- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #137.661
ALLAHIN RIZASI HERKESLE OLSUN İNŞLH.... ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE DİLERİM HERKES KURTULSUN BACIMMMMMMM... aslında senle uzun uzun yazışmak gerekkkkkk nedenmiiiiiii kızcam şimdi sana ama kendimden kesitler vererek kızcammmmmmmmm...
1 bende tıpkı sen gibi erteledimmmmm durdummmm martta2012 mart) aman dedimmmmmm egzersiz yapcak zaman yok dedim salla gökçe dedimmm böyle daha ii dedimm n farkı var dedimm yaz tatilinde halledesin
yaz oldu yok yaaaa ramazan geçsin sonra halledersin
ramazan geçti tatile gitcez neyse tatil geçsin şimdi mikrop kapmayayım havuzdan denizden dedimöyle bir kurgu ki beynimmmmmmmmmm neyseee yaz geçtiii yine o yoğun sezonnnnnnn vel hasıllll okulllllllll
anlayacağınnnnnn bende öğretmenimmmm üstelik feci yoğunum okul projeler 2.üniversite haftada 2 pilates en az 1 havuzzz 1 fitnissss ohoooooooo hatta yemek kursuna da yazılyordum ne olyor dedimmmmmmmmm milletin çocuğu var dedim ertelemeeeee ve hallet dedimmmmmmmmmm tabi bu sıradaaaa çok şey yaşadım 3 kez boşanmaya kalkıştım ve 1 kez davayı açtım bileyaniiiiiiiii ertelemeeeeeeeeeeeeeeee boşver 25 ocağı bacımmm zaten son haftaya kalmaz iş gir notlarnı aaaa sonraaaa erteleme tek ertelemen regl ile olsunnnnnnnnnn ki ozaman da da kegel leri yappppppppppp bacımmmmmmmmmm
inşlh kırmamışımdır yazışımla seniiiiiiiiii
sen başardın mı