Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hmm enfeksiyon kapmış mantar olmuş olabilirsin canım.bundan dolayı acı hissediyorsundur muhtemelen.egzersizde jel olarak ne kullandın?

atheacm mantar olsa kaşıntıda olur dayanılmayacak şekilde ben olmustum ondan bılıyorum. ama enfeksıyon konusuna katılıyorum benımde aklıma aynı ıhtımal geldı cunku.:34::34:

atheacm mantar olsa kaşıntıda olur dayanılmayacak şekilde ben olmustum ondan bılıyorum. ama enfeksıyon konusuna katılıyorum benımde aklıma aynı ıhtımal geldı cunku.:34::34:

canım enfeksiyondur büyük ihtimal çünkü bende de açık sarı akıntı vardı ve ilişkide canım yanıyordu farkettim ki akıntım azalınca acı da azaldı.ama şöyle birşey de var mantar da illa kaşıntı olmasına gerek yokmuş yani mantar olma ihtimali de var.en güzeli doktora gitmek diycem ama önce benim gitmem gerek yoksa Sela1 çok kızacak bana:18:

canım ilk başlarda boyle deılse egzersız sırasında mıkrop falan kapmıs olabılırmısın acaba? cunku bende mumla yaptım egzersızlerımı hıc boyle bı sorun yasamadım.

Ben o kadar titizleniyorum vajina için. ilk parmak egzersizinde ellerimi defalarca yıkıyordum. sonra aparat geçtim hiç prezervatif kullanmadan egzersiz yapmadım. okeyin jelini aldım onu kullanıyorum jel olarak. ben daha ne yapayım bilmiyorum ki nerden kaptım enfeksiyonu off

şimdi ne yapmalıyım peki ?

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

katarsis_ 10. sıradaki yerini 6. sıraya taşıdı :46:

Kızlar benim evimde mezro yok. Cetvel yok. Yani ölçüm yapacağım hiçbir şey yok. Biri benim için 3 parmağı ölçebilir mi? Kaç cm yapıyor? Belki de 3 parmak 11 cm den de kalındır??? Tabi bir yan yana bir de üst üste ölçerse sevinirim

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]:64:YENİ GELİNLERİMİZ:64:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]:46:EGZERSİZ YAPANLAR:46:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]4.hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.mufim[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]6.katarsis_[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]7.mevlana[/td]
[td]9 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8.zfyrnkp[/td]
[td]9 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.senem8183[/td]
[td]7,5 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]10.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]11.kumtanesi09[/td]
[td]3 parmak iki boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]17.minel_[/td]
[td]iki parmak iki boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]18.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]19.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]
[tr]
[td]20.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.karamsarrr [/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]23.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]24.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]25.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]26.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]

[/tr]

[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI...
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYI 15 GELİNLE KAPANDI...

ARALIK AYININ İLK 4 GELİNİ BELLİ, GEL BAKALIM 5. GELİN :4:

Son düzenleme:
canım enfeksiyondur büyük ihtimal çünkü bende de açık sarı akıntı vardı ve ilişkide canım yanıyordu farkettim ki akıntım azalınca acı da azaldı.ama şöyle birşey de var mantar da illa kaşıntı olmasına gerek yokmuş yani mantar olma ihtimali de var.en güzeli doktora gitmek diycem ama önce benim gitmem gerek yoksa Sela1 çok kızacak bana:18:

Sela1 unuttu artık bizi hiç gelmiyor :50::43:

bende enfeksıyon oldugunu dusunuyorum cunku bende mumla egzersız yaptım hıc canım falan acımıyodu hatta bazen hareket edınce mum cıkıyodu ben gerı ıtıyodum onu :1::1:mantar oldugum zaten canım cok yanıodu ama o kadar cok kasınıodukı anlatamam aglayacak derecede su bıle degdıgınde resmen zıplatıyodu o acı beni .mantarı arastırdıgımda nerdeyse herkes kasıntı ıle bırlıkte peynır kesıgı seklınde akıntıdan bahsetmıstı o yuzden kasıntı da olur dedım.bende uzun zamandır kacıyorum canım doktordan ama yarın gıdıcem artık ama sımdıden stres sardı benı :(

Ben o kadar titizleniyorum vajina için. ilk parmak egzersizinde ellerimi defalarca yıkıyordum. sonra aparat geçtim hiç prezervatif kullanmadan egzersiz yapmadım. okeyin jelini aldım onu kullanıyorum jel olarak. ben daha ne yapayım bilmiyorum ki nerden kaptım enfeksiyonu off

valla ben de aynen senin gibiydim ama enfeksiyon kaptığımı düşünüyorum.eşinden de kapmış olabilirsin.şimdi ne yapmalısın jinekoloğa gitmelisin alttan muayne ettirmesen bile ona danışmakta fayda var.tabi buarada benim de elimden tutup götürür müsün:18:benim zaten doktor fobim var heleki jinekoloğa nasıl gidicem bilmiyorum

bende enfeksıyon oldugunu dusunuyorum cunku bende mumla egzersız yaptım hıc canım falan acımıyodu hatta bazen hareket edınce mum cıkıyodu ben gerı ıtıyodum onu :1::1:mantar oldugum zaten canım cok yanıodu ama o kadar cok kasınıodukı anlatamam aglayacak derecede su bıle degdıgınde resmen zıplatıyodu o acı beni .mantarı arastırdıgımda nerdeyse herkes kasıntı ıle bırlıkte peynır kesıgı seklınde akıntıdan bahsetmıstı o yuzden kasıntı da olur dedım.bende uzun zamandır kacıyorum canım doktordan ama yarın gıdıcem artık ama sımdıden stres sardı benı :(

canım bacım ya tacrübelerini benimle de paylaşır mısın cesarete ihtiyacım var ben de gitmek istiyorum:18:

en guzelı dr agıdıp muayene olmak dıcem ama tabı gıdebılırsen :34: bıde ıc camasırlarını utuleyıp gıyy canım bu sekılde enfeksıyon varsa ılerlemesıne bırazda olsa yararı olur dıye dusunuyorum.:16:

valla ben de aynen senin gibiydim ama enfeksiyon kaptığımı düşünüyorum.eşinden de kapmış olabilirsin.şimdi ne yapmalısın jinekoloğa gitmelisin alttan muayne ettirmesen bile ona danışmakta fayda var.tabi buarada benim de elimden tutup götürür müsün:18:benim zaten doktor fobim var heleki jinekoloğa nasıl gidicem bilmiyorum

DOKTORA GİTMEDEN EVDEKİ MEVCUT İLAÇLARIMI KULLANSAM OLMAZ MI YAA OFFF

sevmiyorum doktora gitmeyi bi kere evlenmeden önce gitmiştim bi dahada gitmedim jinekoloğa :(

canım bacım ya tacrübelerini benimle de paylaşır mısın cesarete ihtiyacım var ben de gitmek istiyorum:18:

yarın doktor kapısından ıcerı gırebılırsem kacmazsam tabıkı paylasırım canım :1: aslında ben gecen ay da gıtmıstım jınekologa salak kadın muayene etmedı benı ve dahada korkuttu. ben vajı oldugumu ama sımdı yendıgımı ve muayene olmak ıstedıgımı cocuk dusundugumuzu falan soyledım. sen daha ılışkıye yenı yenı gırıyosun ultrasonla senı muayene edersem cok zorlanırsın canın cok yanar falan dedı ve benı ıyıce korkuttu. sonra kan tahlılı yaptı ve folık asıt verıp yolladı beni sagolsun.:16:

sevmiyorum doktora gitmeyi bi kere evlenmeden önce gitmiştim bi dahada gitmedim jinekoloğa :(

olmaz canım olmaz.içeceğin rastgele bir ilaç mevcut olan bakteriyi çoğaltabilir.ya da belki başka birşey vardır belki enfeksiyon değildir.

ama sorunu tam olarak bılmıyoruzkı bızımkı sadece bı tahmın:34: en ıyısı doktora gıtmen olucak zaten sen vajılı oldugunu soylersen sadece alttan bı bakar oyle muayene falan etmez yani.

Son düzenleme:

canım bende bi vaji olarak gittim doktora yani ilk muayene için bişey yapmadı korkulacak bişey yok bende çok korkmuştum odasına girdiğimde alttan muayene edeceğini düşünmemiştim yani düşün bi anda dedi ve ben o korkunç koltuğa çıktım ama baktı öyle yani bişey sokmadı zaten izin vermedim de korkulacak bişey yoktu hele ki sen vajiyi yenmişsin bence rahatsızsan bekletme git hastalık bekletmeye gelmez canım geçmiş olsun

yarın doktor kapısından ıcerı gırebılırsem kacmazsam tabıkı paylasırım canım :1: aslında ben gecen ay da gıtmıstım jınekologa salak kadın muayene etmedı benı ve dahada korkuttu. ben vajı oldugumu ama sımdı yendıgımı ve muayene olmak ıstedıgımı cocuk dusundugumuzu falan soyledım. sen daha ılışkıye yenı yenı gırıyosun ultrasonla senı muayene edersem cok zorlanırsın canın cok yanar falan dedı ve benı ıyıce korkuttu. sonra kan tahlılı yaptı ve folık asıt verıp yolladı beni sagolsun.:16:

hani okula aşıcılar gelir ya öğrenciler paniğe kapılır var ya kendimi aynı o çocuklar gibi hissediyorum.doktor görmeyim tansiyonum düşüyor bacaklarım titriyor.hele ki kan tahilili ilk kez evlenırken bınbır zorlukla oldum.aslında acımıyor ama tamamen psikolojik benımkısı.ben de şimdi güvenilir doktor araştırıyorum hııı bir de doktorların fotolarına bakıyorum hangisi daha sevimli güler yüzlü diye:1:sanki modellik yarışması var.

senin hala devam ediyor mu rahatsızlığın? ilişkide canın yandığı halde nasıl dayanıyorsun?
bitkisel bir tedavisi yok mu acaba?

Öncelikle çok cesur olduğunuzu söylemeliyim tebrikler :) bir günde bu kadar ilerlemek süper ben çok yavaş ilerliyorum nedense aparat kalınlaşınca zorlanıyorum ve itmeye de korkuyorum neredeyse 1 aydır 7 cmdeyim ama ben hergün çalışmıyorum maalesef haftada 2 ya da 3 kere en fazla. Sanırım o yüzden yavaş gidiyorum ve kasılıyorum hiç rahat değilim bence yenmişsiniz artık eş denemesi yapabilirsiniz...

çok teşekkür ederim ben uzun zamandır hiç yapmıyordum egzersiz dün bi başladım hırs yaptım 2 tane için ve de başardım ee sanırım bir saatimide aldı. Evet ama öncelikle buna iyice alışmam lazım sonra biraz daha kalınlaştıracağım kesin emin olduğumda deneyeceğim , darısı başınıza:16::16::16:

canım bende bi vaji olarak gittim doktora yani ilk muayene için bişey yapmadı korkulacak bişey yok bende çok korkmuştum odasına girdiğimde alttan muayene edeceğini düşünmemiştim yani düşün bi anda dedi ve ben o korkunç koltuğa çıktım ama baktı öyle yani bişey sokmadı zaten izin vermedim de korkulacak bişey yoktu hele ki sen vajiyi yenmişsin bence rahatsızsan bekletme git hastalık bekletmeye gelmez canım geçmiş olsun

Alteha'nın tek sorunu jinekolog değil ki :D Hiçbir doktora gitmeyi sevmiyor o :1:

Back
X