Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba sorun cevap veremeyeceğim ama vajiyi yenen biri olarak sana sormak isitoyrum. online kimse yok forumda cevap veren :(
2 gün haftasonu old, için egzersiz yapabildim şuan 9 cm i alabiliyorum ama git geller canımı yakıyor. rahatsızlık hissinden başka bişey hissetmiyorum :( çok yanıyor vaji.. sendede mi böyle oluyor? yoksa anormal bni durum mu bu? hiç rahat gitgel yapamıyorum. kendimi sakinleştiriyorum rahat bırakıyorum ama yinede gitgellerde yanıyor vaji.. :(
birde bişey sorucam kızlık zarı denen şey tam olarak nerde biliyor musun? senin ilk denemende kanama olmuş muydu? :(( off çok canım sıkılıyoooo

Tatlım git gellerde canının yanmasının sebebi içerinin çok kaygan olmamasından kaynaklanıyordur. Egzersizlerde git gellere çok takılma. Ben çok az git gel yapmıştım. Hızlı git gel yapma. Çok yavaş yap. Egzersizin amacı orayı esnetmek, bir şeylerin girip çıkmasına kendini alıştırmak:34: İstersen hiç git gel yapma sadece içinde beklet:34: Rahatsızlık hissetmen de normal zamanla geçecektir:34:

Kızlık zarı her kadında değişiklik gösterir;

Anatomik olarak kızlık zarı vajinanın hemen giriş kısmında yerleşmiş, vagina içinde değil vaginanın hemen girişinde , dudakların 1 – 1,5 cm içindedir ve küçük dudaklara bağlıdır.Ortasında adet kanının ve vaginal salgıların akmasına olanak tanıyan ufak bir delik bulunmaktadır.
Kızlık zarı (bekaret zarı) doğa tarafından vajenin giriş kısmına yerleştirilmiş olan ve kesin görevi bilinmeyen bir dokudur,bazı bilim adamları adet görünceye kadar vajeni ve rahmi dışarıdan gelebilecek mikroplara karşı koruyan bir oluşum olarak , bazılarıda sadece bir doku kalıntısı olarak değerlendirirler.
Kızlık zarı ilişki, masturbasyon veya muayene ile yırtılabilir. Yırtılma esnasında bir miktar kanama gelmesi beklenir ancak her zaman kanama olmaz bu da bizim gibi toplumlarda önemli sorunlara yol açmaktadır.

Kızlık zarı konusunu eşinle konuş. Egzersiz yapanların çoğunda kan gelmiyor. Kızlık zarını kafana takarsan zihnin rahat egzersiz yapamazsın. Bu da senin acı çekmene sebep olabilir:20:

9 cm çok iyi ayrıca:46::46::46:

Selam kızlar nasılsın yendikten 1 hafta sonra yani cumartesi ve dün deneme yaptık ilk yaptıgımda cok rahat olmustu ama dün biraz acı hissettim sanki bi yere değiyo böle afedersiniz tuvaletim gelmiş gibi oluyor neden dir o

Canım o tuvalet hissi çok normal:34: Çoğumuz yaşadık onu ben hala yaşıyorum mesela :1:

Acı gene yön konusunda yanlış yere doğru gittiğini gösterir. Ben de yaşadım. Hatta dün de yaşadım , pozisyondan pozisyona değişiyor:17:

Tatlım git gellerde canının yanmasının sebebi içerinin çok kaygan olmamasından kaynaklanıyordur. Egzersizlerde git gellere çok takılma. Ben çok az git gel yapmıştım. Hızlı git gel yapma. Çok yavaş yap. Egzersizin amacı orayı esnetmek, bir şeylerin girip çıkmasına kendini alıştırmak:34: İstersen hiç git gel yapma sadece içinde beklet:34: Rahatsızlık hissetmen de normal zamanla geçecektir:34:

Kızlık zarı her kadında değişiklik gösterir;

Anatomik olarak kızlık zarı vajinanın hemen giriş kısmında yerleşmiş, vagina içinde değil vaginanın hemen girişinde , dudakların 1 – 1,5 cm içindedir ve küçük dudaklara bağlıdır.Ortasında adet kanının ve vaginal salgıların akmasına olanak tanıyan ufak bir delik bulunmaktadır.
Kızlık zarı (bekaret zarı) doğa tarafından vajenin giriş kısmına yerleştirilmiş olan ve kesin görevi bilinmeyen bir dokudur,bazı bilim adamları adet görünceye kadar vajeni ve rahmi dışarıdan gelebilecek mikroplara karşı koruyan bir oluşum olarak , bazılarıda sadece bir doku kalıntısı olarak değerlendirirler.
Kızlık zarı ilişki, masturbasyon veya muayene ile yırtılabilir. Yırtılma esnasında bir miktar kanama gelmesi beklenir ancak her zaman kanama olmaz bu da bizim gibi toplumlarda önemli sorunlara yol açmaktadır.

Kızlık zarı konusunu eşinle konuş. Egzersiz yapanların çoğunda kan gelmiyor. Kızlık zarını kafana takarsan zihnin rahat egzersiz yapamazsın. Bu da senin acı çekmene sebep olabilir:20:

9 cm çok iyi ayrıca:46::46::46:

benim 9 cm e gelene kadar kanama falan olmadı zamanla genişlediği için hiç olmayabilir de öyle mi? kanam eşimle değil benim korkularımla alakalı. aparat genişledikçe penis denemesine çok yaklaştığımı farkedince korkmaya başladım. kızlık zarı nerde nasıl, nasıl kanayacak diye kafam bi sürü şeyler kuruyorum. işyerinde evde yolda heryerde hiç bişeye konsantre olmaıyorum :(
hiç gelgit yapmazsam da nasıl penisi içime alacağım nasıl olacak? okuyorum forumda gitgelde rahat olana kadar aparatı genişletmeyin diyorlar ben hiç rahat olamadım kii git-gelde :(((
kaç cm e kadar çıkmam lazım bilmiyorum. 12-13 cm olursa penis ancak girmez mi oraya? :((((

Canım o tuvalet hissi çok normal:34: Çoğumuz yaşadık onu ben hala yaşıyorum mesela :1:

Acı gene yön konusunda yanlış yere doğru gittiğini gösterir. Ben de yaşadım. Hatta dün de yaşadım , pozisyondan pozisyona değişiyor:17:

yatagın içinde dört dolandık :1::1::1: üstteyken rahatım basta üstte alıyorum sonra yere yatıyorum yere yatınca kasılmaz oluyıor ama öncekiler gibi değil gecicek galiba zamanlaa

benim 9 cm e gelene kadar kanama falan olmadı zamanla genişlediği için hiç olmayabilir de öyle mi? kanam eşimle değil benim korkularımla alakalı. aparat genişledikçe penis denemesine çok yaklaştığımı farkedince korkmaya başladım. kızlık zarı nerde nasıl, nasıl kanayacak diye kafam bi sürü şeyler kuruyorum. işyerinde evde yolda heryerde hiç bişeye konsantre olmaıyorum :(
hiç gelgit yapmazsam da nasıl penisi içime alacağım nasıl olacak? okuyorum forumda gitgelde rahat olana kadar aparatı genişletmeyin diyorlar ben hiç rahat olamadım kii git-gelde :(((
kaç cm e kadar çıkmam lazım bilmiyorum. 12-13 cm olursa penis ancak girmez mi oraya? :((((

Tatlım ben kendi aparatımı ölçmedim ama ben 10 cm bile yapmadım tahminimce. Sen hazır olmadan penis deneme, penis için kendini hazır hissetmen lazım.

git gellerde rahat olman için bence 9 cm le deneme. Daha küçük aparatlarla git gellerle rahatla. Hızlı yapma, yavaş yap, çok yavaş yap:34:

Aparatı alırken rahatsan, git gelleri önemseme. Dedim ya ben çok git gel yapmadım peniste rahatım:34:

Penis için şu anki aparat genişliğin bile yeterli:34: Ama önemli olan kendini hazır hissetmen:34:

Tatlım benden de kan gelmedi egzersiz yaparken. İlişkide de kan gelmedi. Kana odaklanma. Kanama olmayabilir hiç:34:

yatagın içinde dört dolandık :1::1::1: üstteyken rahatım basta üstte alıyorum sonra yere yatıyorum yere yatınca kasılmaz oluyıor ama öncekiler gibi değil gecicek galiba zamanlaa

Ben de altta denemek istiyorum ama hep canım yanıyor. Diğer pozisyonlarda iyiyim de altta kasıyorum canım yanıyor:1:

ben hiç bi şey yapamıyorum ne yapıcam lütfen yardım cadıkedi yardımlarına ihtiyacım var özelden mesajda atamıyorum o yazıştımız sayfayıda bulamadım :(((

Tatlım son sayfayı bulmak için üstteki profilim yazısına tıkla. Forumdaki cevaplarım yazısına tıkla. Oradan yazdığın cevabı görünce mesajı göster e tıkla, son kaldığın sayfa açılır:34:

Dokunabiliyor musun? Onda da mı zorlanıyorsun?

Tatlım son sayfayı bulmak için üstteki profilim yazısına tıkla. Forumdaki cevaplarım yazısına tıkla. Oradan yazdığın cevabı görünce mesajı göster e tıkla, son kaldığın sayfa açılır:34:

Dokunabiliyor musun? Onda da mı zorlanıyorsun?

serçe parmağı bile itemedim yerinide tutturamıyorum sanırım birde okulda tenefüs aralarında yazıyorum ondan geç cvp geliyor

Tatlım ben kendi aparatımı ölçmedim ama ben 10 cm bile yapmadım tahminimce. Sen hazır olmadan penis deneme, penis için kendini hazır hissetmen lazım.

git gellerde rahat olman için bence 9 cm le deneme. Daha küçük aparatlarla git gellerle rahatla. Hızlı yapma, yavaş yap, çok yavaş yap:34:

Aparatı alırken rahatsan, git gelleri önemseme. Dedim ya ben çok git gel yapmadım peniste rahatım:34:

Penis için şu anki aparat genişliğin bile yeterli:34: Ama önemli olan kendini hazır hissetmen:34:

Tatlım benden de kan gelmedi egzersiz yaparken. İlişkide de kan gelmedi. Kana odaklanma. Kanama olmayabilir hiç:34:

işyerindeyim şuan ve her an ağlayabilirim deli mi bu kız dicekler :( bu konu insanın sinirlerini çok yıpratıyor malesef :( eşim haftasonu 9 cm aparatı alabiliyorsun hadi penis denemesi yapalım dediğinde sürekli erteliyorum 12 cm aparat olması lazım diye.. aslında denesem olacak belki ama penisten korkuyorum iştee. eşimle parmak egzersizide yapabiliyoruz.. bu penis korkusunu nasıl yenicem daha ne kadar beklicem hazır olmak için :((

işyerindeyim şuan ve her an ağlayabilirim deli mi bu kız dicekler :( bu konu insanın sinirlerini çok yıpratıyor malesef :( eşim haftasonu 9 cm aparatı alabiliyorsun hadi penis denemesi yapalım dediğinde sürekli erteliyorum 12 cm aparat olması lazım diye.. aslında denesem olacak belki ama penisten korkuyorum iştee. eşimle parmak egzersizide yapabiliyoruz.. bu penis korkusunu nasıl yenicem daha ne kadar beklicem hazır olmak için :((

Canım inan penis aparattan daha kolay:34: Ama deneyebilmek için zihninde "bunu aldıysam ben penisi de alırım yahu" gibi bir düşünce geliştir önce. 9 cm az bir kalınlık değil. Penis denemesi için yeter:34: Kendini 12 cm e şartlama:20:

Penis denemesi yaparken aparat yerleştiriyor gibi penis içeri girene kadar (ucundan bahsetmiyorum bayağı bir girene kadar) penisi tutmaya devam et, en son elin orada olduğu için ilerlemeyecek o zaman elini çeksen gerisi gelir zaten, gerisi eşine kalmış.

Penisi alınca aparattan daha kolay olduğunu öğrenirsin:34:

Psikolojinin bozulması normal tatlım ama aslında çok az kalmış. Senin şu an geldiğin duruma gelmek için çabalayan bir sürü vajili arkadaş var:34: Sen zoru başardın, hala korkuyorsun, korkma:20:

İnan bu iş azimde bitiyor:34:

Son düzenleme:
serçe parmağı bile itemedim yerinide tutturamıyorum sanırım birde okulda tenefüs aralarında yazıyorum ondan geç cvp geliyor

Canım serçe parmağını vaji girişine getir ve bekle, hemen içine almak için acele etme. Tv aç, bir şeyler izle parmağın orada beklesin.

Sonra çok çok çok yaavaş bir şekilde sadece parmak ucunu yerleştirmeye çalış, bekle ... acele etme hemen ittirme ... bekleye bekleye yavaş yavaş yerleştirmeye çalış:34:

Canım inan penis aparattan daha kolay:34: Ama deneyebilmek için zihninde "bunu aldıysam ben penisi de alırım yahu" gibi bir düşünce geliştir önce. 9 cm az bir kalınlık değil. Penis denemesi için yeter:34: Kendini 12 cm e şartlama:20:

Penis denemesi yaparken aparat yerleştiriyor gibi penis içeri girene kadar (ucundan bahsetmiyorum bayağı bir girene kadar) penisi tutmaya devam et, en son elin orada olduğu için ilerlemeyecek o zaman elini çeksen gerisi gelir zaten, gerisi eşine kalmış.

Penisi alınca aparattan daha kolay olduğunu öğrenirsin:34:

Psikolojinin bozulması normal tatlım ama aslında çok az kalmış. Senin şu an geldiğin duruma gelmek için çabalayan bir sürü vajili arkadaş var:34: Sen zoru başardın, hala korkuyorsun, korkma:20:

İnan bu iş azimde bitiyor:34:

İyi ki varsın , varsınız gerçekten.. ben bu aşamaya geldiysem önce senin sonra diğer arkadaşların yardımlarıyla inş. hayırlısıyla kurtulurum bu sorundan.
her cevap yapılan her yorum o kadar öenmli ki psikolojisi bozulmuş kendini mutsuz huzursuz hisseden her vajili arkadaş için..
senin her mesajında azim geliyor yapabilirm diyorum mutlu oluyorum.
çok teşekkür ederim :)

İyi ki varsın , varsınız gerçekten.. ben bu aşamaya geldiysem önce senin sonra diğer arkadaşların yardımlarıyla inş. hayırlısıyla kurtulurum bu sorundan.
her cevap yapılan her yorum o kadar öenmli ki psikolojisi bozulmuş kendini mutsuz huzursuz hisseden her vajili arkadaş için..
senin her mesajında azim geliyor yapabilirm diyorum mutlu oluyorum.
çok teşekkür ederim :)

Böyle düşünmeniz beni çok mutlu ediyor ama seni gaza getirmek için söylemiyorum aslında :1: Gerçekleri söylüyorum ben:34: Sizlerden biri yenince dünyalar benim oluyor:16::16::16:

Tatlım şöyle düşün Allah penisi vajinaya uygun yaratmış. Aslında vajinaya girebilecek en uygun şey penis. Diğer aparatlar bizim hazırladığımız şeyler ve genellikle penisten daha sert oluyor onlar:34:
Oraya korkmadan alabileceğin tek şey penis:34:

Ama sen aparat alıp penisten korkuyorsun, korkma:20::34:

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

zfyrnkp büyük bir azimle 4 sıra birden yükseldi kendisini tebrik ediyor bu azmin ve başarının devamını diliyoruz:46::46::46::46:

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci:34:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]9 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]3 parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mevlana[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI...
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYI 15 GELİNLE KAPANDI...

ARALIK AYININ İLK GELİNİ ARANIYOR, GEL BAKALIM YENİ GELİN :4:

Böyle düşünmeniz beni çok mutlu ediyor ama seni gaza getirmek için söylemiyorum aslında :1: Gerçekleri söylüyorum ben:34: Sizlerden biri yenince dünyalar benim oluyor:16::16::16:

Tatlım şöyle düşün Allah penisi vajinaya uygun yaratmış. Aslında vajinaya girebilecek en uygun şey penis. Diğer aparatlar bizim hazırladığımız şeyler ve genellikle penisten daha sert oluyor onlar:34:
Oraya korkmadan alabileceğin tek şey penis:34:

Ama sen aparat alıp penisten korkuyorsun, korkma:20::34:

Çok doğru söylüyorsun hiç düşünemediğim noktalara değiniyorsun valla :)) penis daha yumuşak vajinanın şeklini alır ama benim aparatım sert bir rimel her ne kadar peçete sarsamda eğilmiyo bile.
bugün 10 cm deneyip sonra penis denemesi yapıcam kararımı verdim korkmicaammmm.
senin sayende :16:

Çok doğru söylüyorsun hiç düşünemediğim noktalara değiniyorsun valla :)) penis daha yumuşak vajinanın şeklini alır ama benim aparatım sert bir rimel her ne kadar peçete sarsamda eğilmiyo bile.
bugün 10 cm deneyip sonra penis denemesi yapıcam kararımı verdim korkmicaammmm.
senin sayende :16:

Haydi bakalım tatlım :46::46::46: Belki de aralık ayının ilk gelini sen olursun :34:

Bu pozisyonda dene

$f0upg.webp

Aparat yerleştiriyor gibi yerleştir penisi. Elini ucu girse bile elini çekme, tutmaya devam et. Girişte biraz yanma olacak aparat yerleştiriyor gibi yanma, ama sonra o yanma bir anda geçiveriyor hatta penis içinden çıktı sanıyorsun çünkü hiç acı hissetmiyorsun şaşırıyorsun, sonra elin orada olduğu için eşin daha fazla ilerleyemez doğal olarak, eşin beklesin, yavaş yavaş çek elini ve eşin biraz iteklesin, hoppp hepsi girivericek aslında:34: Baktın girişte batma ya da acı hissediyorsun biraz öne eğil ve poponu yukarı kaldır :34:

Back
X