- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #139.821
korkma tatlımmm şaka yaptım şaka

sesin de çıkmadı üzüldüm yani alındınmı yoksam bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkma tatlımmm şaka yaptım şakasesin de çıkmadı üzüldüm yani alındınmı yoksam bana
![]()
çoook tırsıyorum yaaav :26::26::26::26::26::26: napayım bende sabırsızım dediğin yaptım zaten 3 parmagı git gel yaptım ama son boguma dek alamadım orta bogumda dek alıp git gel yaptım alıstı yarın gene deneyecem ama içeride 3 parmagı yanyana detiremedim burdan bi arkadas yüzük ve işaret parmagı birleştir orta parmak ğstte lur sekilde sok demişti öyle soktum içerideyken acmaya calıstm ama tam acamadım. acele etmem sundan 9*10 gün sonra adet olcamda ondan hızlanıyım diyorum adet araya girerse tekrar basa dönmek istemiyorum cünküü..tamam egzersizi bitirene dek eşimle ilişki denemesi yapmıcam ama sizde tüyolarınızı söyliceksiniz tamam mııııııı
iyi geceler
![]()
canım tebriklerben dün akşam başardım ama ben alttaydım hiç acımadı çok kolay oldu.önceki denemelerimde ben üstte oluyordum ama başarılı olamıyordum herhalde kişiden kişiye değişiyor...eşin sana karşı nazik olursa sen altta olduğunda daha rahat girebilir
kızlar 3 parmagı orta boguma dek alabildim 40 dk kdar egzersiz yptım bi deneyelim dedik ama gene olmadı sanırım aceleci davranıyorum henz hazır değilimbi kac gün daha 3 parmagı son boguma dek almaya calısıp tekrar deneyecem ama dediğiniz gibi denedik gene olmadı yapamıyorum üstteyken hiç rahta olamıyorum bacaklarım asırı agrıyor ve çömelip duramıyorum tabi haliyle o arada sokamıyorumda altta deneyim dedik ama cok asırı yanma ve batma var nefes alıp versemde olmaadı acaba kontrolü esimemi versem ben bişey beceremiyorumda sanırım hala korkuyorum ama cidden acıyor fışşş diye kaymadı yanii hala batma ve yanma var egzersizlere devam bakalım ne olcak artık bitsin istiyorummmmmmm offffffff
![]()
ben 1 senlik eyliym ama hala basramadım lutfen bana yardımcı olurmusuz doktorada gıtm ama yarım kaldı bana burdan yardım edecek bırı war mı esim askere gıtmeden yenmek istıyorum vajinusmus hastalıgnı
hoş geldin canım öncelikle...ve
1-istediğin kadar kapabilirsin nezaman ki artık rahat bişekilde iki parmak alıp gitgel yaparsan 3 parmağa geçebilirsinn...tabi şuda var sen kendini rahat hissediyosan mesela bugün iki parmak denedin oldu rahatsın(çok yapmasan bile) 3 parmağa aynı gün geçeblirsin..önemli olan sebib kendini hazır hissetmen..yaparım diyosan geçebilirsin...kalıba sokma hiç kendini...
2-canım yurt dışında kayganlaştırıcı(vajina için)satılıyodur onlardan temin et ...aslında ağda yağı zararlı olur diye düşünüyorum içine giriyo çünkü...
3-pomat uyuşturması içinse yani acıyı azartır diye verdiyse hiçççç sürme gerek yokk...
4-canım sen parmak egzersizinde rahatsan 3 parmak yap...işaret parmağını orta parmağı ve yüzük parmağını kullanıcaksın bu aşamada yüzükle işaret parmağının uçlarını yanyana getir ve orta parmağında onların üstünde olsun ama hepsi birbirina bitişik...mum parmak egzersizinden hoşlanmayanlar için...yetcihe bağlı yani...
ya ben bişi daha sorcam.biraz açık olcak ama.yenen arkadaşlara soruyorum.eşiniz içinize boşaldıktan sonra onlar geri çıkıyomu.yaa çok utandım açık yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın![]()
herkese iyi akşamlarrrr
bişey sorucam. denemek için en iyi pozisyon hangisi? bazı resimlerden bahsediliyor ama aradım bulamadım. tekrar resimleri paylaşmanız mümkün mü?
herkese selamlar....kızlar sonunda olduuuuuuu..inanamıyorummmmm başardıkkkkk.çok şükür rabbime...darısı tüm yapamayanlara...gerçekten bu muymuş dedim benim aylardır acıyacak diye korktuğum şeyyy...
kızlar günaydın öncelikle kandilimiz mübarek olsun ben sizlere bişey sorcam bugün kandil ve oruc tutmak istiyorum akşamdan kalmayı unuttum şimdi niyet etsem ne olur aceba
kızlar günaydın öncelikle kandilimiz mübarek olsun ben sizlere bişey sorcam bugün kandil ve oruc tutmak istiyorum akşamdan kalmayı unuttum şimdi niyet etsem ne olur aceba
Canım Yenmek İçin Bence En Uygun Pozisyon.![]()
Sen Yukarda Ol. Yüzünn eşine dönükte olabilir.Yada Sırtın Dönük Olabilir.Farketmez yani. Sen İkisindede dene. Önemli Olan Üst Pozisyonda olman.
Bu Şekilde Kontrol senin elinde oluyor. Vajinismusu yenmek için en kolay Pozisyonlardan Biri.
Burdaki arkadaşlarımızın bir Çoğu Üstte Yendi zaten.![]()
ya ben bişi daha sorcam.biraz açık olcak ama.yenen arkadaşlara soruyorum.eşiniz içinize boşaldıktan sonra onlar geri çıkıyomu.yaa çok utandım açık yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın![]()
herkese günaydıııın. kandilinimiz mübarek dualarımız kabul olsun. Allah kimseyi bu dertle sınamasın, olanları da kurtarsın inşaallahhhhhhhhhhh