Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

karamsarr canım eğer sen gibi 10 cm aparatı alıyor olsaydım emin ol 3.cüsünü bile yapardım dün gece benim tek sorunum bugüne kadar yabancı cisim denememiş olmamdı sen bana göre çok ilerdesin canım ben senden çok umutluyum çünkü sen 10cm alabiliyorsun denemişsin sakın vazgeçme hadi bu gece sen bu işi hallet banada iyi gelsin canım..

Bu arada cadıkedim Doğum günün kurtlu olsun canımmm Rabbim hayırlı bereketli sağlıklı bir ömür nasip eylesin...

Beraycım sanada tebrikler 1.ci gelmene sevindim :)

Son düzenleme:
karamsarr canım eğer sen gibi 10 cm aparatı alıyor olsaydım emin ol 3.cüsünü bile yapardım dün gece benim tek sorunum bugüne kadar yabancı cisim denememiş olmamdı sen bana göre çok ilerdesin canım ben senden çok umutluyum çünkü sen 10cm alabiliyorsun denemişsin sakın vazgeçme hadi bu gece sen bu işi hallet banada iyi gelsin canım..

canım olur böyle şeyler üzülme.bende 3 parmak alabilmiştim ama dediğin gibi farklı bişey denemk istedim ve inan çok ii geldi yani cesaretlendirdi.sende apart hazırla.bende bu akşam denicem inş ya ben az bişey emla kullanmayı düşünüyorum dün akşam apartı alırken biraz sürdüm çok rahat oldu.istersen onunla dene dur yada deneme ben yaparsam öneririm sana.ya vardır bi hayır hep dua ettim sana inş olacak çünkü sen en önemli şeyi halletmişsin.cesaret ve inanç...bende olmayan şeyler

Son düzenleme:
canım olur böyle şeyler üzülme.bende 3 parmak alabilmiştim ama dediğin gibi farklı bişey denemk istedim ve inan çok ii geldi yani cesaretlendirdi.sende apart hazırla.bende bu akşam denicem inş ya ben az bişey emla kullanmayı düşünüyorum dün akşam apartı alırken biraz sürdüm çok rahat oldu.istersen onunla dene dur yada deneme ben yaparsam öneririm sana.ya vardır bi hayır hep dua ettim sana inş olacak çünkü sen en önemli şeyi halletmişsin.cesaret ve inanç...bende olmayan şeyler

cesaret inanç bende halen var ama çokkk kocaman bi zaman lazım bana eşimle :) canım sen işi zaten başarmışsın ve eminim bu gece olacak okadar eminim yani hadi inş. bende senin için dua edicem ...

cesaret inanç bende halen var ama çokkk kocaman bi zaman lazım bana eşimle :) canım sen işi zaten başarmışsın ve eminim bu gece olacak okadar eminim yani hadi inş. bende senin için dua edicem ...

inş canım ama tedirginlik var işte şimdi eşimin misafiri gelecek gidince denicez.bi yandan misafir gelmezse die korkuyorum hani erken denerim diye ya hala cesaret yok bende of.birde benim eşim olmayınca çok sinirleniyo birazda ondan korkuyorum ben olmazsa die

bne geldimm sonunda gelebildim kaynanacığım sağolsun sabahtan geldi çarşıya götürdü beni yeni eve girebildim...

ve iş denemelere gelince dün saat 10 da bi denedik 1 buçuk saat hiç olmadı zangır zangır titreme tuttu beni anlatamam bi anda ama bende hata çok heyecanlıydım çok hırslandım oda bana buna patladı titremem baya geçmedi eşim dahi korktu ama ben nasıl azer bülbül misali zangır zangır titriyorum duramadım sonra eşim bana sarıldı uyuduk öyle..

gece 4 de uyandık bi anda ve deneyelim dedim eşime tekrar başladık varya dediğiniz her pozisyonu denedim kapı duvar sanki çekiliyorum parmağımı deniyorum giriyo pns girmiyo ilk deliği dahi bulamadım ilk defa yabancı bi cisimle deniyordum çünkü hep parmakla denediğimden yönü rahat kavrıyordum ama demekki aparat şartmış benim gibi hastalara, neyse yine olmadı...

ve uyuduk sabah 10 da kalktık ve tekrar denedik bu sefer vucudum çok gevşemiş rahatlamıştım olcak gibi hisettim ve başladık yine uzun uğraşlardan sonra ben eşimin üstünde yüzüm ona dönük yarısını alabildim o bile beni havalara uçurdu ama devam edemedim arkadaşlar orda bişiy oldu geri attım kendimi ve bidaha cesaret edemedim halbuki atmasam geri biraz ıkınarak otursam olacaktı yok istemsiz geri attım kendimi yani sonuç yarıya kadar girmiş olması kahroldum anlatamam mahvoldum hayal kırıklığı parmaklara göre pns gerçekten çok kalın geldi sanki girse kenarlardan yırtılma olacak oakdar yani öyle hisettim korktum pazartesiye kadar denemelere devam bakalım çok üzgünüm....ve çok kötüyüm...

Cecem senin de dediğin gibi yarısına kadar almışsın ama erken pes etmişsin halbuki ramak kalmış yenmene baştaki o yanma ve baskı hissi çok normal o noktada bekle geçince devam et bir de p...sin başı girdikten sonra elinle popona doğru ittir kayıp gidiyor zaten
Diğer tavsiyemde 3-4 tane kulak çubuğunu önce peçeteğe sar sonra da streç film ile sar bol jel sür çömel altına ayna al geç televizyonun karşısına film izlerken yavaş yavaş al içinde bayağı beklet sonra tekrar eş denemesine geç ama sıcağı sıcağına bunları yap tatlım yoksa ertelersin ki biliyorsun bu illet erteleme hastalığı hadi pamuk eller vajiye :34: :46:

Canım bugün eş denemen varmış eş denemesinden hemen önce aparat hazırla onu al ve içinde en az yarım saat beklet kendini oyala ne bileyim tv seyret uzan kitap oku ama o aparatın içinde olduğunu unut sonra vajina iyice genişliyor zaten hemen arkasından eş denemesi yap aparatı sokar gibi p...si al canım hadi mendilim elimde bekliyorum güzel haberlerini
Bu karamsarlıktan vazgeç olacak bu iş hadi bakim :34:

olmazsa die korkuyorum ya hem benim moralim bozulur hem eşimin üstüne eşim sinirleniyo olmayınca

o biraz bizde de var bi kere bende denemiştim egzersizlere başlamadan önce başarılı olamadım tabiki üzülmüştüm, eşimde o halime üzüldü benim. Sonrasında sen tamamen hazır olana kadar asla deneme yok dedi, ben en son 2 mumu alabildim içime 3 gün denedim bunu başardım , hazırım dedim ama eşim inanmadı pek :9::9::9: sonrada regl oldum bakalım bitsin bende denicem ama umutluyum ben başarıcam inanıyorum , sende inan olmazsa yarın tekrar denersiniz biraz inanç azim , pes etme yapamazsanda bekle tekrar dene eşinide güzel dille ikna et o da sabırlı olsun azcık

Canım bugün eş denemen varmış eş denemesinden hemen önce aparat hazırla onu al ve içinde en az yarım saat beklet kendini oyala ne bileyim tv seyret uzan kitap oku ama o aparatın içinde olduğunu unut sonra vajina iyice genişliyor zaten hemen arkasından eş denemesi yap aparatı sokar gibi p...si al canım hadi mendilim elimde bekliyorum güzel haberlerini
Bu karamsarlıktan vazgeç olacak bu iş hadi bakim :34:

şuan heycan var gerginlik var korku var tedirginlik var ya duygularım birbirine karıştı.....

o biraz bizde de var bi kere bende denemiştim egzersizlere başlamadan önce başarılı olamadım tabiki üzülmüştüm, eşimde o halime üzüldü benim. Sonrasında sen tamamen hazır olana kadar asla deneme yok dedi, ben en son 2 mumu alabildim içime 3 gün denedim bunu başardım , hazırım dedim ama eşim inanmadı pek :9::9::9: sonrada regl oldum bakalım bitsin bende denicem ama umutluyum ben başarıcam inanıyorum , sende inan olmazsa yarın tekrar denersiniz biraz inanç azim , pes etme yapamazsanda bekle tekrar dene eşinide güzel dille ikna et o da sabırlı olsun azcık

o zaten çok sabırlı ama artık zorlanıyo...onada hak veriyorum tabi
ya bugün olmalı yoksa eşimin ümidi hiç kalmayacak zaten yoktu son iki gündür inanmaya başlamıştı

o zaten çok sabırlı ama artık zorlanıyo...onada hak veriyorum tabi
ya bugün olmalı yoksa eşimin ümidi hiç kalmayacak zaten yoktu son iki gündür inanmaya başlamıştı

Hadi sana bol şans o zaman yanındayız unutma tamammı , inanıyoruz sana sende kendine inan :16::16::16:

Back
X