canım bendede acaba duygusu oluyor belkı sendede aynı sey oluyordur doktor sayesınde yenenlere doktorun tavsıyesı hergun mutlaka yapınkı alısın demıs dene bakalım bende gun gun rahatlıyorum.
teşekkür ederim arkadaşım hergün denicez o zaman
evet canım hergun fazla mesaı napalım :)
bne geldimm sonunda gelebildim kaynanacığım sağolsun sabahtan geldi çarşıya götürdü beni yeni eve girebildim...
ve iş denemelere gelince dün saat 10 da bi denedik 1 buçuk saat hiç olmadı zangır zangır titreme tuttu beni anlatamam bi anda ama bende hata çok heyecanlıydım çok hırslandım oda bana buna patladı titremem baya geçmedi eşim dahi korktu ama ben nasıl azer bülbül misali zangır zangır titriyorum duramadım sonra eşim bana sarıldı uyuduk öyle..
gece 4 de uyandık bi anda ve deneyelim dedim eşime tekrar başladık varya dediğiniz her pozisyonu denedim kapı duvar sanki çekiliyorum parmağımı deniyorum giriyo pns girmiyo ilk deliği dahi bulamadım ilk defa yabancı bi cisimle deniyordum çünkü hep parmakla denediğimden yönü rahat kavrıyordum ama demekki aparat şartmış benim gibi hastalara, neyse yine olmadı...
ve uyuduk sabah 10 da kalktık ve tekrar denedik bu sefer vucudum çok gevşemiş rahatlamıştım olcak gibi hisettim ve başladık yine uzun uğraşlardan sonra ben eşimin üstünde yüzüm ona dönük yarısını alabildim o bile beni havalara uçurdu ama devam edemedim arkadaşlar orda bişiy oldu geri attım kendimi ve bidaha cesaret edemedim halbuki atmasam geri biraz ıkınarak otursam olacaktı yok istemsiz geri attım kendimi yani sonuç yarıya kadar girmiş olması kahroldum anlatamam mahvoldum hayal kırıklığı parmaklara göre pns gerçekten çok kalın geldi sanki girse kenarlardan yırtılma olacak oakdar yani öyle hisettim korktum pazartesiye kadar denemelere devam bakalım çok üzgünüm....ve çok kötüyüm...
yılmak yok canım ne olur olacak emın ol ben bıle yaptıktan sonra ohoooooo sen cok rahat yaparsın
bende gelin oldum :) dün gece itibariyle.. :) darısı bekarların başına..
amaninnnn durun pullu mendılımı alamda gele tey tey teyyyyyyyy

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrr :)) yarım saat önce once serce sonra tekrar yuzuk parmagı veeeeeeeeeee orta parmaga gectımm
orta parmakta baya ılerledım o bosluga gelebıldımm bılmıorum neredeyım ama oo kdr rahat yaptm kı zorlanmadan sadece sık sık nefes aldımmmmmmmmmm ama sımdı ustatlarıma soruyorum sımdı ne yapmalıyım
simdide ısaret ve orta parmakta sıra ama bolca jel surmeyı unutma
Canlarımm aranızda bana Hala Oy vermeyenlerr Varmıı acabaa ??

canım ben coktan verdım bu arada tekrar tebrık ederım