Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaaa sorunnn eşimle deneme yaptık bıraz grdı kanama olmadı bu sorun başımn etinı yiyo yok bdaknde gelcekmş kesinnn ya esnekse dyrum anlamıyo of of offfffffffffffffffffffff

canım eşinin algılayışını sen daha iyi bilirsin. nasıl konuşacağını da sen daha iyi bilirsin ama bunu ona anlatmaktan başka yapacak bişey yok anladığı şekilde anlatmaya çalış internetten bununla ilğili yazıları bilgisayarına kopyala o gelince okut. bi de belki de gelcek bi dahaki sefere, belki zarın olduğu yere kadar ulaşmamıştır, kendini sıkmadan denemeye çalış, belki de böyle bi sıkıntın olmayacak

:) canımmm iyiyim çok şükür senin dediğin gibi oldu althea aklımızda yokken oluverdi hep sen aklıma geliyosun bunu düşündükçe :) ama yarısı oldu bakalım inşallah gerisini de alırım

habersiz olunca rahat oluyorsun ya çocuk avutur gibi oldu bittiye geliyor:1:sonra anlıyorsun ki korkulacak hiç birşey yokmuş boşa zaman harcamışız.sen kendini gelin oldu say yarısından sonra hiçbişey yok.şimdi bunun rahatlığıyla daha kolay olacak herşey:34:senin için gerçekten çok sevindim favorilerimden birisin:16:herşey gönlünce olsun inşallah...

canım eşinin algılayışını sen daha iyi bilirsin. nasıl konuşacağını da sen daha iyi bilirsin ama bunu ona anlatmaktan başka yapacak bişey yok anladığı şekilde anlatmaya çalış internetten bununla ilğili yazıları bilgisayarına kopyala o gelince okut. bi de belki de gelcek bi dahaki sefere, belki zarın olduğu yere kadar ulaşmamıştır, kendini sıkmadan denemeye çalış, belki de böyle bi sıkıntın olmayacak

umarımmm cnm artık oolsun istiyorummm böylede denıcem cnm bnm artık oluckmı düşüncesı benı yedi btrdı yaaa

Merhaba canım ben regliyim şu an regl öncesi 10 cm aparatı epey zorlandım ama aldım şimdi egzersiz yapamıyorum haliyle :(( regl bitsinbiraz daha egzersiz yapacağım ve inşallah mutlu son olur artık :))

ben de aynı durumda kalmıştım reglden önce 10 cm aldim. regl süresince yapamadım hep aklımda başa dönermiyim kaygısı vardı ama çok şükür olmadı hiç almadıoğım kadar rahat aldım aparatı. ilk denememizde de yarısına kadar aldım :))))))))))) hiç acı falan olmadı şimdi sıra diğer yarısında :) inan bana sende de öyle olcak inşaallah sen hepsini birden alırsın

umarımmm cnm artık oolsun istiyorummm böylede denıcem cnm bnm artık oluckmı düşüncesı benı yedi btrdı yaaa

çare1 bence burda kendini yiyip bitircene eşinle konuşş çünkü biz ne desek boş şu an sen eşini tanıyosun.. herkes şimdi kendi hayatına göre yorum yapıyo senin hayatını bilmiyoruz.. eğer anlamıcak kadar zor biriyse snin de yapacak bişeyin yok.. üzgünüm ama burdaki herkes eş desteğiyle bi şeyleri çözüyo.. sana destek olması gerek:19::19::19:

habersiz olunca rahat oluyorsun ya çocuk avutur gibi oldu bittiye geliyor:1:sonra anlıyorsun ki korkulacak hiç birşey yokmuş boşa zaman harcamışız.sen kendini gelin oldu say yarısından sonra hiçbişey yok.şimdi bunun rahatlığıyla daha kolay olacak herşey:34:senin için gerçekten çok sevindim favorilerimden birisin:16:herşey gönlünce olsun inşallah...

canııım çok teşekkür ederim bunları duymak çok güzel:)))) hepimiz için hayat daha da güzel olur inşaallah

çare1 bence burda kendini yiyip bitircene eşinle konuşş çünkü biz ne desek boş şu an sen eşini tanıyosun.. herkes şimdi kendi hayatına göre yorum yapıyo senin hayatını bilmiyoruz.. eğer anlamıcak kadar zor biriyse snin de yapacak bişeyin yok.. üzgünüm ama burdaki herkes eş desteğiyle bi şeyleri çözüyo.. sana destek olması gerek:19::19::19:

bu akşam konuşucam onunla bugun benm doğum gunm bugun konuşcam onunlaa

Kızlar sorun yok gibi ama çokta emin değilim biraz daha süre vermek istiyorum....

kızlarr bana destek olun yardım edın delirmek üzerim tek başıma gelemiyorum bu derdın ustesınden çıldrcam haytım zindan oldu bana ziddan eşimle en son denememde emla sayesındae bıraz alabildim ama kanama olmadı eşim üstüme geliyo delrcem ben bana güvenmsymsn dyrum ne alaka ya dyo bidaki birleşmde tam alsam git gel yapsam kanama olurmu acaba :/ dr.a gttm bana EMLA + JEL +KAS GEVŞETİCİ VERDi bunlarla denıcem

hiç delirme arkadaşım.. alıyorsun kocanı yanına doktora gidiyorsun.. doktora vajinismus olduğunu biraz birleşme sağlandığını fakat kanama olmadığını söylüyorsun.. doktor dokunmadan seni kontrol ediyor ve eşine zarın esnek olduğunu söylüyor.. eşin doktora gider mi bu konu için önemli olan o..

hiç delirme arkadaşım.. alıyorsun kocanı yanına doktora gidiyorsun.. doktora vajinismus olduğunu biraz birleşme sağlandığını fakat kanama olmadığını söylüyorsun.. doktor dokunmadan seni kontrol ediyor ve eşine zarın esnek olduğunu söylüyor.. eşin doktora gider mi bu konu için önemli olan o..

gelmezzzz gıbıı gelıyorr bana tatlımm

canımsın keşkeeeeeeeeee ama katarsıste bende gelin olamadık ve ilginç olan bahanemız aynı eşlerimiz uyuyakaldı :) ama cumartesi gun es denemesı yaptım biraz aldım ama tam değil bide jeli fazla sürmüşüz kayıp dışarı çıkıyor o mkadar jel varkı ben elimle bile yönlendiremedim simdide regl ım sadece kegel yapabılıyorum :( bakalım hafta sonu neolcak desteginiz için çok çok mersiiiiiiiiiiii

kesinlikleeeeee aynıymışşş bahane demeyek denk gelmemiş bu kezzzzzz ee adamlarda haklı şaka makaaa benim durumda adamda artık kabullenmiştiii o boyutta olamayacağını :21::21::21: uyurlardaaaaa yorgundaaaa olurlarrrr bu kez beylerin bahanesi:21::21::21::21: az kaldı sizeee azzz aralık sizi bekliyor regl olmayaydınnnnnnnn bu öneml i günü kaçırmazdın bacımmmmmmmmm 12/12/12

yok kızz şaka dedim:) basit aslındada biz büyütüyoz işte dün varya resmen iki parmak aldım bugün tek parmak zor aldım:) yapıcama inanıyorum çokta umutluyum :) karamsarlık bitti valla hele parmak egzersizlerinden sonra .. ne kadar sürerse sürsün ama kendim yenicem:)

bacımmmmmm gel 12/12/12 gelini yapakkk seni :21::21::21::21::21::21::21::21:

hadiiii yaseminnnnn bırak sen iki parmakda neymişşşşşşşş yaparsınnnn inannnnn;)

(şaka yapyorummm denersen olumsuzluğa kapılmaaa takılıyorummmmm bacımmm.. sen yine aşama aşama devam ettt egzersizlerni)

Back
X