Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hepinize hayırlı geceler tatlişler.. yarın için çok heyecanlıyım inşallah eşimin iki parmağını alabilirim.. :18:

bu arada sizinle bi şey paylaşacağım ama çok utanıyorum :17: neyse burda utanma yok..
şimdi ben eş parmağına geçtim ya eşimin küçük parmağını aldıktan sonra ben dedim ki orta parmağa geç.. eşim orta parmağa geçti ve yavaş yavaş soktu sonra ben iyice alışması için git gel yap parmağınla dedim.. o git gel yaptıkça vajinada inanılmaz bi kayganlik olmaya başladı.. :17: sanki biraz genişledi de.. aslında yaratılış gereği böyle oluyor..
bu bana inanılmaz cesaret verdi.. zaten orası yaratılırken ona göre yaratılmış acımaması için.. biraz ayıp oldu ama affedin artık :17:

arkadaslar 4 aylık evliyim bu hastalıktan bndede var sanırımm dün ilk defa okudumm ve egzersizleri yaptım dün parmakla olanı yapmaya aklım bilee iterkenn dün tek parmak iki parmak derken 3 parmağa cıkardım ve bugün ilk defa eşimin p ni tamamen aldım cok mutluyumm vallaha burada sizleri duydukca bi özgüven geldi ve yaptım sağolunn kızlarrr.....

canımmmm seni tebrik ederim sessiz sedasız yenmişsin 1 günde helalll sana:65::65::65:halayında sessiz kalmışşş olmaaaaazzzz yenen herkes değerlii...herkesin hakkıııııı :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

slm kızlar aynı dertten bende e var malesef jel i nerden aldınız ve dilatör NERDE BULABILIRIM
canım zealea diye bi arkadaş var dilatörleri gönderiyo ödünç işin bitince geri yolluyosun başkası istemediyse özelden ona mesaj at:))

Cnm tabiki boşanmak kolay ama eşimin konusmaları beni cok üzüyor her konu oraya cıkıyor napayım elimden geleni yapıyorum ama her adımımda beni desteklicene köreltiyor bana bagırma destek ol diyorum 5 aydır sana desteğim yeter artık dedi bu beni cok üzdü anlatıoyrum eskşye gire cok cok ilerledim görmüyomusun önceleri bacagımı 2 yana atamazdım onu arama alamazdım parmak egzersizni geç dokunamazdım bile ama su an 2 parmagı alabiliyorum ama beni motive edeceğine senin yüzünden sogudum cinsellikten dedi.:14::14::14::14::14::14: boşanmak istemiyorum ama bu sözlerine karsılık dedim gene bagırdı ne sacmalıyosun dedi tamam onada hak veriyorum ama bu dönemde bana dstek olcana resmen işkence cektiriyor birde yakında yeğeni gelcek hemen sorunu çözmek istemezmiyim yegeni bizde kalcak ailesi yok hemen sorunu çzmek istiyorumkii o kızcagız gelmedden sıkıntımız kalmasın ama anlamıyor :43::43::43::43:

canım güçlü ol üzülmemeye çalış elinde değil biliyorum ama onların da psikolojisi inan fena bozuluyo...ne adamlar var vajiden sonra ayrılmayı düşünürken pamuk oldu diye anlatılan:))accuk daha dayan....

hepinize hayırlı geceler tatlişler.. yarın için çok heyecanlıyım inşallah eşimin iki parmağını alabilirim.. :18:

bu arada sizinle bi şey paylaşacağım ama çok utanıyorum :17: neyse burda utanma yok..
şimdi ben eş parmağına geçtim ya eşimin küçük parmağını aldıktan sonra ben dedim ki orta parmağa geç.. eşim orta parmağa geçti ve yavaş yavaş soktu sonra ben iyice alışması için git gel yap parmağınla dedim.. o git gel yaptıkça vajinada inanılmaz bi kayganlik olmaya başladı.. :17: sanki biraz genişledi de.. aslında yaratılış gereği böyle oluyor..
bu bana inanılmaz cesaret verdi.. zaten orası yaratılırken ona göre yaratılmış acımaması için.. biraz ayıp oldu ama affedin artık :17:
merak etme sen rahat oldukça orası neleri kabul edecek kadar oluyor:))egzersizlere devam:)))

Hayırlı geceler canlarım ben çıkıyorum yarına güzel haberler duyarız inş. hepinizi kocaman öpüyorum:21:

cnm ben daha önceki yazıları okumadım ondan sordum ayrıca senin zarda gitmiş onuda yeni okudum ve çok sevindim inş geriside gelir zaten gerisi suuuu gibi gelir önemli olan en zoru başarmış olman tabii benm için

kızlar 2 parmagı artık alabildim zorda olsa son boguma dek aldım hatta cıkartım tekrar aldım yanma batma oldu ama bekletince normal oluyor ama girişte gene zorlanıyorum biraz daha 2 parmagı deneyecem. eşim bugun sevişmek istedi kızlar neden böyle oluyorum bişmiyorum ama eşimi seviyorum ama artık sevişmek nbile istemiyorum :43: sırf o istiyor diye sevişelim dedim biraz seviştik tabi ben zevk alamıyorum cunku eskideki evlendiğim ilk aylar gibi sevişmek istem,yorum hep aklım o işin olmasında neyse o p... getirdi deneyelim dedi üsttede alttada denedik olmadı gene olumsuz gene olumsuz daha 3 parmagı alamadım ama eşim moralimi iyice bozdu ne yaparsan yap sende bu korku oldugu sürece olmaz senin yüzünden cinsellikten sogudum demezmi :2::2::2::2::2: ya resmen morelim bozuldu aglaya aglaya bi hal oldum. yaa bu kez denedim gene ucuna koyuyorum ıkınıyorum ama gram ilerlemiyor parmak gibi olmadı ucu bile girmedi ya napcam bilmiyorum bıktım artık yaaaaaa:2::2::2::2::2::2::2::2: evliliğim biticek bu sorun yüzünden bizdede boşanmak cok cok byük sebeplerden olur ancak ya aldatma ya dayak yada cok cok büyük bişey olursa. bizde gelinlikle gidersin kefenle cıkarsın. ya boşanırsak cunku isemiyosan boşanalım dedim bagırdı bana ama ailem sormıcakmı sebebi ne diye yaaa cok üzgünüm cookkkkkkkkkkk:43::43::43::43::43::43::43:

cnm yazını yeni okudum gerçekten çok üzüldüm aynı lafları bende çok işittim ama çok şükür heepsi geride kaldı üzülme

canım ben eş parmağıyla çözdüm sayılır:1: eşimin iki parmağını alabiliyodum :1: ama kendi parmağımda zorlanıyodum, daha sonra muma geçtim. ama yendiğimde mumda o kadar kalın değildi 7-8 cm anca vardı:1:

canım benim o yazdıkların resmen içimi parçaladı:50: eşin sendeki ilerlemeyi farketmiyormu neden üstüne geliyorki. sen iki parmak almışsın ve bence süper bişey:46::46: bence eşinle konuş güzelce anlat egzersizin sana kattığı şeyleri ve hayata hep olumlu bak boşanmayı falanda bi daha anmayın evliliğinizde.. inşallah en kısa zamanda yenersinde evliliğinde sende eşinde kurtulur:16::16: devam et egzersize çok iyi durumdasın üzülme sakınnn

Merak ettiğim bişey var,bu vajinusmusu yenen arkadaşlar tekrar sorun yaşıyor mu?
Mesela ilk penis girmede başarılı oldum,ikinciyi yaparken tekrar jel kullanıcakmıyım yoksa kendiliğinden rahat gircek mi.
Bu konuda lütfen açık sözlü olalım,yani moral verici değil gerçek olsun.
Sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım jel kullanıp kullanmamak senin elinde ben hem uyuşturucu hem jel kullanıyodum ama dün ilk defa ikisi birden olmadan yaptım daha önce uyuşturmadan yapmıştım bir defa ama jel vardı yine ama dün sabah kendiliğinden gelişti ve jelde yoktu kendi kayganlığı yetiyo vajinanın ve ben çok mutlu oldum doğal oldu çünkü herşey :52::52:sende akışına bırakırsan ve vajinan kendi kayganlığını sağlarsa jel kullanmayabilirsin:16:
tatlım sence eşimin parmağını denesem biraz beni rahatlatır mı?? şimdiye kadar hiç denemedim bu akşam bi deneyelim diyorum ne dersin?? :44:
canım eş parmağı işe yarıyor ben hiç egzersiz yapmadım sayılır eş parmağını yaptım yendiğim gece onunla yendim yani :52::52:
ben tembelim beni sorma :25:

canım eşime kalsa her dk hazır:1: bu hasta haliyle bile şımarıyo bende iş yok galiba herşeyin mükemmel olmasını istiyorum ya ah ahh bu kafama böyle pat diye olmicak illa planlıcam düşünücem engel olmicak oo biüsürü şey geçiyo aklımdan bilsen ondan bu haldeyiz yoksa bu durumda olmazdım kuzum ya:27: yakında böyle olcam ince düşünmekten :9:
tembellik değil rahatlık erteleme senin ki bende öyleydim ve egzersiz bile yapmadım düşün yani ama artık canıma tak etti eşimi mutlu etmeliyim dedim ve gözümü kararttım ve eş denemesi yaptım hadi sende eşini mutlu et canım artık zamanı geldi ve geçiyo hadi bakalım mendil elimde bekliyorum :64:
kızlar ben son gelişmeleri yazayım size yazınca sanki bi görev gibi oluyor tembellik yapmıyorum :9:

öncelikle çok mutluyum bugün resmi olarak emlayı ve anestolu bıraktım :19: artık uyuşturucu yok :20:
her zaman ki gibi parmaklar sonra iki parmağımı aldım ve biraz içerde beklettim.. sonra da 8 cm lik aparatı aldım çok rahat girdi çok mutlu oldum :16: (çünkü uyuşturmadan aparat alamıyordum :14: ) :40:
ve tabi ki 9 cm liğide çok rahat aldım 9,5 cm de biraz zorlandım yarısı girdi ama.. :34:
veeeee son olarak eşimi çağırmıştım eş parmağını ilk defa denedik.. önce inanılmaz panik oldum ve heyecanlandım :18: sonra parmağını kendim yerleştirdim çok rahat küçük parmağı aldım sonra da orta parmağını aldım :17: acaip mutlu olduk :52:
yarın 10 cmlik aparat ve eşimin iki parmağını deneyelim diyorum ne dersiniz nasıl gidiyorum sizce??
tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun gelin olman yakındır hadi bakalım
kızlar 2 parmagı artık alabildim zorda olsa son boguma dek aldım hatta cıkartım tekrar aldım yanma batma oldu ama bekletince normal oluyor ama girişte gene zorlanıyorum biraz daha 2 parmagı deneyecem. eşim bugun sevişmek istedi kızlar neden böyle oluyorum bişmiyorum ama eşimi seviyorum ama artık sevişmek nbile istemiyorum :43: sırf o istiyor diye sevişelim dedim biraz seviştik tabi ben zevk alamıyorum cunku eskideki evlendiğim ilk aylar gibi sevişmek istem,yorum hep aklım o işin olmasında neyse o p... getirdi deneyelim dedi üsttede alttada denedik olmadı gene olumsuz gene olumsuz daha 3 parmagı alamadım ama eşim moralimi iyice bozdu ne yaparsan yap sende bu korku oldugu sürece olmaz senin yüzünden cinsellikten sogudum demezmi :2::2::2::2::2: ya resmen morelim bozuldu aglaya aglaya bi hal oldum. yaa bu kez denedim gene ucuna koyuyorum ıkınıyorum ama gram ilerlemiyor parmak gibi olmadı ucu bile girmedi ya napcam bilmiyorum bıktım artık yaaaaaa:2::2::2::2::2::2::2::2: evliliğim biticek bu sorun yüzünden bizdede boşanmak cok cok byük sebeplerden olur ancak ya aldatma ya dayak yada cok cok büyük bişey olursa. bizde gelinlikle gidersin kefenle cıkarsın. ya boşanırsak cunku isemiyosan boşanalım dedim bagırdı bana ama ailem sormıcakmı sebebi ne diye yaaa cok üzgünüm cookkkkkkkkkkk:43::43::43::43::43::43::43:
canım üzülme eşinin bu sözleri yüzünden daha çok bağlan egzersize hırs yap yen ve ona bunu göster oda utansın dediklerinden sakın pes etme boşanmayı da çıkar aklından bak eşin seni beklemiş bu kadar artık sende pes etmeden devam edip yenmelisin :16:
millet cicim ayı yaşıyoruz sanıyo biz daha bişiy yapamadık :) inan bugün belgesel izliyordum hayvanların çiftleşmesini gösterdiler deli oldum kendimi yuhladım durdum şunlar kadar olamıyon dedim sanki bunların canı yokmu dedim ay insanın pisikolojisi bozuluyo gerçekten kalakaldım öyle minnacık böcek kadar olamadık..
ayy cecemm sabah sabah bende güldüm bu yazdıklarına:1::1: Allah iyiliğini versin hadi bak böcek kadar olamıyon mu sen (gaz verim azcık)
öyle ama yalanmı :1: birde film açtım uzanıp izliyoruz korku filmi adamlar afedersiniz sevişme sahnesiyle başlatmazmı yerin dibine girdim eşime bakamadım utandım:30:
bak böyle şeyler karşına çıkıyor ki sen de artık yen diye bunlar tesadüf değil böcekler falan :1::1:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar haftasonu giremedim yine bayağı muhabbet almış başını gitmiş oku oku bitmedi ya yordunuz beni ama bitirdim şimdi:32:

Bu arada çok mutluyum yazamadan edemeyecem :1::1:dün sabah kendiliğinden gelişti herşey ve jel uyşturucu krem olmadan yaptık ve ben alttaydım herşey doğaldı yani :52::52:çok mutluyum:38::38: sizleri seviyorum :16::16:

:41:
eşim akşam gelince eşimin iki parmağını deneyeceğiz inşallah ben de o gelene kadar aparatla çalışayım diyorum.. :41:

dene canım ben eş parmağı aldım ve yendim egzersiz yapamadım ben yendiğim gün eşime dedim önce senin parmakları alayım sonra deneyelim dedim ve önce bir sonra iki parmağını aldım ardından gelin oldum :52::52::52: yani eş parmağı dene mutlaka eşine de güvenin geliyor:16::16:

slm arkadaşlar..
benim reglim gecikti, regli olcam zaman gögüslerim şişer ağrırdı şişlik ve agrı var fakat reglim gecikti??
hamile olabilir miyim ??

Back
X