- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #134.541
ya kızlar cesaretim kırıldı diyorum neden kimse bişey demiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba;
Ben 1 ay önce gördüm bu siteyi ve yaklaşık 1 aydır takip ediyorum yorumlarınızı..(üye olmaya karar verdim)
Ya dedim olamaz bu kadar da!! Bu kızlarla aynı şeyleri yaşıyoruz, aynı şeyleri düşünüyoruz..ancak itiraf etmeliyimkiburayı görene kadar hiç egzersiz yapmamıştım burdan öğrendim bildiklerim sadece 'kendini kasma' bu cümleden ibaretti.. bi gün bi kız yazmış burda hadi bekleme başla egzersizeee... Eşim evde yoktu kulak cubugu ile ilk adımı attım.Baktım hissetmyorum bıle ve yavas yavas egzersizlere başladım..Kendimi gercekten hazır hissettiğimde ise 1 hafta önce eş denemesi yaptık..Sonuç harikaydı. Bir gün ara ile dme yaptık ve her gecengün iyiye gidiyor.. Buraya cok şey borçluyum....Sizlerın de olacak eminim..
HERKES YAŞASIN BU DUYGUYU...
karamsarrr çok kızarımmm ben haber vermeye geldim işleme geçiyoruzbol dua edinnn karamsar kalk hemen kocanın yanına valla konuşmam bak ben gidi,yorum ayy ne olur dua edinnn hemencik oluversin kızlar veee başlıyoruzzzzzzzzz yarım saate
![]()
ay tam çıkacaktım bende.ya bu akşam eş denemesi düşünüyorum ama apart çok rahat olmuyo.biraz acıtıyo normalmi.birde gece yaklaştıkça cesaretim kırılıyooooooooooo
hadi ben gidiyorum inşallahhhh olur ne olur okuyan herkez dua etsin ben boşa çıksın istemiyorum hazırım ve heyecanlıyım çok hemde ama olcak inşallahh dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım ben ıkı gundur gıremedım en son kac cm aldın aparatı bıde rahat ol kımısı 10 cm aldıgında yandı kımısı 13 cm de beklıyor o yuzden kalınlıgında yanında cesaret ve BEN YAPARIM da gerılmen normal oncesınde bıraz aparatı dene acıklık olursa daha rahat olur
tebrıkederım canım bende tesadufen bulmustum ve kımseyle konusamadıgım konuyu burada herkesın rahatca anlatması benı cok rahatlatmıstı vebdende ılkkez burda egzersıze basladım ve cok sukurkı 1,5 ayda pazar gunu yendım darısı sana ınsallah
Ben 16kasımda yendim fakat hala kasmalarım oldugundan ve tam bir gercek ilişki gibi hissetmediğimden dolayı deneme yapıyoruz diorum.Çünkü hala kasıyorum kendımı..zamanla o da düzelecek inş..
şuan 10cm alabiliyorum bazen zor oluyo
3 bucuk aylik evliyim ve sizlerin sayesinde dun aksam bende yenmis bulunuyorum.sadece yazdiklarinizi okudum ve uyguladim basardim cok kotu durumdaydim inancim yoktu ama sizlerin yazilarini okudukca umutlandim ve basardim ccok tesekkur ederim.parmak egzersizi yaptim birde kulak cubugunu pacete ve strec filme sardim ustunude kremleyip denedim basardikca birkat daha sardim hep boyle devam ettim aparat buyudukce mutlu oluyodum.calistigim icin bu egzerszleri gece yapabildim sadece en son cuma parmak yaptim dun gecede p...se prezervtf gecirdik ustunu bebe yagi ve kremledim esim altta ben uste ona dogru egildim ve oldu ve hic acimadi basardim kurtuldum bu sefer mutluluktan agladim.herkesten allah razi olsun benim yuzumu guldurdunuz siz olmasaydiniz basarmazdim.ugrasin yapicam deyin deneyin ertelemeyin.
Burdaa Olan herkese İyi akşamlar kızlarr
Sorusu Olan varsaa sorsunn ?? Ben Burdayım Şimdilikk![]()