• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ALLAHIN RIZASI HERKESLE OLSUN İNŞLH.... ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE DİLERİM HERKES KURTULSUN BACIMMMMMMM... aslında senle uzun uzun yazışmak gerekkkkkk nedenmiiiiiii kızcam şimdi sana ama kendimden kesitler vererek kızcammmmmmmmm...
1 bende tıpkı sen gibi erteledimmmmm durdummmm martta :(2012 mart) aman dedimmmmmm egzersiz yapcak zaman yok dedim salla gökçe dedimmm böyle daha ii dedimm n farkı var dedimm yaz tatilinde halledesin

yaz oldu yok yaaaa ramazan geçsin sonra halledersin
ramazan geçti tatile gitcez neyse tatil geçsin şimdi mikrop kapmayayım havuzdan denizden dedim :21: öyle bir kurgu ki beynimmmmmmmmmm neyseee yaz geçtiii yine o yoğun sezonnnnnnn vel hasıllll okulllllllll

anlayacağınnnnnn bende öğretmenimmmm üstelik feci yoğunum okul projeler 2.üniversite haftada 2 pilates en az 1 havuzzz 1 fitnissss ohoooooooo hatta yemek kursuna da yazılyordum ne olyor dedimmmmmmmmm milletin çocuğu var dedim ertelemeeeee ve hallet dedimmmmmmmmmm tabi bu sıradaaaa çok şey yaşadım 3 kez boşanmaya kalkıştım ve 1 kez davayı açtım bile:21: yaniiiiiiiii ertelemeeeeeeeeeeeeeeee boşver 25 ocağı bacımmm zaten son haftaya kalmaz iş gir notlarnı aaaa sonraaaa erteleme tek ertelemen regl ile olsunnnnnnnnnn ki ozaman da da kegel leri yappppppppppp bacımmmmmmmmmm

inşlh kırmamışımdır yazışımla seniiiiiiiiii

sen başardın mı

Yaklaşık 1 aydır bu siteye girmeyi bıraktım bugün yine başladım.çok yoğun çalışıyorum bu aralar bu yüzden vajinusmus tedavisine vakit ayıramıyorum.öğretmenim yarı yıl tattili yaklaşıyor o yüzden karneler raporlar falan çok yoğunum.ayın 25 inde tatil oluyor kafama koydum o zamanda bu işin bitmesini istiyorum yoksa yaz tatiline kadar yine yoğunlaşamam
1,5 yıldır evliyim bir türlü başaramıyorum.henüz tek parmaktayım daha fazlasını korkumdan deneyemiyorum belki denesem olacak.çok acı hissedip bacaklarımı kapatıyorum.tatilden önce nasıl bi hazırlık yapabilirim tek başıma
lütfen allah rızası için yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım merhaba :)

bu iş öyle itina ve sabır isteyen bir iş ki hiçbir bahaneyi kaldırmıyor ( yargılamıyorum ) ben 2 ay önce üye oldum ve ilk üye olduğum zamanlarda yeni bir işle ilgileniyordum ve çoook çalışmam gerekiyordu. bu arada ben de öğretmenim ama atanamadığım için çalışmıyorum. başka işler pesindeyim :) çalıştığım konu benimle alakasız bir konuydu ve sıfırdan başlamıştım o sıralar aynı zamanda çok kısıtlı bi vaktim vardı. fakat o kadar uzun yıllar çektimki bu sıkıntıyı artık bitmeliydi... tam da bu sebepten, kendimi 4 hatta 5 e böldüm hepsine yetmeye çalıştım. en azından ucundan başladım ve Allah ıma binlerce kez şükürler olsun bitti artık...

bu işin ilk aşaması ne biliyor musun? İSTEMEK. İSTİCEKSİN, KARAR VERECEKSİN VE UYGULAYACAKSIN... elbette vaktinin olmadığı olcak, sabrının taştığı zamanlar olcak ama kendini buna yenmeye kanalize edeceksin. dile kolay değil. ben de yaşadım aynı sıkıntıları...

tatlım parmağını alabiliyorsan gerisi de olacak. acı hissetmen kendini kasmandan, sıkmandan kaynaklanıyor. ne yap biliyor musun? kasma probleminin önüne geçmek için; kendini önce sık iyice sonra olabildiğince bırak, gevşet bunu 3-5 defa yap. sıktığında ve bıraktığında hissettiklerinin bilincine var. ve egzersiz yaparken acı duyduğun anda parmağını çıkarma biliyorum acı hissediyorsun (aslında acı yok ama sen hissediyorum dediiğin için diyorum) ama sabret azcık :) ve kendini bıraktığında hissettiklerini düşün ve gevşet kendini. o anki gevşemeyi vajinandaki parmağında hissedecek. tek parmağını rahat aldıktan sonra 2 parmağa geç. eğer 2 parmak ve 3 parmak gözünü korkutuyorsan aparata geç kulak çubuğundan yapılan aparatlar yumuşak ve bence penise en yakın aparattır. egzersiz sırasında ise jel kullan ki kayganlaşarak parmağının yahut aparatın daha kolay ilerlemesine imkan versın.

ne şeker bişeysin sen öyle, kullandığı dile bak, hep tebessüm ediyorum valla senin yorumlarını okudukça :) deli kız
ayyyyyyyyyyyyy çok çok teşekkür ederim o sizin güzel okuyan gözleriniz güzel düşünen beyniniz be bacılarrrrrr;) :21:

hakikaten öyle çok tatlı bu gökçe böyle sarılıp öpesim var:))
sen yen minacımmmm inşlhhh neden olmasınnnn belki aynı yerlerdeyizdirrrr ;) görüşürüz bileee...

ha bu arada belki nickn dir ama belirteyim şahsen kızım olursa (kız isterim ben) adını mina-nas koymayı düşünyorum kendimceeeee:)

eşe soran kimmmmmmmmm ben şimdiden tasarlıyorum veletlerme isimmm tabi RABBİM VERİRSEEEEE
kızlarrrr
laf aramızda vajiliyken nerdeyse doğumkontrol hapı kullanırdımmmm şimdi yendim kullanmıyorum ama tık yokkk işte ALLAHIM OL diyecek ki olsunnnnnnnn yaniiii ;) :21:

peki siz hangi pozisyonda yendiniz ben bi türlü alttada üsttede becereniyorum,yani eşim eliyle koyamıyor denerken kayıyor bende zaten elime bile alamıyorum

peki siz hangi pozisyonda yendiniz ben bi türlü alttada üsttede becereniyorum,yani eşim eliyle koyamıyor denerken kayıyor bende zaten elime bile alamıyorum

önce bunu aşman gerekiyor. önceleri ben de dokunmamıştım hiç nerdeyse :17: ama tutmadan olmuyor:) ben ilk aldığımda üstteydim ve yüzüm eşime dönük bi şekilde aldım. bi çok arkadaş da yine üstte sırtı eşine dönük vaziyette başardı. penisi tutabilmen gerekiyo çünkü burda penisi yönlendircek olan sensin

açıkcası aparatla çalışırkenki pozisyonla bacaklar ayrık ve altımda bissürü yastık o şekikde tabiki kontrol bende ve elimle kontrol edilir haldeeeee ;) yoksa değme hal güvenemezdimmmm

sen hangi aşamalardasınnnnnnnnn ben de açıkcası önce sadece eşli denerken olmuyordu kayyordu elleyemiyordum ağlayıp küsüyordum yatakları yastıkalrı fırlatıyordummm :21: üffff sana yazarken amma problemmişim bunu fark ettimmmm şimdiii şükürrr

BEN YENDİYSEMMMMMMM HERKES YENERRRRRR

eşime geçenlerde demiştimki ya bak böyle bana karşı çok rahatsın bu rahatlığın beni sıkmaman benide tembelliğe itiyo demiştim burdan örnekler verdim eşleri anlayışlı diye senelerce yapamayan insanlar var demiştim böyle bekle bekle oluruna bırak olmaz demiştim oda az önce telefonda dediki çok düşündüm dedi meğerse dedi sırf seni sıkmamak için bu konuda üzerine gelmemek için susmuştum ama bu susmamın benim isteklerimi körelttiğini farkettim dedi gitgide artık unutmaya başlamışım ve o şeyi yaşamak artık aklıma gelmemeye başlamış meğer dedi, sen beni uyandırdın dedi ben senelere gitsin istemiyorum bu iş olmalı artık istiyorum dedi seni yine asla incitmem üzmem dedi ama bu işi artık istiyorum bunu bil dedi her boşlukta deneyelim dedi bak dedi herkez yapıyor yapayanlarda başarıyor dedi sende başarıcaksın dedi ben sana inanıyorum dedi oluruna bırakmak yok dedi artık bu iş olcak dedi:52: ay böyle deyince çok tuaf oldum eşim gözüme bi tatlı bi çekici geldi:9: evet aşkım olcak dedim işte böyle ol dedim istekli ol dedim arkamda ol iste dedim kırmadan isteklerini hep belli et dedim sen isteyince daha çok yapasım oluyo dedim ve kızlar eşim öyle konuşunca nasıl rahatladım birden nasıl egzersiz isteklerim arttı anlatamam demekki kocacığımada gaz vermem gerekiyormuş onuda yaptım kocacığım dellendi:52: artık olmalı hareket zamanııııı:124::124::124::124::118: :1::1:

eşime geçenlerde demiştimki ya bak böyle bana karşı çok rahatsın bu rahatlığın beni sıkmaman benide tembelliğe itiyo demiştim burdan örnekler verdim eşleri anlayışlı diye senelerce yapamayan insanlar var demiştim böyle bekle bekle oluruna bırak olmaz demiştim oda az önce telefonda dediki çok düşündüm dedi meğerse dedi sırf seni sıkmamak için bu konuda üzerine gelmemek için susmuştum ama bu susmamın benim isteklerimi körelttiğini farkettim dedi gitgide artık unutmaya başlamışım ve o şeyi yaşamak artık aklıma gelmemeye başlamış meğer dedi, sen beni uyandırdın dedi ben senelere gitsin istemiyorum bu iş olmalı artık istiyorum dedi seni yine asla incitmem üzmem dedi ama bu işi artık istiyorum bunu bil dedi her boşlukta deneyelim dedi bak dedi herkez yapıyor yapayanlarda başarıyor dedi sende başarıcaksın dedi ben sana inanıyorum dedi oluruna bırakmak yok dedi artık bu iş olcak dedi:52: ay böyle deyince çok tuaf oldum eşim gözüme bi tatlı bi çekici geldi:9: evet aşkım olcak dedim işte böyle ol dedim istekli ol dedim arkamda ol iste dedim kırmadan isteklerini hep belli et dedim sen isteyince daha çok yapasım oluyo dedim ve kızlar eşim öyle konuşunca nasıl rahatladım birden nasıl egzersiz isteklerim arttı anlatamam demekki kocacığımada gaz vermem gerekiyormuş onuda yaptım kocacığım dellendi:52: artık olmalı hareket zamanııııı:124::124::124::124::118: :1::1:

gözün aydııın cecemim gözün aydııııııııın :62: çook sevindim canım çok. psikolojin mahvolmuştu artık herşey yolunda:) kim tutar artık seni bak ilk haber senden gelecek haaa

sen artık egzersizleri hallettin sayılır bir an önce bitti haberini ver bize

$i.webp$i (2).webp$i (1).webp

1.RESİM BAYAN OTURURU HALDE APARATLARDA DENEDİKTEN HEMEN SONRA ALTINDA YASTIKALR BACAK ÇIK HALDE KONTROL BAYANDA OLUCAK ŞEKİLDE YENDİM BEN SORAN ARKDŞLR VARDI SONRASINDA DİĞER DURUMLAR VE ÖTEKİ DAHA KOLAY OLDUĞNU KEŞFETTTİM
ayrıca 1.resim boyu kısa hatunlara ve hamiş hatunlar içinde en uygunuymuş diğer ikisi ise gerdek anında doğru yönü buldurma adına en kolayı imişşşşşşşşunumayın eğim varrrrr eşin ayakalrna doğruuuuu eğilmek yahut yüzyüze haldede tamamen eşe doğru eğilmek gerekkkk yoksa dik olması zorrrr tabiki ..... neyseeeee

yararlı olduysa ne alaaaaa olmadıysaaaaa ne gıcık diyolardır banaaaaaaaaa affınıza sığınarak soran bacılar için koydum resimleri iyi akşamalr bacılar

haddii bakalımmmmmmmm kolay gele bacım

ay güldürdün beni :52:hadi artık bakalım eşinde artık istediğine göre bugün yarın halay çekiyoruz demektir.hem sen bize gaz vereceğine önce eşine vermeliymişsin.bize verdin biz yendik sen eşine gaz vermeyi unutmuşsun :52:tamam artık iş başına halay çekmek istiyoruz yani bi sen kaldın eşin kırmadan söylüyo ama ben kırarım ama olmuyoki böyle:47:ama biliyorum ben yakında halay çekiyoruuuuuuuuuuuz:32::32::21:

Back
X