- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #139.341
Kızlarrr hadi ben çıktım.
Hepinize Kocaman İyi geceler diliyorum.
Umarım Yarınınız Bugününüzden daha Güzel Olur![]()
iyi geceler canım tatlı rüyalar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr hadi ben çıktım.
Hepinize Kocaman İyi geceler diliyorum.
Umarım Yarınınız Bugününüzden daha Güzel Olur![]()
bende öyleyim ne yalan söyleyeyimçok şükür canım hiç bi sıkıntım yok. hatta haftada 4 5 kez yapmaya başladık bu beni çok sevindiriyor
hatta değişik pozisyonlar deneyerek benim zevk almam için bile uğraşıyor eşim
sen naptın bakalım
iiyim çok şükür.ya giremiyorum arada bakabiliyorum eski sayfalarıda okuyamıyorumne aşamadasın
bizde öle yani neredeyse her akşam yapıyoruz alışmak içinama ben üstteyim yine alırken zor oluyo sorun yapmıyorum onu.yavaş yavaş olacak senin kadar hızlı ilerleyemiyorum
işte gitgel yapmayı eşime bıraktım artık ben yapmıyorum
birde yaptıktan sonra ters dönüyoruz ben alta yavaş yavaş alışayım die
dedimya yavaş yavaş ilerliyorum ama çok mutluyum
hiç yapamamaktan çok daha ii.birde yaptıktan sonra bacaklarımın altına yastık koyuyorumki bu ay regl olmayayım die
![]()
8 cmdeyim eş denemesi yapıcaz bugün yada yarın ama çok ümitli değilim
ümitli değilsen kesinlikle yapma.sonra daha çok üzülüyosun.ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yap.hem daha 10cm bile olmamış.ya gerçekten yapma üzülmeni istemem ben çok yaşadım bu durumu ve kimsenin yaşamasını istemiyorum
inanmayacaksın ama ümitli değilim denicez deyince kendimi kötü hissettim
:18:
ayy canım benim inşallah olmassın
ilerlemişsin karamsarcım benim daha ne istiyosun , ama şunu söylim kontrolü eşine versen , ama bi yandanda onu yönetsen şöyle yap diye daha rahat edersin
bırak gitgel yapsın
![]()
öyle mi tatlım tamam o zaman sağol yapmayayım
kızlarrr özellikle hopefor bilgilerin ısıgında tam olmasada 2li parmagımı orta boguma dek alabildim okadarda rahatlatmamam ragmen kendimi ilerleyemedim su saate dek şeyim cook acıyodu sanki yırtılmıs gibiydi birazdan gene egzersize baslıcam bakalım ne olcak aparat yapamıyorum pecetede sarsamda sanki bişey batıyo sert bişey acıyo ondan parmakla yapıyorum gene bu aksamda 2 parmak deneyecem son boguma dek almaya calısıcam sonra 3 lü denemeye gececem bakaım ne olcak yaa bitirmek istiyorum artık offffffffff
Daya25 nasıl aldın ya ben yapamıyorum kulak çubuğunun başını alabiliyorum sadece. Orda çok küçük bir delik var zaten o da sadece ıkınınca açılıyor değil mi parmak nasıl giriyor? Of bi anlasam
Daya25 nasıl aldın ya ben yapamıyorum kulak çubuğunun başını alabiliyorum sadece. Orda çok küçük bir delik var zaten o da sadece ıkınınca açılıyor değil mi parmak nasıl giriyor? Of bi anlasam
canım ben baslarda dokunamıyordum bıle vajıme ve aynı zamanda dokundurtmuyordum da esıme hanı okadar cok sey bıldıgımı zannedıyordum kızlık zarı hakkında yapısı falan fılan meger hıc bır sey bılmıyor musum ve oyle abarttım kı bende delık falan yok dıye oturdum agladım ve boyle evlılıgımın 11 ayı gectı ve beraberınde benımde umutlarımı aldı goturdu :)))
canım öyle düşünme ve egzersiz yaparken aynaya bakmaozaman daha zor olabilir.bak şimdi tv karşısında yada film izlerken yada müzik dinlerken yapmalısın.otur bacaklarını aç birazda yatar gibi dur.kulak çubuğunu al kayganlaştırıcı sür.vajinanın çevresinde biraz gezdir ve yavaşça kegel yaparak içeri al.deliğe bakma yada düşünme kegel yaparken birden giriyo zaten.kulak çubuğu bir anda boşluğa geliyo ve sen girdiğini anlıyosun.parmak nasıl giriyo diyosun ordan bebek çıkıyo sonuçta.senin yenenlerden farkın yok hadi bu akşam kulak çubuğunu alıp yarın serçe parmağa geçiyosun
![]()
aynı şeyleri aylardır yaşıyorumm lütfen bana da yardımcı olun ne yapmam lazım bu reklam amaclı yazılanları değil bu sorunu yaşayan geercek insanlarla dertleşmek istiyorrum artık patlamak uzereyim...![]()