- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #137.301
yaa oluyo yani bende öle düşünüyorumda rahat oldumu![]()
hiç zorlanmadım canım yavasca kalktım sonra eşm tuttu beni kendisi uzandı öyle yani zor olmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa oluyo yani bende öle düşünüyorumda rahat oldumu![]()
kızlar size bişey danışmak istiyorum:haftasonu kızkardeşim gelio yanıma bi hafta falan kalacak.yaza düğünü var şimdi nişanlı.diyorumki acaba gelince onunla biraz konuşsammı benim durumuma düşmemesi için.hatta rd a götürsem yani evlenmeden önce bilgilenme amaçlı gidilmesi gerekiyomuşya ne diyosunuz
kız ayberk erkek ismi ece de barievet ben reglim heves yaptım bu hamilelik takvimine o yüzden, bide başka bi topikte arkadaş da benim gibi heves için yapmıştı şimdi hamiş totem yaparız belki diye yaptım züğürt tesellisi gibi bişey benimki de
![]()
bence gitmek isterse götür canım zararı olmaz faydası olur benim giden arkadaşlarım olmuş daha önce bana söyleselerdi hiç düşünmeden giderdim bu durumda olmazdım bilgim olurdu
kardeşim evlenecek olsa gitmek istese ben seve seve ona eşlik edip giderim![]()
karamsar konusursan eger kıza urketecek bısey soyleme cunku bu hastalık korkuyla bılıncaltına yerlesıyor sen ıstemeden ynı doktora gotur bılgı versın sana bu nerden cıktı dıyebılır korkabılır sen bılırsın
bende öle düşünüyorum tek seans yeter herhalde değilmi
karamsar konusursan eger kıza urketecek bısey soyleme cunku bu hastalık korkuyla bılıncaltına yerlesıyor sen ıstemeden ynı doktora gotur bılgı versın sana bu nerden cıktı dıyebılır korkabılır sen bılırsın
hoşbulduk cnm allaha şükr sorunsuz gidiyoruzhosgeldın care 1 durumun nasıl hepımız senı cok merak ettıkkk
seansla ilgili bişi diyemicem canım :44:
beim kardeşim vajı olduğumu biliyodu
korku konusunda haklıyım olumsuz bişi bence de söyleme çünkü korkar levantas dediği gibi bilinç altına yerleşir bizim gibi olur![]()
bi kaç arkadaş bana herşeyi abartarak anlatmıştı bende o yüzden korku da vardı![]()
![]()
ama şunu düşünmek lazım belki kardeşin korkmayacaktır rahat olacaktır senin ona bazı şeyleri anlatman belki onu ürkütecek ve onunda korku bilinç altına yerleşirse bizim gibi olacaktır :18:sen kendi durumunu anlatmadan şöyle diyebilirsin korkacak hiçbişey yok sakın acıyo diyenlere inanma kendini eşine bırak ve kasma dersen bu bilinç altına yerleşir ve belkide sorunsuz atlatır