Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya zfrynkp daha önce de yazdım sana ama zfyrnkp yazmak zor oluyo sana zeynep diyebilir miyim? daha önce de sormuştum amaa görmedin galiba ya da istemediğin için es geçtin. eğer isteemezsen kırmadan cevapla tamam mı :71:

olur zeynep diyebilirsin sorun yok şimdi gördüm daha önce görmemiştim açıkcası :52::52::52::52::52::52:

tamam canımcım zaten ben baya cesaretliyim bu konuda inşallah olucak hiç yapamam diye düşünmüyorum yani:) bu arada eşim ilk deneyeceğimiz zaman bana gelinliiğini gysene dedi:1::1::1: o da kendini kaptrdı işte burdaki listeyi gösteriyorum bazen yeni gelin diyoruz ya yenenlere:9::9::9:

kesinlikle süper bi fikir benimde aklıma gelmişti hazır olunca giyip öylemi çıksam karşısına diye süper bişiy valla giy bence:9:

kızlarrr ya bişeyyy danışmak istıyorumm bennn sızleree şimdii ben eşimle penis denemesınee geçiceğim zaman içimdee çok degişk bişeyyy oluyoo yaaa anlamıyorumm sankıı olmick gibiiii egzersizde
fln öyle degilim penis demesine geçiceğm akşamıı tuaff olutyorumm benn off bunu atLatmak ıstıyuorumm bunu

kızlarrr ya bişeyyy danışmak istıyorumm bennn sızleree şimdii ben eşimle penis denemesınee geçiceğim zaman içimdee çok degişk bişeyyy oluyoo yaaa anlamıyorumm sankıı olmick gibiiii egzersizde
fln öyle degilim penis demesine geçiceğm akşamıı tuaff olutyorumm benn off bunu atLatmak ıstıyuorumm bunu

cevapdaa vermiyoo bugun kmseciklerr

bugün tam tebriğimi yazdım internet bağlantısı gitti...bi bakayım diye geldimm ki net gelmiş...birazdan gelicemmm şimdilik çıkıcam yine geldiğimde görüşürüzz:)))

o bendede olmuştu canım emin ol herkezde oluyor nekadar çok başarıcam edicemd esende içinde bi heyecan bi kıvılcım oluyor ama sen kafana takma bunlar normal hazır hisettiğin zaman denemeyi yapın sıkma sakın kendini kafanı rahat tut canım:)

kızlarrrr ben geldim 3 gündür giremiyorum önce yenen arkadaşları tebrik ediyorum inşallah allah böle sıkıntılar göstermesin bi daha. offf kızlar yaa ben pazar günü yendim bahsetmiştim ptesi kahverengimsi akıntı geldi sonra salı günü geçti tabi hiç bir şey yok şu an ama bi daha yapamayackmışım gibi hissediyorum ve o akıntıdan sonra şu an parmak egzersizi fln da itici geliyor niye böle oldum ben ya eşimi yaklaştıramıyorum şu an.istiyorum çok istiyorum ama o bel ağrısı ve akıntı bütün dengemi sarstı. sanki yapamayacak gibi hissediyorum nolur bana biri yardım etsin başarı öykümü yazamıyorum yendiğime de sevinemiyorum offff offff:(((((((

canlarım bugün buraya kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ne oldu biliyo musunuz diye gircektim ama karamsarın haberini alınca kendimi unuttum :) önce onun mutluluğuna ortak olmak istedim.

arkadaşlarım, takip edenler bilir ben 23 aralıkta yenmiştim ama hiç bişey anlamamıştım eşim oldu dedi ikinci gün de uzun uğraşlar sonucu yine olmuştu ama ben bi türlü kendime kabul ettirememiştim. ecrincim bilir :) sizler hepiniz sağolun halaylarımı çekmiştiniz ama ben kendi halayımı çekemedim şöyle rahat rahat çünkü bunu benim de hissetmem gerekiyodu. bu yüzden başarı hikayemi de yazmamıştım bugüne kadar (bu arada bu hikayeleri önemsiyorum çünkü görebilene yol gösterici olabiliyo. ben ilk yendiğimde bana zfrynkp nin kendi başarı hikayesindeki yön tarifi, penisi ilerletme tarifi çok yardımcı oldu)
ama bugün artık diyebilirim ki bu iş benim için de bitti. çünkü bu sabah tekrar birlikte olduk ve sıkı durun kocam gitgel :1: bile yaptı. Allah ım inanamadım. hem de kocam üstteydi ki ben hep üst pozisyonda aldım aparatları. Allah ım ağlamak gülmek mutluluk sevinç huzur rahatlık ... daha sayamadığım duyguların hepsini aynı anda yaşadım. bi de öncesinde alamamıştım biliyo musunuz! çok üzüldüm ağladım yine eşim kıyamadı canım benim Allah ondan sonsuz kere razı olsun, hadi bi daha deneyelim dedi ve bu kez o üstteydi ve inanamadım gitgel yaptı. o da inanamadı canım benim. kızlar gerçekten kendime ve eşime bunca yıl haksızlık etmişim bu siteyi bulduğun güne, sizleri bulduğum güne şükürler olsun:) hepinizi çoooooooook seviyorum. BEN ŞİMDİ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA HALAYIMI ÇEKMEK İSTİYORUM İZNİNİZLE. Bİ KEZ DAHA KATILIRSANIZ MUTLU OLURUM :) :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

canımm benimmmm bak boşuna sıkıntı yapmışsınnn olmuştu aslında:))))ama olsunn şimdi kendinde inandığına göre senin de içine sine sineeeeee şöyleeee güzzellll bi halay çekelimmmmmm senin halayını ikinci kez çekiyorum bennnn ama bu sefer seninde onayınlaaa hoppaaaaaaaa:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlarrrr ben geldim 3 gündür giremiyorum önce yenen arkadaşları tebrik ediyorum inşallah allah böle sıkıntılar göstermesin bi daha. offf kızlar yaa ben pazar günü yendim bahsetmiştim ptesi kahverengimsi akıntı geldi sonra salı günü geçti tabi hiç bir şey yok şu an ama bi daha yapamayackmışım gibi hissediyorum ve o akıntıdan sonra şu an parmak egzersizi fln da itici geliyor niye böle oldum ben ya eşimi yaklaştıramıyorum şu an.istiyorum çok istiyorum ama o bel ağrısı ve akıntı bütün dengemi sarstı. sanki yapamayacak gibi hissediyorum nolur bana biri yardım etsin başarı öykümü yazamıyorum yendiğime de sevinemiyorum offff offff:(((((((

Regl falan mi olcan canim akinti ve bel agrisi bende adet belirtisi de biraz bekle istersen tekrar hazir olunca iki.ciyi yaparsin

Back
X