- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #130.581
Merhaba sorun cevap veremeyeceğim ama vajiyi yenen biri olarak sana sormak isitoyrum. online kimse yok forumda cevap veren
2 gün haftasonu old, için egzersiz yapabildim şuan 9 cm i alabiliyorum ama git geller canımı yakıyor. rahatsızlık hissinden başka bişey hissetmiyorumçok yanıyor vaji.. sendede mi böyle oluyor? yoksa anormal bni durum mu bu? hiç rahat gitgel yapamıyorum. kendimi sakinleştiriyorum rahat bırakıyorum ama yinede gitgellerde yanıyor vaji..
![]()
birde bişey sorucam kızlık zarı denen şey tam olarak nerde biliyor musun? senin ilk denemende kanama olmuş muydu?( off çok canım sıkılıyoooo
Tatlım git gellerde canının yanmasının sebebi içerinin çok kaygan olmamasından kaynaklanıyordur. Egzersizlerde git gellere çok takılma. Ben çok az git gel yapmıştım. Hızlı git gel yapma. Çok yavaş yap. Egzersizin amacı orayı esnetmek, bir şeylerin girip çıkmasına kendini alıştırmak

Kızlık zarı her kadında değişiklik gösterir;
Anatomik olarak kızlık zarı vajinanın hemen giriş kısmında yerleşmiş, vagina içinde değil vaginanın hemen girişinde , dudakların 1 1,5 cm içindedir ve küçük dudaklara bağlıdır.Ortasında adet kanının ve vaginal salgıların akmasına olanak tanıyan ufak bir delik bulunmaktadır.
Kızlık zarı (bekaret zarı) doğa tarafından vajenin giriş kısmına yerleştirilmiş olan ve kesin görevi bilinmeyen bir dokudur,bazı bilim adamları adet görünceye kadar vajeni ve rahmi dışarıdan gelebilecek mikroplara karşı koruyan bir oluşum olarak , bazılarıda sadece bir doku kalıntısı olarak değerlendirirler.
Kızlık zarı ilişki, masturbasyon veya muayene ile yırtılabilir. Yırtılma esnasında bir miktar kanama gelmesi beklenir ancak her zaman kanama olmaz bu da bizim gibi toplumlarda önemli sorunlara yol açmaktadır.
Kızlık zarı konusunu eşinle konuş. Egzersiz yapanların çoğunda kan gelmiyor. Kızlık zarını kafana takarsan zihnin rahat egzersiz yapamazsın. Bu da senin acı çekmene sebep olabilir

9 cm çok iyi ayrıca