Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben daha önce de söyledim. Gözlemlerime dayanarak yani. "bence" bu iş kafada bitiyor :34: Yönü bulduktan sonra "ohoo tamam ben artık hazırım" dersen aparatın boyu kalınlığı falan pek önemli olmuyor:34:

kesinlikle öyle canım olay kafada bitiyor o an nefes alıp verin ıkının gerisi olur ama öncelikle kafanızda bitirin kızlar allah yardımcınız olsun

kızlar merhaba ,
bende vajinismusla mucadele ediyorum.. dün iki parmak iki boğum denedim ve oldu.. mum aldım onu deneyeceğim .. bol sabır ve cesaret gerektiren bi rahatsızlık .. görüşmek üzere

evet yaptım başarabiliyorumm egzersızden sıkıntım yok ama tam birleşme sırasında kasılıyorum boğuluyorum

Egzersizde ne aşamadasın? Demekki cinsel birleşme için henüz hazır değilsin, egzersizlere devam edersen, azmedersen sen de başarırsın:34: En son ne yaptın?

tatlım hoşgeldin doktora gittin mi hiç eğer fizyolojik bir sorunun yoksa sitede herkes sana yardımcı olur merak etme bende yeni yendim vajinismusu
ben çok yıprandım artık tek başıma ugraşmaktan eşimde bende bıktım 68 kiloydum bu dert benu yedı bitirdii 45 kiloyum şimdi bana yardım edın nolurrr

yaptım ama iş o kısma geldiği zaman beynımde olmicak hissi var çoo acıcakk gibi hemen geri çekiliyorum

Canım parmak egzersizleri bizlerin oraya bir şey girdiğinde acı çekilmediğini, aslında bunun hiç de zor olmadığını anlamamız için yaptığımız egzersizler. Eğer sen parmak egzersizi yaptığın halde acıyacak diye düşünüyorsan egzersizlerde de yanlış aşama kaydetmişsindir:34:

Egzersizde ne aşamadasın? Demekki cinsel birleşme için henüz hazır değilsin, egzersizlere devam edersen, azmedersen sen de başarırsın:34: En son ne yaptın?

benn mumla egzersız yaptım ynı rahat ıkınarak derın nefes alıp vererek alabiliyorum baya en son doktra gttm sorunun yok beynınden o hissi atmalısın dedı ve emla ve su bazlı jel ve gas gevsetıcı yazdı cnm

Canım parmak egzersizleri bizlerin oraya bir şey girdiğinde acı çekilmediğini, aslında bunun hiç de zor olmadığını anlamamız için yaptığımız egzersizler. Eğer sen parmak egzersizi yaptığın halde acıyacak diye düşünüyorsan egzersizlerde de yanlış aşama kaydetmişsindir:34:

ben 4 gün egzersız yaptım eşimden gizli şuan bakireyım ve egzersız yaptımı söyledim bi daha yapmama izin vermedi bakireliğni kendn degl ben alıcm dedı bıdaha asla yapmıcaksn dedi çok çıkmazda kaldımm

Beceriksiz demeyelim de "azmetmeyen" diyelim :34:

Canım çok uzun süredir adam akıllı buraya giremediğimden şöööölleeee bi güzelll yazamadım yeni gelenlere :) Senden başlayayım bakalım :1:

Şimdiiiiiiiiii; ben buraya ilk yazmaya başladığımda "yaaa parmak diyorsunuz ama düşünmesi bile bana çok itici geliyor, bacaklarımı kasıyorum, hatta bunu yazarken bile bacaklarımı kastım gene" yazmışım...

Ben ben... Hani burada herkese destek olmaya çalışan ben:1: Demek ki neymiş öyle kimse beceriksiz değilmiş hııııı:20:

Hatta ben egzersizlere başlamaya cesaret ettim, geçtim aynanın karşısına sonra korktum:18: Ben yapamacağım dedim:18: Topladım tekrar kaldırdım aynayı falan... 1 saat geçti... Yahu dedim herkes yapmış... Herkes korkmuş ama herkes yapmış... Biraz azmedersem ben de yaparım dedim ve o azimle aynı gün serçe, işaret ve orta parmağı yerleştirdim:34:

Bu işte ;

"istiyorum ama yapamıyorum" yok:20:

"istiyorum ama korkuyorum" yok:20:

"istiyorum ama vaktim yok" yok:20:

Gerçekten bu illetten kurtulmak istiyorsan azmedeceksin, cesaret edeceksin, karar vereceksin ve yılmadan, usanmadan tekrar tekrar deneyeceksin:33:

Daha önce yazdıklarını okumuştum ama iki kelam yazamamıştım, ahanda şimdi yazıyorum...

Tatlım biz sürekli jel jel jel diyoruz sen jelsiz kuru kuru kulak çubuğunu yerleştirmeye çalışmışsın olmayınca da "yok ben yapamıyorum, olmayacak" demişsin... Bu ne demek böyleeeeeeeeeeeeeeee, cadılığım tutacak haa:19:

Önceeeee sırtını bir yere dayayacaksın, sonraaaaa aynayı karşına alacaksın, sonraaaa parmağını ya da hazırladığın aparatı jelleyeceksin ve derin nefes alıp verip yerleştirmeye çalışacaksın:34:

Ama çok çok yavaş... Hatta öncesinde beklet vaji girişinde... Hemen yerleştirmeye çalışma... Hemen ittirme... Beklet orada... Sonra çok yavaş ittir... Bu sırada tv falan aç dikkatini başka şeylere vermeye çalış... Çok çok yavaş yerleştirmeye çalışırsan sen de başarırsın :34:

Korktuğun, kendini beceriksiz gördüğün mesajlarını değil, azmettiğin, cesaret ettiğin mesalarını okumak istiyoruz biz haydi bakalım :4:

canım ya çok ama çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabın için inşallah başarıcam söz bugün jel alıp denicem giderken şimdi jel olrak da ultrasyon jelimi alim yoksa şu gleit gelen jel yazmışlardı onu mu alim allah razı olsun burdaki desteğinz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum

kızlar ben 2 aylık evliyim ve 2. hafta cinsel ilişkiye girdik anca oyle kastım ki kendimi penis girdiği anda yarıda kestirdim.. bekaretim gitti sonrasındada korktum.. hala cesaret edip deneyemiyorum ancak 2 hafta once doktora gttim parmak egzersizleri verdi.. ilk denediğim gün çıldırdım ağlama krizlerine girdim gözlerim balom oldu resmen.. eşimin desteğiyle 2. gün daha iyiydi tek boğumu aştım şimdi 2. boğum ödevini verdi doktorum onuda yapıyorum.. bazen takılıyo ama umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.. dün prezervatif taktım iki parmağıma ve 2 boğum yaptım ki doktorum tek parmak 2 boğumu dene demişti.. bugunde muma prezervatif takıp onu deneyeceğim .. orasına dokunamayan arkadaslarımız var.. onlara diyorum nolur tek boğumlada olsa başlayın inanın hiç birşey olmuyor. zamana bakmayın yavaş yavaşta olsa bi ilerleme oluyor umudumuzu yirtirmeyelim.. bu rahatsızlıkta destek çok önemlii

ben 4 gün egzersız yaptım eşimden gizli şuan bakireyım ve egzersız yaptımı söyledim bi daha yapmama izin vermedi bakireliğni kendn degl ben alıcm dedı bıdaha asla yapmıcaksn dedi çok çıkmazda kaldımm

Eşine de ki; "egzersiz yapmazsam bekaretimi almak senin için bir hayal olabilir":47:

Çok istiyorsa ve egzersiz yapmana müsade etmiyorsa burayı okut ona en azından eş egzersizi yapın, eşin yapsın ne yapılacaksa, bekaretin bozulursa da o bozmuş olur yine:47:

Back
X