Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım çok tebrik ederim çok sevindim ve rahatladım valla.açıkçası korkuyodum karamsar olduğun için.sende yendinya bütün arkadaşlara örnek olsun.Allah başka sıkıntı vermesin inşallah. haydi halaya millet karamsar gelin oldu:64:64:64::64:64:64:64::64:64:64:64::64:64::64:64:

kullan kullan canım faydasını inş sende görceksin..bepanthen "krem" yazıor reçetemde (merhem bide plus yazan var onlar değil) apartın başına emla bir cm fln geri kalanına bepanthen sürüodum emla yakıor sonra zmanla yakmamaya başladı ama ilk günler baya yakıordu.sonra önden bişeyler yaşayıp penisi hemen alıosun zaten

hımm sen aparatta kullanıyon yani ben hiç kullnmadım bende parmağımı ucuna emla sürüyom azcık vaji girişine birazda parmağımı içine doğru ittiriyom birazda oraya sürüyom sonra jel faln evet emla yakıyo hata bazen benim sonraki gün bile yanıyo

hımm sen aparatta kullanıyon yani ben hiç kullnmadım bende parmağımı ucuna emla sürüyom azcık vaji girişine birazda parmağımı içine doğru ittiriyom birazda oraya sürüyom sonra jel faln evet emla yakıyo hata bazen benim sonraki gün bile yanıyo

doktor vermişti aparatı bana olsun parmakda aynı şey emladan sonrada biraz bepanthen sürersin tahriş geçene kadar..ewet başalrken ve bittikten sonra yanıordu benim ama sonra hiç yanmadı sürmeme rağmen sonrada baktım bunun faydası artık yok dedim kendi kendime bıraktım 15 gün sonra fln ama ..

Ben de bulamiyotum deligi ayna olmayinca bylamiyorum sanki kapanmis gibi dusunuyorum;( pns asamasini henuz yenemedim cildiracagim

canım ben yeneli 10 gün oldu.ve egzersize ilk başladığım zamanlar deliği görmek için saatlerce uğraştım ama göremedim.ve inanki hala görmüş değilim.bende orası kapalı ben farklıyım diye düşünüp üzülüyodum ama hiç biri doğru değil.bunları düşünüp moralini bozma sakın.egzersiz yapıyormusun peki

Layganlastiricilarda yakiyor gibi tavsiye edecegin varmi kendome guvrbim geldi allah raxi olsun bugun deneyecegim tekrardan

senden de canım kayganlaştırıcı olarak ben ultrasyon jeli kullanıyom ama okey ve durex jelleride var bunlar eczanelerde ve büyük marketlerde var ultrasyon jeli ise medikalerde var 1 lt aldım ben 5 tl alabilirsin hemde zararı yokmuş

doktor vermişti aparatı bana olsun parmakda aynı şey emladan sonrada biraz bepanthen sürersin tahriş geçene kadar..ewet başalrken ve bittikten sonra yanıordu benim ama sonra hiç yanmadı sürmeme rağmen sonrada baktım bunun faydası artık yok dedim kendi kendime bıraktım 15 gün sonra fln ama ..

sağol canım bilgiler için bakalım artık bugün 2. deneme yapabilirim tahrişim geçti çünkü hadi hayırlısı :9::9:

canım ben yeneli 10 gün oldu.ve egzersize ilk başladığım zamanlar deliği görmek için saatlerce uğraştım ama göremedim.ve inanki hala görmüş değilim.bende orası kapalı ben farklıyım diye düşünüp üzülüyodum ama hiç biri doğru değil.bunları düşünüp moralini bozma sakın.egzersiz yapıyormusun peki
Yapiyirum uc parmagimi sokuyorym aParat sokuyotum ama pns olmuyor

peki en kolay oturarak mi oluyor ben oturunca kanlar akicak gibi dusunuuorum;(

ahhh tatlım yaaa kan yok yoooooooooooooooooookkkkkkkkkk
kimsenin oluk oluk kanı akmadı şimdiye kadar :52::52::52::52::52:

bendede ilk denememde kan falan gelmedi acımıyo bile yaa sadece basınç hissi o kadar :16::16::16::16:
basınç hissi içinde ıkınman gerekiyor 3 kere ıkınarak penisi ittirsen bol jell cup diye gidiyor ve kan da gelmiyo bi yerinde yırtılmıyoooooooooooooo:20::20::20::20::20:
ben yüzüm eşime dönük şekilde üstte yendim :17::17::17::17::17: hiç kan akmadı ve acımadı sadece aparatla yaparken ki yanma ve basınç hissi başka bi acı ağru yoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk:20::20::20:

bende yenmeden önce hep kanayacak patlayacak diye kendimi korkutuyordum senin gibi ama boşuna kendimi korkutmuşum ve boşuna beklemişim bunca zman denemediğim için diye çok üzülmüştüm :36::36::36::36::36::36:

bol jelle penisi aparat gibi tutarak ve sıcak ortamda kaslar iyice gevşiyor çünkü.. dneyin çok kolay olacak inan banaaaa :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Canım artık yendin sen bence emla kullanmayı bırazk sadece kayganlaştırıcı kullan... 1-2 ay sonra kayganlaştırıcıyada ihtiyacın kalmayacak gerçi :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

uyuşturucu şeyler kullanma alışkanlık yapmasın sonra :51::51::51:

Canım artık yendin sen bence emla kullanmayı bırazk sadece kayganlaştırıcı kullan... 1-2 ay sonra kayganlaştırıcıyada ihtiyacın kalmayacak gerçi :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

alışkanlık yapmıor canım bence öle olsa doktor vermezdi hiç yapamayıp moralini bozmaktansa alışana kadar emla kullanmak mantıklı zaten penise alışınca kendi kendine bırakıosun emlanın artık işe yaramadığını düşünüosun tabi herkez kendi bilir ama ben yardımcı olmaya çalışıorum

Ben kiz degilim narkozla gitti;( yirtilacakta oyle olacaj diye dusunuyorum

Allah aşkına tatlım senin zarında alınmış daha niye korkuyorsun hadi biz zarımız kanayacak patlayacak diye korkuyorduk senin korkun ne .. sen kendini kasmazsan hiç bişey hissetmezsin bile orası sonu olmayan bi boşluk.. kocaman bebekelr çıkıyor ordan

sen kendini boşuna korkutuyorsun :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Yapiyirum uc parmagimi sokuyorym aParat sokuyotum ama pns olmuyor

ben 3 parmakla yendim canım.ama üç parmağa iyice alışman lazım.içindede bekletmeye çalış.bende 3 parmaktan sonra bir kaç kere başarısız penis denemesi yaşamıştım.bir gün denedim olmadı ertesi gün egzersiz yaptım içimde beklettim biraz parmaklarımı ve hemen üstüne penis denemesi yaptım oldu.esnetmen lazım biraz orayı.senin çok az kalmış canım yakında gelin olursun devam et egzersize sakın bırakma

alışkanlık yapmıor canım bence öle olsa doktor vermezdi hiç yapamayıp moralini bozmaktansa alışana kadar emla kullanmak mantıklı zaten penise alışınca kendi kendine bırakıosun emlanın artık işe yaramadığını düşünüosun tabi herkez kendi bilir ama ben yardımcı olmaya çalışıorum

Canım doktor ilk denemelerde korkuları azaltmak için veriyor o uyuşturucu ilaçları

yenen birinin hala uyuşturucu şeyler kullanmasına gerek yok bence...

ki emla çok fazla vajinayı yakan bi ilaç hiç gerek yok kullanmaya 2 gün vajinası emladan dolayı yanan insanlar var :16::16::16::16:

canım evet yendim o günden sonra tahriş olduğum için yapamadım ben zaten sürekli kullanmak için değil hani bir iki denemede kullanayım tam rahatladıktan sonra bırakmayı düüşnüyorum o sanki psikolojikmen insanı rahatlatıyo ben zaten oraya hiçbişey vurma taraftarı değildim ama mecbur zamanla kayganlaştırıcıyıda kullanmayı düşünmüyorum kendi kayganlığı yeter bence yinede sağol canım

cadıkedi iyi ki doğdun iyi ki burdasın :)

karamsarrrr çok tebrik ederim gözün aydın : )))))

BEN EGZERSİZLERİ DE BIRAKTIM PES ETTİM ARTIK AMA OKUYORUM YAZDIKLARINIZI.

Back
X