlerle zor olanı başarmışız.ben yendiğimde güya eşimle hafta sonu denemesi için pozisyon ayarlayacaktık sonra bir baktım olmuş inanamdım,ne egzersiz ne ön sevişme....inşallah sen de rahat olursun ve benim gibi kolay atlatırsın
![]()
inşallah canım akşam egzersiz yapıp yapacaktık artık hafta sonu birlikte yamaya karar verdik tabi hafta sonuna kadar ben kendim yapıcam akşamları inşallah hafta sonu benim için çok güzel gecer
canım tek sorun yönü bulmada...sonrası zaten anlamıyorsun oldu mu diyeegzersizlerinden çok çok kolay.neyle egzersiz yapıyorsun?
aparatla canım aparatla gayet güzel yapıyorum kontrol bende oldugu için ama işte olmadı haftay 3 sene olacak yeter artık ya hele bgün kafaya cok taktım inşallah hallederim dua edin bana
aparatla çalışıyorsan içinde beklet esnemeye çok yardımcı oluyor.bana bunu öğreten arkadaşlara dua ediyorum,benim için çok faydalı olmuştu.gelin haberlerini bekliyoruz.herşey gönlünce olur umarım
merhabalar azranur çok iyi anlıyorum seni çünkü anlattıklarınla bende yaşamış olunca artık sana yazma gereği duydum buradan sayfaalr fazla olunca geriye dönüp okuyamamışındır. ben burada çabalarken eşim yapma saçma sapan şeyler aptal durumlar boşver diyip ağlatırdı..ozaman dr a gidelim dediğimde sen nasıl öğretmensin(ünvrste mezunu olunca) okulda 6.sınıf bebeleri yapyor der dururdu... derken ağla ağla dur ve en son kavga ile açtığım boşanma davası....
ve şimdi hani diyorsun ya bu yuvayı kurtarmak adına elbette çok önemli kendin için yapmalısın ki eşinde düzelmiş diyosun... inann benimde eşim feci değişti...çok iyi birisi oldu çok şükür 1 aydır yeniden birlikteyiz davayı çektim geri ve şimdi o iyi oldukça bana güven verdikçe ve kendininde hatalarını kabul edip pişmanlığnı gördükçe yendim vajinüsmusu ama inan yaptım burada egzersizleri.. nasıl mı yaptım.. martta girdim buraya sonra aman ne yapcam mayısda dr a gideriz değmez bu adama dedim... sonra mayısda gitmedik haziranda yeniden egzersize başladım sonra ramazan girdi araya... ama ben cidden yaptım kendimce egzersiz
gizli saklı şekilde... ve şimdi 1 aydır çok çok şükür emin ol sen de kurtulacaksındır allah kötülükler yaşatmasın şeytana fırsat vermesin canım... her zaman yazışırız hoşçakal bol egzersizle kal
sanki beni anlatıyorsun canım birebir aynı yaşadıklarımız,aynı eşimin bana söyledikleri yok üniversite okumuşsun 15 yaşındaki kızlar yapıyo bunu falan filan.... bana umut veriyorsunuz düzelir inşallah benim kocam da...neyse başladım evet egzersizlere kararlıyım ama kulak çöpü bile imkansız geliyor şuan bana sanki kapalı gibi orası bi et parçası var girişte onu içe doğru mu iticem çözemedim hala :)
Canım 4 ü rahat alıyorsan 6 cm alamıyorsan kayganlıkla ilgili bir problem olabilir. Ya da aparatını incele, belki bir yerinde defo vardır, potluk vardır, sertlik var, o da canını yakıyor olabilir. 4 ü rahat alan 6 cm i de rahat alır. Yönde bir problem yoksa acımaması lazım. Daha da acımaya devam ederse bir doktora git istersen![]()
selamun aleyküm her kese :)
Ekim'de evlendim.Ben de ilişkiye giremiyordum.Bir sürü araştırma yaptım internet üzerinden.Burdakı yorumları okudum, her kes bir şeylerle egzersiz yaparak aşmışlar sorunu. Ben dün yaptım 3 şamla.farklı kalınlıklarda. nerdeyse 5 saat oldu en son p.kalınlığında yaptım zorlandım ama oldu. Ve dün ilk kez oldu ilişki ama sona kadar alamadım. Bunun nedenini soracaktım. Neden sona kadar alamıyorum?şamla yaparken de öyle oldu.Bir yere kadar alıyordum sonra gitmiyordu. Zorla ittirmek istedim ama sonra bir yere zarar vererim diye korktum (rahim yırtılması gibi şeyler duydum). Bu sorunu hallettiğim için Rabbime, burdakı arkadaşlara hepsine teşekkür ederim..Sona kadar alamamam konusunda bana fikir verirseniz çok mutlu olurum.
canım sona kadar alamamnı bilmiyorum ama yenmene cok sevindim hemde bi gün içinde halletmene cok sevindim darısı bizlere inşallah bide şam derken anlamadım ama
Pardon, mum demek istedim :) üzerine kağıt havlu, sonra streç film, sonra prezervatif.Öyle yaptım, burda okumuştum.Zaten ilk önce parmakla inceledim burda okuduktan sonra meraktan:) ...
Çok teşekkür ederim.İnşaAllah hepiniz üstesinden gelirsiniz.Amin...Bana birisi sona kadar alamamanın sebebini söylerse çok mutlu olcam ama :)
yani ilk günde bu kadar aparatla yapıp yenmene cok sevindim darısı bizlere inşallah canım belki yönü tam olarak bulamamıs olabilirmisin