Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım doktor ilk denemelerde korkuları azaltmak için veriyor o uyuşturucu ilaçları

yenen birinin hala uyuşturucu şeyler kullanmasına gerek yok bence...

ki emla çok fazla vajinayı yakan bi ilaç hiç gerek yok kullanmaya 2 gün vajinası emladan dolayı yanan insanlar var :16::16::16::16:

tabikide canım tamemen yenen alışan birinin kullanmaya ihtiyacı yok ama biizlerde kolay kolay alışamıoruz işte..keşke reçeteme bakabilme imkanın olsa 15 20 günden sonra bırakıosun die yazıor ki gerçekten de öle oluor beyin oalak yavaş yavaş bırakıorsun alıştıkça..doktoum süleyman eserdağ belki denk gelmişsinidr nette gerçektn çok güvendiğim biri zararlı olsa sölerdi sanırım özellikle yazıp göndermezdi

canım evet yendim o günden sonra tahriş olduğum için yapamadım ben zaten sürekli kullanmak için değil hani bir iki denemede kullanayım tam rahatladıktan sonra bırakmayı düüşnüyorum o sanki psikolojikmen insanı rahatlatıyo ben zaten oraya hiçbişey vurma taraftarı değildim ama mecbur zamanla kayganlaştırıcıyıda kullanmayı düşünmüyorum kendi kayganlığı yeter bence yinede sağol canım

kesinlikle katılıoum sana canım benim çok doğru psikolojin açısından bende hiç taraftar değildim ama mecbur kalıorsun bi yerde

cadıkedi iyi ki doğdun iyi ki burdasın :)

karamsarrrr çok tebrik ederim gözün aydın : )))))

BEN EGZERSİZLERİ DE BIRAKTIM PES ETTİM ARTIK AMA OKUYORUM YAZDIKLARINIZI.

canım burası bütün umutsuzluk ve karamsarlığına rağmen pes etmeyen ve sonuna kadar çaba sarfedenlerle dolu.sen hem bunları okuyup hem nasıl pes edersin.bburda hiç birimiz senden farklı değiliz.biz pes etmedik başardık sende başaracaksın pes yok asla....

tabikide canım tamemen yenen alışan birinin kullanmaya ihtiyacı yok ama biizlerde kolay kolay alışamıoruz işte..keşke reçeteme bakabilme imkanın olsa 15 20 günden sonra bırakıosun die yazıor ki gerçekten de öle oluor beyin oalak yavaş yavaş bırakıorsun alıştıkça..doktoum süleyman eserdağ belki denk gelmişsinidr nette gerçektn çok güvendiğim biri zararlı olsa sölerdi sanırım özellikle yazıp göndermezdi

Arkadaşım bende 1 kere kullan sonra bırak demedim ki :16::16::16::16:
Reçetede 15 - 20 gün yazıyor diye o kadar süre kullanmak zorunda değilsiniz...
Vajiyi yendikten sonra hazır olunca yavaş yavaş bırakın diyorum
mesela 1 gün emla ile 1 gün emlasız deneyin gibi alıştıra alıştıra bırakılabilir :1::1::1:

Arkadaşım bende 1 kere kullan sonra bırak demedim ki :16::16::16::16:
Reçetede 15 - 20 gün yazıyor diye o kadar süre kullanmak zorunda değilsiniz...
Vajiyi yendikten sonra hazır olunca yavaş yavaş bırakın diyorum
mesela 1 gün emla ile 1 gün emlasız deneyin gibi alıştıra alıştıra bırakılabilir :1::1::1:

canım arkadaşım keşke şimdi yazdıklarını başta yazsaydın ewet şuan aynı fikirdeyiz :)) sen yendikten sonra hiç kullanmayın dedin gerek yok dedin onun için ben biraz gerildim çünkü alışana kadar böle olmalı hiç yapamamaktansa die sölüorum..ama şuan sorun yok aynı fikirdeyiz zaten..seni seviyorum canım benim hepimizin isteği burda yardımcı olabilidğimiz kadar yardımcı olmak

pes etmemişsin belli forumu hala okuyor takip ediyorsun işte :51::51::51::51::51::51::51:
devame t takibe bende bi 5-6 ay kadar forumu takip edip ancak başlayabilmiştim egzersizlere ama sen uzatma arayı benim gibi :16::16::16::16:

çünkü yendikten sonra insan beklediği egzersiz yapmadığı zmana o kadar çok züülüyor ki kendini yıprattığın ağladığın zamanlara :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

azim ve istikrarla 1 haftada yenersin ama önce o isteğinin olması lazım istemeden olmaz çünkü ....

hiç belki bi gün kendiliğinden olur diyede hayal kurma kendiliğinden hiç bişey olmaaazzzzz:20::20::20::20::20: vaji çözülmezzz

canım ne yapim valla pazar günü gelin oldum ama sonra birde üstüne tahriş oldum çok zorladık sanırım sonrasında yapamadım ucu bile değince canım yanıyodu biraz geçti belki bugün denerim ama korku var ya olmazsa diye birde emla kullanmıştım anestolda aldım acaba yine kullansam mı diye kara kara düşünüyom olmazsa 2. denememde çok büyük hayal kırıklığı yaşarım sevincim kursağımda kalır bilmiyom ne yapcam bugün akşam olmaz bana :(

Canim ozel msj gonderemedim burdan yazayim simdi ilkini yaptiysan ikinciyi hic dusunme emin ol daha kolay olacak ilkinden acir mi olmaz mi vb dusuncelerden uzaklas cunku senin kabusun bitti artik ben dun 4. Yaptim heyecan yaptim biraz zorlanir miyim diye ama hicbisey olmadi bu dusinceler sadece canimizi sikar emlayi alisana kadar kullanabilirsin ama her seferinde biraz daha az sur bende anestol kullanmstm ilkinde hala da kullaniyorum ama her seferinde biraz daha az suruyorum bi etkisi olmuyo belki ama kreme oyle guvenmisim ki psikolpjk olarak onu surunce daha rahat oluyorum alisana kadar kulla.abilisin tatlim ve icin rahat olsun ikincisi daha kolay olacak bide su var birincide nasil bi yol izlediysen aynen bu seferde yap derin nefes al ikin ve kendini esine birak bu kadar :)

ilginc ilan penisin biraz incesini sokuyorum ama pns olmuyor oturarak mi daha rahat ama o zaman da vajiyi bulamuyirum sanki cokkk mutsuuzum bir sene oldu ben hala ayniyim

Ayy Bir Karamsar daha Çıktı:47::47:

Ya Canım YAPAMIYORUM Kelimesi Burda Yok !! Herkes Yapıyoo yaa sen niye yapamıcaksınn ??

Bende burdakiler gibi bu sorunla uğraştım zamanındaa..:22:

Ama bizdee umutsuzluk yoktuu:20::20::20::20: Yapmak Zorundaydıkk..:47:

Sende Öylesinn. Penis Girmiyosaa O zaman daha egzersiz yapman lazım demek..

Canim ozel msj gonderemedim burdan yazayim simdi ilkini yaptiysan ikinciyi hic dusunme emin ol daha kolay olacak ilkinden acir mi olmaz mi vb dusuncelerden uzaklas cunku senin kabusun bitti artik ben dun 4. Yaptim heyecan yaptim biraz zorlanir miyim diye ama hicbisey olmadi bu dusinceler sadece canimizi sikar emlayi alisana kadar kullanabilirsin ama her seferinde biraz daha az sur bende anestol kullanmstm ilkinde hala da kullaniyorum ama her seferinde biraz daha az suruyorum bi etkisi olmuyo belki ama kreme oyle guvenmisim ki psikolpjk olarak onu surunce daha rahat oluyorum alisana kadar kulla.abilisin tatlim ve icin rahat olsun ikincisi daha kolay olacak bide su var birincide nasil bi yol izlediysen aynen bu seferde yap derin nefes al ikin ve kendini esine birak bu kadar :)

sağol canım burda arkadaşlara da sordum onlarda kullan dediler bakalım hayırlısı inş ikincisini sorunsuz yaşarım

canımmm işaret parmağımı tamamen soktummmmmm :D yanı hatta aynayaa bı baktım işaret parmagm tamamen gırmış yanı sok oldum :D tabı devamlı nefes aldm yoksa sıkınca kendımı acı hıssedıodum sonra tekrar orta parmak yaptm ama iki parmağımı sokamadım bı turlu anlamadm yanı tam gırıodu ucu ama tırnagımı ck kesmeme ragmen acır gıbı oldu yada kendımı cok fazla yordum bugun tkrar denıcem esım bana dedıkı aksam o kdr deneme yapıosun askım sakın pes etme dedı :D ıns basarıcam ınss canımmm

:46::46::46: Bravoo Canımcımm. Gelin olma yolunda adım adım ilerliyosun..:32::32:

Şimdi 2 parmağa geçicez. Merak etmee oda girecektir. Sen Kendini serbest Bıraktıkçaa Nefes egzersizlerini ve Ikınmayı unutmadıkçaa kayıp giderrr:10::10:

Bolca Jel Kullan.Hafif Bir müzik aç ve sakin ol:34::34: Zamanında Bizlerde yaptık inan hiç bişey yok..:40::40:

Öylee Korktuğun gibi bişeyin olmadığını sende gelin olduğundaa anlayacaksınn:52::52::52::52::21::21:

Pess ettin demekkk OOOOOO Çok büyük birşey yapmışsınn:46::46:

Seni Hepimiz Ayakta Alkışlayacağız Şimdiii:47::47::47::47::47:

Pes Ettim diyo yaaa çokk sinirlendimmm:57::57::57::57::57::57::57::57::57:

Burda PESSS ,YAPAMIYORUM,OLMUYO Kelimeleri Yokkkk:47::47::47:

ben yemeğe gidiyorum gelene kadar bir gelin çıkmış olur inşş karamsarda gelinliğe doyamadı galiba daha gelmedi yazmadı bişey :9::9::9:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Canımmmmmmmmmmmmmm tebrik ediyorummmmmmmmmmmm yaaaaaaa çokkkkk mutlu oldummmmmmmmmmm çokkkkkkk çokkkkkkkk canımmmmm benimmmmmmmmmmmmmm kurtuldun işteeeee bittiiiiiiii inşallahhhhhh bendeeee ennnn yakın zamanda yenerimmmmm ;);)))) halaylarrrrr gelsin sanaaaaa;);)))) :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Pess ettin demekkk OOOOOO Çok büyük birşey yapmışsınn:46::46:

Seni Hepimiz Ayakta Alkışlayacağız Şimdiii:47::47::47::47::47:

Pes Ettim diyo yaaa çokk sinirlendimmm:57::57::57::57::57::57::57::57::57:

Burda PESSS ,YAPAMIYORUM,OLMUYO Kelimeleri Yokkkk:47::47::47:

Berayyyyyyyyyyy ben hazır hissediyorummmmm en azından parmağım girdikten sonra deli cesareti geldi ama eşimmmmm iki gündür aklanmıyor yaaaaaa;((((((( bu akşam dedi bakalımmmmm inşallahhh;)

Berayyyyyyyyyyy ben hazır hissediyorummmmm en azından parmağım girdikten sonra deli cesareti geldi ama eşimmmmm iki gündür aklanmıyor yaaaaaa;((((((( bu akşam dedi bakalımmmmm inşallahhh;)

sen 1 parmak yapıyordun heralde dimi?
cesaret gelmesi çok güzel inş. olur

ama bence 2-3 parmak alana kadar egzersize devam edersen daha iyi olur
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X