Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben geldim dün gece yapmadık eşim yorgun olduğunu söyleyince üstüne gitmedim.bir sorum var acil kızlar dün kanamam falan olmadı demiştim bugün akşam gelirken alışveriş yaptık eşimle marketten baya ağırdı poşetler tuvalete bi gittim kahverengimsi bi akıntı bu ne şimdi yaa bilen var mı dünden kalan bişey mi bu acaba:30:

Kizlarrrrr ben yasak oldugunu bilmedigim face adresimi verdim ve 3gunluk ceza aldim bunu belirtmek icin baska bi uyelik aldim ama cikcam geri madem ceza aldim cekicem cezami 3gun bu arada yeni gelinlerimiz baya artmis tebrik ediyorum hepinizi vee cecemm ikimizinde dugunu 8eylulde olmus ben gelin oldum sira sendeeeee elini cabuk tut hissediyorum yeniceksin sende :1: kizlarr ben kacar ziyaretci olarsk takipteyim 3gun sonrada tekrar aranizdayimm ve belki buyuk bi mujdeyle donebilirim opuyorm hepinizi
imza: ayberk_ece

kızlar ben geldim dün gece yapmadık eşim yorgun olduğunu söyleyince üstüne gitmedim.bir sorum var acil kızlar dün kanamam falan olmadı demiştim bugün akşam gelirken alışveriş yaptık eşimle marketten baya ağırdı poşetler tuvalete bi gittim kahverengimsi bi akıntı bu ne şimdi yaa bilen var mı dünden kalan bişey mi bu acaba:30:

canım regl kanamasıdır yada sonradan gelen kanamadır olabilir ilkten gelmeyip sonra gelen var....hemen oturur pozisyon almadıysan dün gelmemiştir bugün gelmiştir...korkmana gerek yok diye düşünüyorum....

ya evet bende onu sorcaktım görmüyoum kaç gündür

canımcım dün ben hep burdaydımda sen yoktun:1::1::1: dün gece tam deneme yapayım dedim 4 gündür adet olucam diye egzersizde yapmamıştım:14::14: tam yemek yedik eşim gelince.. ben hasta oluverdim. 5 gün devam eder böyle:14::14: inşallah yılbaşına kadar yenerim valla yenemezsem çokkkk üzülürümmmmm:14::14::14:

canım daha geçen hafta bitti reglim dün ben üst pozisyondayken yaptım ama adetten önceki denememizde de aynısı olmuştu sonraki gün akşama doğru aynen böle olmuştu şimdi de belimde hafif bir ağrı offff yaa çok canım sıkıldı başka bişey çıkmasın şimdi valla çok korkttum

kızlar katarsis.ecrinix,beray,althea..... daha ismını hatırlayamadıığım destekçi arkadaslarım saat 17.00 itibariyle GELİN OLDUM ..... oley be oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gozyaslarımı tutamıyorum Allahım bu mmutllululuğu herkese nasıp etsın.

canııım çok çook sevindim... gözlerimden yaslar aktı gitti..bende regli oldum perş gecesi.. bu hafta sonu denemeye çok hazırlamıştım kendimi, ama bu yazılanları okuyunca kendim başarmış kadar sevindimmmm.... Allah'ım çok şükür bizlerede nasip olur en kısa zamanda inşallah...

canımcım dün ben hep burdaydımda sen yoktun:1::1::1: dün gece tam deneme yapayım dedim 4 gündür adet olucam diye egzersizde yapmamıştım:14::14: tam yemek yedik eşim gelince.. ben hasta oluverdim. 5 gün devam eder böyle:14::14: inşallah yılbaşına kadar yenerim valla yenemezsem çokkkk üzülürümmmmm:14::14::14:

dün eşimle beraberdim pek giremedim.ya şansızlık olmuş seninki neyse vardır bi hayır.bende yapamadan olcam die korkuyorum.inş yılbaşından önce hallederiz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mufimmm, berayyyyyy, cadıkediiiiiii, ecrinxxx, althea, hopefor, zfyrnkpppp ve adını şimdi unuttuğum tüm bana emek veren, destek olan, motive eden; aileme, dostlarıma, yakınlarıma anlatamadığımı anlatabildiğim yüzlerini bile görmeden duygusal bağ kurduğum sevgili vajidaşlarım oldu olduuuuuu... İnanamıyorum ağlayorum, gülüyorum, yüzümde şapşal bir ifade, ayaklarım yere basmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum :))) üstümde kocaman tonlarca bir yük varmış ve kalkmış gibi. özgüvenim yerine geldi, artık ben de bir kadınım, gelinim :)) hepinize yüzlerce binlerce kere sonsuz teşekkürler sağolun varolun tüm dilekleriniz gerçekleşsin. sizleri seviyorum :16: :16: :16: :16: :16: :16: inanın bu topik olmasaydı ben sizleri bulmasaydım sizler olmasaydınız ben yıllarca böyle yaşar giderdim zira doktora bile gitmiştim ve yine de olmamıştı. şimdi halay zamanı kızlar ben önden başlıyorum hepinizi davet ediyorum kalbim yerinden çıkacak şimdi hadiiiiiiiiii :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

canım çook çook sevindiiiim.. çok sukur gozun aydın.. yaa perşembeden beri reglyim haftasonu misafir vardı şimdi yeni girdim.. gelinleri okudukça ağlıyorum.. hayaller kuruyorum. ben neler yazardım diye düşünüyorum:(((( Allah'ım bizede nasip etsin inş. çok dua edin bizlerede noluuur... noluuuuur:(((((((

ama gelinlere halaaay halaaaaaay :64: :64: :64::64::64::64::64::64:

Yarışmaya katılanlar son tarih 31 Aralık pazartesi günü katılmak isteyenler söylesin :46:

1.karamsarrr
2.best
3.cecemm
4.yaseminA
5.cekirdeKK

Evet arkadaşlar bizler yarışa girdik 31 aralığa kadar yenmek için bende 31 aralığa kadar yenicem diyorsanız sizlerde katılabilirsin kararlı olun olmaz diye birşey yok...:124::124::124::124:

Kizlarrrrr ben yasak oldugunu bilmedigim face adresimi verdim ve 3gunluk ceza aldim bunu belirtmek icin baska bi uyelik aldim ama cikcam geri madem ceza aldim cekicem cezami 3gun bu arada yeni gelinlerimiz baya artmis tebrik ediyorum hepinizi vee cecemm ikimizinde dugunu 8eylulde olmus ben gelin oldum sira sendeeeee elini cabuk tut hissediyorum yeniceksin sende :1: kizlarr ben kacar ziyaretci olarsk takipteyim 3gun sonrada tekrar aranizdayimm ve belki buyuk bi mujdeyle donebilirim opuyorm hepinizi
imza: ayberk_ece

inşallah canım ya valla üzüldüm öyle olduğuna neyse dbişiy olmaz 3 günlükmüş Allah dan umarım bizlerde aralık sonuna kadar yenicez ah kocacıgımı bi yakalasam şimdi bile denicemde adam piyasada yok ya bi yakalayamadım:53:

merhaba arkadaşlar uzun süredir bu illet yüzünden hayata küsme modundaydım denemeydi egzersizdi yapmıyordum, parmakla sorunum olmasa da uzun süredir yapmadığım için bişi olmayacak diye düşünüyordum :18: az önce duştayken söyledikleriniz aklıma geldi ''yön yanlış'' valla birden bi deli cesareti orta parmağımı sokayım dedim pat diye :1: ilk sadece bi boğum girdi yine o yanma ve acı hissi ... ıkınıyorum olmuyo kasmıyorum kendimi ama ilerlemiyo! birden moralim bozulacakken dedim elbola sakin ol kendine gel forumda yazılanları hatırlaaaaaa :27: ''popoya doğru'' tekrarladım kendi kendime veeeee bi parmağı olduğu gibi aldım 5-6 kez gel git bile yaptım kayganlaştırıcı olmadan vs anlık bi kararla :27: tabi tırnak olayı yüzünden acıdı biraz :/ orda bi zara mara da rastlamadım soktuğumda açıkçası :27: bizim korkumuz kaygımız sanırım bunlar hep :27: çok umut doluyum şu an sayenizde arkadaşlar :27:

yalnız bi sorum olacak parmakla kendimiz yön bulabiliyoruz hissediyoruz ya penisle nasıl başarıcaz bunu? bi de şimdi direkt penis sonuçta kalın bişi ya orası nası genişlicek bi anda acaba ay çok cahil sorular oldu ama bilmiyorum ondan sordum :27:

merhaba arkadaşlar uzun süredir bu illet yüzünden hayata küsme modundaydım denemeydi egzersizdi yapmıyordum, parmakla sorunum olmasa da uzun süredir yapmadığım için bişi olmayacak diye düşünüyordum :18: az önce duştayken söyledikleriniz aklıma geldi ''yön yanlış'' valla birden bi deli cesareti orta parmağımı sokayım dedim pat diye :1: ilk sadece bi boğum girdi yine o yanma ve acı hissi ... ıkınıyorum olmuyo kasmıyorum kendimi ama ilerlemiyo! birden moralim bozulacakken dedim elbola sakin ol kendine gel forumda yazılanları hatırlaaaaaa :27: ''popoya doğru'' tekrarladım kendi kendime veeeee bi parmağı olduğu gibi aldım 5-6 kez gel git bile yaptım kayganlaştırıcı olmadan vs anlık bi kararla :27: tabi tırnak olayı yüzünden acıdı biraz :/ orda bi zara mara da rastlamadım soktuğumda açıkçası :27: bizim korkumuz kaygımız sanırım bunlar hep :27: çok umut doluyum şu an sayenizde arkadaşlar :27:

yalnız bi sorum olacak parmakla kendimiz yön bulabiliyoruz hissediyoruz ya penisle nasıl başarıcaz bunu? bi de şimdi direkt penis sonuçta kalın bişi ya orası nası genişlicek bi anda acaba ay çok cahil sorular oldu ama bilmiyorum ondan sordum :27:

canımm ya zar zaten öyle duvar gibi bişey değil yanii patlamaz çatlamazz:)sadece direk p..s denendiğine mesela ilkgece bunu yapabilenler kendi hacminden daha büyük olab p...s i alınca ani genişlemeden dolayı damarlardan gelen kandır...yapısı zaten oval yada yuvarlak yanii...zar denende bizim aparat yada parmak sokabildiğimiz ilk delik...:)))

yön sorusuna gelince aynı egsersiz yapargibi p...s i yerleştirirsen ve ilerletirsen egzersizden bi farkı yok:))

Back
X