Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende öyleyim ne yalan söyleyeyim:1: çok şükür canım hiç bi sıkıntım yok. hatta haftada 4 5 kez yapmaya başladık bu beni çok sevindiriyor:16::16: hatta değişik pozisyonlar deneyerek benim zevk almam için bile uğraşıyor eşim:17::17::17: sen naptın bakalım

bizde öle yani neredeyse her akşam yapıyoruz alışmak için:52::52:ama ben üstteyim yine alırken zor oluyo sorun yapmıyorum onu.yavaş yavaş olacak senin kadar hızlı ilerleyemiyorum:34:işte gitgel yapmayı eşime bıraktım artık ben yapmıyorum:1::1:birde yaptıktan sonra ters dönüyoruz ben alta yavaş yavaş alışayım die:1::1: dedimya yavaş yavaş ilerliyorum ama çok mutluyum:32::32::32:hiç yapamamaktan çok daha ii.birde yaptıktan sonra bacaklarımın altına yastık koyuyorumki bu ay regl olmayayım die:34::34::34::49:

selam kızlar,

hamileliğimin ağır geçmesi nedeniyle pek giremiyordum,umarım yeni gelinciklerimiz çoğalmıştır..

egzersiz yapanlar veya yapmayı düşünen arkadaşlarım herşey beyninizde bitiyor,azmederseniz başarırsınız bu sizin elinizde..

bizde öle yani neredeyse her akşam yapıyoruz alışmak için:52::52:ama ben üstteyim yine alırken zor oluyo sorun yapmıyorum onu.yavaş yavaş olacak senin kadar hızlı ilerleyemiyorum:34:işte gitgel yapmayı eşime bıraktım artık ben yapmıyorum:1::1:birde yaptıktan sonra ters dönüyoruz ben alta yavaş yavaş alışayım die:1::1: dedimya yavaş yavaş ilerliyorum ama çok mutluyum:32::32::32:hiç yapamamaktan çok daha ii.birde yaptıktan sonra bacaklarımın altına yastık koyuyorumki bu ay regl olmayayım die:34::34::34::49:

:1: ayy canım benim inşallah olmassın:17::17: ilerlemişsin karamsarcım benim daha ne istiyosun , ama şunu söylim kontrolü eşine versen , ama bi yandanda onu yönetsen şöyle yap diye daha rahat edersin:34: bırak gitgel yapsın :17:

kızlarrr özellikle hopefor bilgilerin ısıgında tam olmasada 2li parmagımı orta boguma dek alabildim okadarda rahatlatmamam ragmen kendimi ilerleyemedim su saate dek şeyim cook acıyodu sanki yırtılmıs gibiydi birazdan gene egzersize baslıcam bakalım ne olcak aparat yapamıyorum pecetede sarsamda sanki bişey batıyo sert bişey acıyo ondan parmakla yapıyorum gene bu aksamda 2 parmak deneyecem son boguma dek almaya calısıcam sonra 3 lü denemeye gececem bakaım ne olcak yaa bitirmek istiyorum artık offffffffff

8 cmdeyim eş denemesi yapıcaz bugün yada yarın ama çok ümitli değilim

ümitli değilsen kesinlikle yapma:20::20:.sonra daha çok üzülüyosun.ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yap.hem daha 10cm bile olmamış.ya gerçekten yapma üzülmeni istemem ben çok yaşadım bu durumu ve kimsenin yaşamasını istemiyorum:53::53::53:inanmayacaksın ama ümitli değilim denicez deyince kendimi kötü hissettim :53::53::18:

ümitli değilsen kesinlikle yapma:20::20:.sonra daha çok üzülüyosun.ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yap.hem daha 10cm bile olmamış.ya gerçekten yapma üzülmeni istemem ben çok yaşadım bu durumu ve kimsenin yaşamasını istemiyorum:53::53::53:inanmayacaksın ama ümitli değilim denicez deyince kendimi kötü hissettim :53::53::18:

öyle mi tatlım tamam o zaman sağol yapmayayım

:1: ayy canım benim inşallah olmassın:17::17: ilerlemişsin karamsarcım benim daha ne istiyosun , ama şunu söylim kontrolü eşine versen , ama bi yandanda onu yönetsen şöyle yap diye daha rahat edersin:34: bırak gitgel yapsın :17:

gitgeli o yapıyo artık:32::32:ama dediğim gibi alta alamıyorum direk.bi kere denedim hatta kendim yerleştirdim olmadı biliyorum beynimde bitiyo herşey ve benim beynim demekki buna hazır değil:1::1:ya işte ters dönüp alışmaya çalışıyorum bende.ama tecrübesiz olunca tam olarak nasıl olcak anlamadık:17:yani sanki ben çok aşağıda kalıyorum altta olunca bi garip oluyo yani:17::17:artık yapacağım zaman sana özelden sorarım ya yada özelden tam olarak bi yazsana yani ben altta olunca neden öle oluyo sanki tek bacağım kalkınca biraz daha kolay gibi ne bileyim işte karışık şeyler:44::44::44::44:ha birde diyorum zamanlada artık gitgel yapmadan ters döneriz yavaaaaaş yavaaaaaaaş ilerliyoruz:52::52::52:

kızlarrr özellikle hopefor bilgilerin ısıgında tam olmasada 2li parmagımı orta boguma dek alabildim okadarda rahatlatmamam ragmen kendimi ilerleyemedim su saate dek şeyim cook acıyodu sanki yırtılmıs gibiydi birazdan gene egzersize baslıcam bakalım ne olcak aparat yapamıyorum pecetede sarsamda sanki bişey batıyo sert bişey acıyo ondan parmakla yapıyorum gene bu aksamda 2 parmak deneyecem son boguma dek almaya calısıcam sonra 3 lü denemeye gececem bakaım ne olcak yaa bitirmek istiyorum artık offffffffff

yaparsın tabi canım yani herkes yapıyoda senmi yapamayacaksın.hadi az kaldı halayını çekcez yakında:21::21:canım demişimdir ama yine söylemek istiyorum yaparken yapamayacağını düşünme yapamam die başlama yaparım de.ve tv izle işte ne bileyim film falan.birde bilmiyorum ne kadar doğru olur burda söylemem ama eşini en çok arzuladığın zamanı düşün ozamanki duygularını düşün.genelde evlenmeden önceki zamanlar oluyo:34:etkisi olacaktır inan:34::34:

Daya25 nasıl aldın ya ben yapamıyorum kulak çubuğunun başını alabiliyorum sadece. Orda çok küçük bir delik var zaten o da sadece ıkınınca açılıyor değil mi parmak nasıl giriyor? Of bi anlasam

Daya25 nasıl aldın ya ben yapamıyorum kulak çubuğunun başını alabiliyorum sadece. Orda çok küçük bir delik var zaten o da sadece ıkınınca açılıyor değil mi parmak nasıl giriyor? Of bi anlasam

canım hepimiz öyle başladık zaten,iyice alıştıktan sonra bu kısmı rahat yapmaya başla ondan sonra bir adım ileri gidersin,yavaş yavaş ilerle,kendini kasmadan,nasıl başardığına kendin bile inanamayacaksın..

Çok teşekkürler lavanta7734 açıkçasıhızlı ilerlemek isterken kendimi fazlasıyla kastım. 7,5 ay oldu artık kurtulmak istiyorum. Oranın genişleyeceğeğine bir inansam. Batma hissi kaç santimde oluyor acaba. Kendimi şimdi de batma olcak diye kasıyorum

canım öyle düşünme ve egzersiz yaparken aynaya bakma:20:ozaman daha zor olabilir.bak şimdi tv karşısında yada film izlerken yada müzik dinlerken yapmalısın.otur bacaklarını aç birazda yatar gibi dur.kulak çubuğunu al kayganlaştırıcı sür.vajinanın çevresinde biraz gezdir ve yavaşça kegel yaparak içeri al.deliğe bakma yada düşünme kegel yaparken birden giriyo zaten.kulak çubuğu bir anda boşluğa geliyo ve sen girdiğini anlıyosun.parmak nasıl giriyo diyosun ordan bebek çıkıyo sonuçta.senin yenenlerden farkın yok hadi bu akşam kulak çubuğunu alıp yarın serçe parmağa geçiyosun:34:

canım ben baslarda dokunamıyordum bıle vajıme ve aynı zamanda dokundurtmuyordum da esıme hanı okadar cok sey bıldıgımı zannedıyordum kızlık zarı hakkında yapısı falan fılan meger hıc bır sey bılmıyor musum ve oyle abarttım kı bende delık falan yok dıye oturdum agladım ve boyle evlılıgımın 11 ayı gectı ve beraberınde benımde umutlarımı aldı goturdu :)))

aynı şeyleri aylardır yaşıyorumm lütfen bana da yardımcı olun ne yapmam lazım bu reklam amaclı yazılanları değil bu sorunu yaşayan geercek insanlarla dertleşmek istiyorrum artık patlamak uzereyim...:(

canım öyle düşünme ve egzersiz yaparken aynaya bakma:20:ozaman daha zor olabilir.bak şimdi tv karşısında yada film izlerken yada müzik dinlerken yapmalısın.otur bacaklarını aç birazda yatar gibi dur.kulak çubuğunu al kayganlaştırıcı sür.vajinanın çevresinde biraz gezdir ve yavaşça kegel yaparak içeri al.deliğe bakma yada düşünme kegel yaparken birden giriyo zaten.kulak çubuğu bir anda boşluğa geliyo ve sen girdiğini anlıyosun.parmak nasıl giriyo diyosun ordan bebek çıkıyo sonuçta.senin yenenlerden farkın yok hadi bu akşam kulak çubuğunu alıp yarın serçe parmağa geçiyosun:34:

Teşekkür ederim.. Evet 1-2 gün içinde serçe parmağı halletmek istiyorum inşallah

Back
X