Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çoook teşekkür ederim..yalnız hiç kanama olmadııı..acaba eşimin aklında şüphe oluşmuş mudur?? doktora gidelim dedim gerek yok dedi amaaa bilemyorumm aklında şüphe kalsın istemem sizce ne yapmalıyım???

Merak etme canım, şüphelenen erkek direk soruyor zaten:34:

kan gelmediği halde çok baskı yapanını duyduk burada :34:

Merak etme canım, şüphelenen erkek direk soruyor zaten:34:

kan gelmediği halde çok baskı yapanını duyduk burada :34:

ben direkt söyledim gidelim diye ama o istemedi....inş.kalmamıştır gerçekten şüpheeee...
bu arada ben daha önceki p...s denemelerimde hep üste oluyordum canım yanıyordu bu sefer alttaydım çok rahat ettim herkese tavsiye ederim bu şekilde hiç canım yanmadı ama öncesinde 1 saat egzersiz yaptım iyice esnettim vajinamı...en 3 parmağımı sokup 15 dk bekledim o şekilde sonrasında p..se geçtik ve olduuu ama ben hala olduğuna inanamıyorum sürekli eşime oldu mu şimdi diye soruyorum ..inş.2.sinde de başarılı oluruz....

ben direkt söyledim gidelim diye ama o istemedi....inş.kalmamıştır gerçekten şüpheeee...
bu arada ben daha önceki p...s denemelerimde hep üste oluyordum canım yanıyordu bu sefer alttaydım çok rahat ettim herkese tavsiye ederim bu şekilde hiç canım yanmadı ama öncesinde 1 saat egzersiz yaptım iyice esnettim vajinamı...en 3 parmağımı sokup 15 dk bekledim o şekilde sonrasında p..se geçtik ve olduuu ama ben hala olduğuna inanamıyorum sürekli eşime oldu mu şimdi diye soruyorum ..inş.2.sinde de başarılı oluruz....

Bu hepimizin başına geldi, olursunuz merak etme:34:

hoşgeldin canımmm özlettin kendini.ya bende de var sanırım biliyosun bazen ortaya çıkıyoya eşimle birlikte olurken çok zorlanıyorum hatta ağlıyorum:14::14:çok acıyo.sendede oluyomu yoksa onunla alakası yokmuki:44:

Yok tatlım bende ağrı olmuyor. Ama sana bir ilaç önerebilirim. Bitkisel. Çok iyi geldi. Hep anestolle tuvalete çıkardım şimdi anestol falan kullanmıyorum. 3-4 günde ağrıyı yokediyor. ncare diye bir ilaç. Netten araştır. :34:

Tümör falan çıkmadı. Kan tahlili ve mr temiz. Lakin sebebi belli olmayan bir kemik ağrısı, baş ağrısı, mide bulantısı ve baş dönmem var. Sigortam olmadığı için devamını getiremedim tetkiklerin. O yüzden beklemeye aldım şimdilik :)

geçmiş olsun canım ya inş önemli bi sorun yoktur:53:.

Yok tatlım bende ağrı olmuyor. Ama sana bir ilaç önerebilirim. Bitkisel. Çok iyi geldi. Hep anestolle tuvalete çıkardım şimdi anestol falan kullanmıyorum. 3-4 günde ağrıyı yokediyor. ncare diye bir ilaç. Netten araştır. :34:

tamam canım ya açıkçası beni wc de çok çok zorlamıyo galiba başlangıç.ama içeride yara olmuş galiba herzaman olmuyo işte yendiğimden bu yana 2 3 defa oldu.en şiddetliside bu akşamdı.hem yaptım hem ağladım:14::14:ya ben hiç dr a gitmedi korkuyorum kolonoskopi yaparlar die:43::43:

OCAK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Yeni gelinimiz elifakgun :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]:64:YENİ GELİNLERİMİZ:64:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.mutludm[/td]
[td]1 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.seiss[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.care1[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.gamze42 [/td]
[td]3 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.sates88 [/td]
[td]4 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.hooper [/td]
[td]5 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.duru2020 [/td]
[td]6 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.best_ [/td]
[td]7 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.frida_frida [/td]
[td]8 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.BenimHalaaaBirUmudumVarr [/td]
[td]11 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.gelinkiz8 [/td]
[td]12 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.betpaci_ [/td]
[td]12 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.kilioznur [/td]
[td]13 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.seloccan [/td]
[td]14 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.mersinim [/td]
[td]16 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.yaren003 [/td]
[td]20 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.elifakgun [/td]
[td]22 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]:46:EGZERSİZ YAPANLAR:46:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]3.senem8183[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]4.yeteramabukadar[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.hobby85[/td]
[td]9,5 cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]6.elmas[/td]
[td]9 cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]7.mina13[/td]
[td]8 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]8.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]10.YusNes[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]11.papatya1985[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]

[tr]

[td]12.cecemm[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]

[tr]
[td]13.mermaidsmyrna[/td]
[td]2 parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.daya25 [/td]
[td]2 parmak orta boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.diyar6635 [/td]
[td]2 parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]

[tr]

[td]17.karadenizki[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]

[td]18.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]

[tr]
[td]19.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.dinmeyen[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.sahsenem[/td]
[td]Eş serçe parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]23.enona[/td]
[td]Kulak çubuğul[/td]

[/tr]
[tr]
[td]24.dudubudu[/td]
[td]Kulak çubuğul[/td]

[/tr]
[tr]
[td]25.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN :64:
EKİM: 16 GELİN :64:
KASIM: 15 GELİN :64:
ARALIK: 21 GELİN :64:

Son düzenleme:
tamam canım ya açıkçası beni wc de çok çok zorlamıyo galiba başlangıç.ama içeride yara olmuş galiba herzaman olmuyo işte yendiğimden bu yana 2 3 defa oldu.en şiddetliside bu akşamdı.hem yaptım hem ağladım:14::14:ya ben hiç dr a gitmedi korkuyorum kolonoskopi yaparlar die:43::43:

Yapmaz canım:34:

Sadece seni domaltıyor bakarken , bir de parmak sokuyor:1::1::1:

Artık hiç gitmezsin :1::1::1:

Bu arada bu yazdığımı okuyan arkadaşlar vajinismusla ilgili yazdığımı sanabilirler , hemeroid ile ilgilidir bu yazdığım:1:

Son düzenleme:
yaaa gitmem tabi ya of ne yapcam beeen:43::43:eşim akşam yine yapalım dedi ama o sebepten korkuyorum işte:18::18:

Canım benim onun onla alakası olduğunu sanmıyorum. Ama bazen ben de popomun üzerine otururken ağrı hissediyorum. Benim ağrım daha çok kuyruk sokumumda. Basur olduğuna muayene olmadan nasıl emin olacaksın? İlerlerse ameliyatlık hal alır. Şimdi muayeneden korkuyorsun ama ilerde ameliyat olursan ne olacak?

Cinsel ilişkinin basur ile ilgilisinin olduğunu düşünmüyorum:50: Her şeyi bilen google'a bir sor bakalım ;)

Son düzenleme:
ya ben bişi daha sorcam.biraz açık olcak ama.yenen arkadaşlara soruyorum.eşiniz içinize boşaldıktan sonra onlar geri çıkıyomu.yaa çok utandım açık yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın:17::17::17:

Canım benim onun onla alakası olduğunu sanmıyorum. Ama bazen ben de popomun üzerine otururken ağrı hissediyorum. Benim ağrım daha çok kuyruk sokumumda. Basur olduğuna muayene olmadan nasıl emin olacaksın? İlerlerse ameliyatlık hal alır. Şimdi muayeneden korkuyorsun ama ilerde ameliyat olursan ne olacak?

Cinsel ilişkinin basur ile ilgilisinin olduğunu düşünmüyorum:50: Her şeyi bilen google'a bir sor bakalım ;)

büyük yaparken kan oluyo:53:

herkese iyi akşamlarrrr

bişey sorucam. denemek için en iyi pozisyon hangisi? bazı resimlerden bahsediliyor ama aradım bulamadım. tekrar resimleri paylaşmanız mümkün mü?

ya ben bişi daha sorcam.biraz açık olcak ama.yenen arkadaşlara soruyorum.eşiniz içinize boşaldıktan sonra onlar geri çıkıyomu.yaa çok utandım açık yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın:17::17::17:

canım gecen arkadasımlaa konuştum onlardaa cocukk isioo ama olmuyoo içimee boşalıyo dioo ama geri cıkıyomuşş tutmuyomuşş sonraa kist varmış tabi onlaa alakası varmı bilmiyorumm =)))

Back
X