- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #132.161
günüm temizlikle geçtii şimdi de yemek yapmaya uğraşıyorum hehe![]()
Aynen Canım bende temizlikle Uğraştımm

Bugün Kocam yokk.. Yalnızımm

O yüzden yemekte yapmıyorumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günüm temizlikle geçtii şimdi de yemek yapmaya uğraşıyorum hehe![]()
nacisss yardımın için çok çok çok tesekklür ederim Allah razı olsun dediğin gibi yaptım önce 9 cmliği alıp içimde biraz beklettim sonra hemen 10cm liği almaya çaılştımm ve olduuu coook tesekkür ederimm:)
inşallah canım:)) sizce ne zaman es denemesine geceyim 10 cm e iyice alşıtıktan sonra denesem olurmu
herşey yolunda giderken tam da alışmışken bu regli nerden çıktı şimdi(( kızlar bişey sorcam en son p... yarısından çoğunu aldım yazmıştım eşim o sırada boşalınca kaldı yarıda ben de zaten kasmıştım biraz kendimi ertesi gün pembemsi bi akıntım oldu regli oldum sandım denemedik o gün sonra baktım bişey yok.bütün gün hiç kanama falan olmadı yani.ama bugün regli oldum kafam karıştı şimdi acaba o pembemsi olan zorlamadan kaynaklı olarak mı geldi yani bozuldu mu lütfen bana yardımcı olacabilir misiniz?
herşey yolunda giderken tam da alışmışken bu regli nerden çıktı şimdi(( kızlar bişey sorcam en son p... yarısından çoğunu aldım yazmıştım eşim o sırada boşalınca kaldı yarıda ben de zaten kasmıştım biraz kendimi ertesi gün pembemsi bi akıntım oldu regli oldum sandım denemedik o gün sonra baktım bişey yok.bütün gün hiç kanama falan olmadı yani.ama bugün regli oldum kafam karıştı şimdi acaba o pembemsi olan zorlamadan kaynaklı olarak mı geldi yani bozuldu mu lütfen bana yardımcı olacabilir misiniz?
Aynen Canım bende temizlikle Uğraştımm
Bugün Kocam yokk.. Yalnızımm
O yüzden yemekte yapmıyorumm![]()
beroşum nöbetçimi eşin yine ???
BeRaYY Pro üyelikten memnun musun ? :)
Evet Canım Gayet Güzel
Duruşu Filan da Hoşumaa Gitti. O yüzden Hiç düşünmedenn PRO ÜYE Oldum..
Özellikleride var. Mesela Normal üyeyken bir kişiye 10 dakikada bir mesaj atabiliyosun.
Ama PRO ÜYelerde Öyle Bişey Yok. Her saniye özel mesaj atabilirsin tam benlikti bu![]()
kızlar pro uyelık neki?
Bir ara ben de düşündüm de vazgeçtimDu bakalım biraz daha takip edim
![]()
BeRayy anlatsın paralı üyelikO şimdi özelliklerini de anlatır
![]()
PRO ÜYelikle ilgili açıklamayı Yöneticiler zaten yapmışlar.. Merak edenler buyrun Okusunlarr
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html