Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bişey daha sorcam egzersizlerden sonra gusül abdesti almak gerekiyomu namaz konusunda sıkıntı olur diye simdiye kadar hep öğleye kadar her gün 2 3 kere egzersiz yapıp abdest aldım aksam tekrar devam ettim ama gün aşırı bu sekilde devam etmek acıkcası zor oluyo

Valahi Canım bu soruyu soran Bir kaç kişi vardı.Ama Biz hep aynı şeyi söylüyoruz..:40::40::40::40:

Kendini Nasıl Rahat hissediyosan öylee yap.:45::45::45:

Sonuçta Yanlış Bişeyle Bilgilendirmek İstemeyiz senii:16::16::16:

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]:64:YENİ GELİNLERİMİZ:64:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]:46:EGZERSİZ YAPANLAR:46:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]4.hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.mufim[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]6.katarsis_[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]7.mevlana[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8.zfyrnkp[/td]
[td]9 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.senem8183[/td]
[td]7,5 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]10.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]11.kumtanesi09[/td]
[td]3 parmak iki boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]17.karamsarrr[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]18.care1[/td]
[td]iki parmak iki boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]19.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]20.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]
[tr]
[td]21.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]

[td]22.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]23.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]24.elab[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]25.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]26.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]27.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]28.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]

[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN :64:
EKİM: 16 GELİN :64:
KASIM: 15 GELİN :64:

Son düzenleme:
arkadaşlar cadıkedide sormuştu 3 parmağı ölçen oldumu?bende merak ediyorum üç parmak çalışıyorum kaç cm oluyo bilen varmı?

3 Parmak yanyana 7 Cm geliyo. Yani Benimkinde Öyle Geldi canım.:16::16::16:

Hepimizin parmak yapısı Bir değil..:8::8::8:

7 Cm Küçük Gibi Gözüksede bence 3 parmağı yanyana almak Kolay değil. :34::34:

dün eş denemesi yptık ve girdi yarısına kadar kendimi kastığım için acı oldu fakat sıktım dişimi ve yarısına kadar aldım baskı oldu :1: çok çok mutluyum ya yencem kadar bu illeti kendime çok çok güvenim geldi :1:
fakat zorlama olduğu için çok fazla tahriş oldu..
akşam tekrar deneme yapcaz ve dr verdiği anestol pomad kullancam vajina içine mi sürcem dışına mı yardımcı olur musunuz :)

Canım Tabiki de Vajinin içine süreceksin. Yoksa etkisini nasıl göreceksin ki:9::9::9::9:

Tahriş İçin Bepanthen Merhem Kullabilirsin. Tahrişi Önlüyo Çünkü.:16::16::16::16:

Baskı Olmasıda çok normal ama geçici. :15::15::15::15:

Çok Yol Katettin tatlımm sen. Yenmenn Hiçtee uzakta görünmüyorr:10::10::10:

çok istiyorum aslında ama eşimi hayal kırıklığına uğratmak istemem daha fazla zaten yeterince uğradı:5::5: :43::43::21::21::21:bi yapıp tam yapmak istiyorum o da sevinsin garibimm

ayyy seni çok iyi anlıyorum :)) yalnız deneme sırasında içinde kayıp gitmeyebilir. sabırlı ol, kas yığınıyla karşılaşırsa bekleyin, gevşe iyice... hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :))

nacisss yardımın için çok çok çok tesekklür ederim Allah razı olsun dediğin gibi yaptım önce 9 cmliği alıp içimde biraz beklettim sonra hemen 10cm liği almaya çaılştımm ve olduuu coook tesekkür ederimm:)

Ne demek canim sizlere yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana:) egzersizlerinde oyle yap canim her zaman kucuk aparattan basla sonra buyuk aparatina gec boylece gecisler daha kolay oluyo.ins en kisa zamanda aliriz gelin haberlerini.

herşey yolunda giderken tam da alışmışken bu regli nerden çıktı şimdi:((( kızlar bişey sorcam en son p... yarısından çoğunu aldım yazmıştım eşim o sırada boşalınca kaldı yarıda ben de zaten kasmıştım biraz kendimi ertesi gün pembemsi bi akıntım oldu regli oldum sandım denemedik o gün sonra baktım bişey yok.bütün gün hiç kanama falan olmadı yani.ama bugün regli oldum kafam karıştı şimdi acaba o pembemsi olan zorlamadan kaynaklı olarak mı geldi yani bozuldu mu lütfen bana yardımcı olacabilir misiniz?

herşey yolunda giderken tam da alışmışken bu regli nerden çıktı şimdi:((( kızlar bişey sorcam en son p... yarısından çoğunu aldım yazmıştım eşim o sırada boşalınca kaldı yarıda ben de zaten kasmıştım biraz kendimi ertesi gün pembemsi bi akıntım oldu regli oldum sandım denemedik o gün sonra baktım bişey yok.bütün gün hiç kanama falan olmadı yani.ama bugün regli oldum kafam karıştı şimdi acaba o pembemsi olan zorlamadan kaynaklı olarak mı geldi yani bozuldu mu lütfen bana yardımcı olacabilir misiniz?

kızlık zarı esnedikçe pembemsi leke oluor canım benim aparatlar büyüdükçe oldu kanamam doktor normal dedi p..s den sonra yine olmuştu normalmişmiş yani bunlar kızlık zarı esniormuş

Canım O regl olacağın İçin Gelen bir sıvı Olabilir..:34::34:

Yada zorladığınız için zedenlenmiş olabilir.:45:

Bozuldu yada bozulmadı gibisinden Kesin Yorum yapmak mümkün değil..:51::51:

Bunu Ancak Doktordan Öğrenebilirsin.:40::40::40:

Ki Takılma Böyle Şeylere. Bozulduysa Bozuldu.Gayet Normal Bişey:34::34:

zaten parmak denemelerimde bazen eldiven pembemsi oluyordu doktor bana biraz kalın olduğunu girişinde dar olduğunu söylemeişti. ama artık sanki genişlediğini ben de hissediyorum iki parmak rahatça gel gt oluyor. oluyor da iş p.. gelince çok az kalıyor işte offff bitsin artık da kurtulalım:(((

Back
X