Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

korkma tatlımmm şaka yaptım şaka:33::33::33::33::33::33::33::33::33:sesin de çıkmadı üzüldüm yani alındınmı yoksam bana:43::43::43::43::43:

yavv ne alınıcam sizde benim iyiliğim için söylüyosunuz sonucta dogruda söylüyosunuz olmayınca psikolojim bozuluyor haliyle olsun bitsin istiyorum.Tesekkür ederim canım sizler olmasanız ne olurdu bilmem kendimi hatırlıyorumda ekim ayından bu yana yok agladım yok basım döndü canı cokkk cok az olan biri olarak son 2 hftadır ne kadar ilerledim sayenizde.umarım bu sorunu atlatırda bebek haberlerimizi kutlarız hep beraber.Hayde ben cıkıyorum yarın uyanamıcam yoksamm :52::52::52: iyi geceler muahhh :16::16::16::16::16:

çoook tırsıyorum yaaav :26::26::26::26::26::26: napayım bende sabırsızım dediğin yaptım zaten 3 parmagı git gel yaptım ama son boguma dek alamadım orta bogumda dek alıp git gel yaptım alıstı yarın gene deneyecem ama içeride 3 parmagı yanyana detiremedim burdan bi arkadas yüzük ve işaret parmagı birleştir orta parmak ğstte lur sekilde sok demişti öyle soktum içerideyken acmaya calıstm ama tam acamadım. acele etmem sundan 9*10 gün sonra adet olcamda ondan hızlanıyım diyorum adet araya girerse tekrar basa dönmek istemiyorum cünküü..:19::19::19::19::19: tamam egzersizi bitirene dek eşimle ilişki denemesi yapmıcam ama sizde tüyolarınızı söyliceksiniz tamam mııııııı :1::1::1::1::1::1: iyi geceler :54::54::54::54:

olmazmı tabi olcak tüyolar tamamen hazır olcaksınn...ama 3 parmağı sonunna kadar başarmalısın...zaten bukadar ilerledin onuda bir iki güne çözersin sennn hadi bakalım iyi gecleer

ben 1 senlik eyliym ama hala basramadım lutfen bana yardımcı olurmusuz doktorada gıtm ama yarım kaldı bana burdan yardım edecek bırı war mı esim askere gıtmeden yenmek istıyorum vajinusmus hastalıgnı

ben dün akşam başardım ama ben alttaydım hiç acımadı çok kolay oldu.önceki denemelerimde ben üstte oluyordum ama başarılı olamıyordum herhalde kişiden kişiye değişiyor...eşin sana karşı nazik olursa sen altta olduğunda daha rahat girebilir
canım tebrikler :64::64::64::64::64::64:
kızlar 3 parmagı orta boguma dek alabildim 40 dk kdar egzersiz yptım bi deneyelim dedik ama gene olmadı sanırım aceleci davranıyorum henz hazır değilim :50::50::50: bi kac gün daha 3 parmagı son boguma dek almaya calısıp tekrar deneyecem ama dediğiniz gibi denedik gene olmadı yapamıyorum üstteyken hiç rahta olamıyorum bacaklarım asırı agrıyor ve çömelip duramıyorum tabi haliyle o arada sokamıyorumda altta deneyim dedik ama cok asırı yanma ve batma var nefes alıp versemde olmaadı acaba kontrolü esimemi versem ben bişey beceremiyorumda sanırım hala korkuyorum ama cidden acıyor fışşş diye kaymadı yanii hala batma ve yanma var egzersizlere devam bakalım ne olcak artık bitsin istiyorummmmmmm offffffff :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

daya canım ben üste yüzüm eşime dönük yendim ama artık ondan sonra o şekil hiç yapamadım sonra sırtım eşime dönük olarak aldım böyle daha kolay oldu çünkü penisin şekli itibariyle popo yönüne gidiyo zaten kendisi (bana da bir arkadaş demişti bunu) tabi ben sonra altta da yaptım yapıyom ama hani sen ilk denemen de sırtın dönük olabilirsin az popon eşinin göbeğine doğru kalkacak ve sende eşinin bacaklarına doğru eğilecen kolay oluyo zaten (kızlar biraz açık yazdım kusura bakmayın arkadaşa yardım olsun diye :17:) birde acele etme adet olcam demişsin olsan da sonrası vaji daha geniş oluyo daha kolay yaparsın sen adete kadar egzersiz yap adetten hemen sonra egzersizini yap ve penis dene olur bak görceksin hadi bakalım karamsar olma karamsarımız vardı zaten bak o yendi sıra sende sende yenersin :16:

ben 1 senlik eyliym ama hala basramadım lutfen bana yardımcı olurmusuz doktorada gıtm ama yarım kaldı bana burdan yardım edecek bırı war mı esim askere gıtmeden yenmek istıyorum vajinusmus hastalıgnı

Canım Anladığım Kadarıyla Doktora Gitmişsin.:54:
Fiziksel Olarak Bir Problem Yoksa. Egzersiz Yaparak Yeniceksin Vajinismusu.:45:
Önce Vajinanı Tanımanı Tavsiye Ederim. Aynanın karşısına Geçip. Bacaklarını sonuna kadar ayırıp.
Ellerinle Vajinanı Ayırıp Bolcaa Ikınn. Ikındığın zaman Delik açılacak. İşte O açılan Delik. Vajina deliğidir.:30:
Orayı İyice İncele.Sonra aynı Şekilde Oraya Kulak Çöpü sok. Bolca Ikınarak Kulak Çöpünü yavaş yavaş deliğe doğru sokmaya başla. Hepsi Kyıp gidecektir zaten. Korkmaa acı yok. :16::16:

kızlar günaydın öncelikle kandilimiz mübarek olsun ben sizlere bişey sorcam bugün kandil ve oruc tutmak istiyorum akşamdan kalmayı unuttum şimdi niyet etsem ne olur aceba

hoş geldin canım öncelikle...ve
1-istediğin kadar kapabilirsin nezaman ki artık rahat bişekilde iki parmak alıp gitgel yaparsan 3 parmağa geçebilirsinn...tabi şuda var sen kendini rahat hissediyosan mesela bugün iki parmak denedin oldu rahatsın(çok yapmasan bile) 3 parmağa aynı gün geçeblirsin..önemli olan sebib kendini hazır hissetmen..yaparım diyosan geçebilirsin...kalıba sokma hiç kendini...

2-canım yurt dışında kayganlaştırıcı(vajina için)satılıyodur onlardan temin et ...aslında ağda yağı zararlı olur diye düşünüyorum içine giriyo çünkü...
3-pomat uyuşturması içinse yani acıyı azartır diye verdiyse hiçççç sürme gerek yokk...
4-canım sen parmak egzersizinde rahatsan 3 parmak yap...işaret parmağını orta parmağı ve yüzük parmağını kullanıcaksın bu aşamada yüzükle işaret parmağının uçlarını yanyana getir ve orta parmağında onların üstünde olsun ama hepsi birbirina bitişik...mum parmak egzersizinden hoşlanmayanlar için...yetcihe bağlı yani...

Merhabalar tekrar,
3 parmak denedim, oldu sanki :) acaba simdi ne yapmam lazim? forumdaki arkadaslar aparatlardan bahsetmisler, onlari nerden bulabiliirim ben?

ya ben bişi daha sorcam.biraz açık olcak ama.yenen arkadaşlara soruyorum.eşiniz içinize boşaldıktan sonra onlar geri çıkıyomu.yaa çok utandım açık yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın:17::17::17:

Canım Şimdi Eşin Boşalır Boşalmaz eğer sen hemen ayağa Kalkarsan Hepsi Akıp gider. :10:
Ama Bebek Düşünüyosanız Eğer Hemen ayağa kalkma. Bacaklarını Tavana doğru dikip Bir Yarım Saat Filan O şekilde bekle.Çocuk istiyosan amaa.:emir_bebek:
Hıı Yok Çocuk istemiyosan. Bırak akıp gitsin. Bişey Olmazz:51::51::51:

herkese iyi akşamlarrrr

bişey sorucam. denemek için en iyi pozisyon hangisi? bazı resimlerden bahsediliyor ama aradım bulamadım. tekrar resimleri paylaşmanız mümkün mü?

Canım Yenmek İçin Bence En Uygun Pozisyon.:16::16:
Sen Yukarda Ol. Yüzünn eşine dönükte olabilir.Yada Sırtın Dönük Olabilir.Farketmez yani. Sen İkisindede dene. Önemli Olan Üst Pozisyonda olman.
Bu Şekilde Kontrol senin elinde oluyor. Vajinismusu yenmek için en kolay Pozisyonlardan Biri.
Burdaki arkadaşlarımızın bir Çoğu Üstte Yendi zaten. :34::34:

Son düzenleme:
herkese selamlar....kızlar sonunda olduuuuuuu..inanamıyorummmmm başardıkkkkk.çok şükür rabbime...darısı tüm yapamayanlara...gerçekten bu muymuş dedim benim aylardır acıyacak diye korktuğum şeyyy...

Kuzumm Seni Çok Tebrikk ederimm.Artık Korkma sen zoru başardın. :16::16:
Artık sende Bir kadınsın. Bunun tadını Çıkarr. :46::46:
Hadi Halaylar Sana Gelsinn. Hobaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::64::64::64::64::62::62::62::62::66::66:

kızlar günaydın öncelikle kandilimiz mübarek olsun ben sizlere bişey sorcam bugün kandil ve oruc tutmak istiyorum akşamdan kalmayı unuttum şimdi niyet etsem ne olur aceba

günaydıııınnn

bişey yemediysen henüz şuan niyet edip tutabilirsin. kandillerde bu şekilde tutulabiliyor diye biliyorum. babaannem öyle öğretmişti :)

allah kabul etsin.

herkese hayırlı kandiller

Canım Yenmek İçin Bence En Uygun Pozisyon.:16::16:
Sen Yukarda Ol. Yüzünn eşine dönükte olabilir.Yada Sırtın Dönük Olabilir.Farketmez yani. Sen İkisindede dene. Önemli Olan Üst Pozisyonda olman.
Bu Şekilde Kontrol senin elinde oluyor. Vajinismusu yenmek için en kolay Pozisyonlardan Biri.
Burdaki arkadaşlarımızın bir Çoğu Üstte Yendi zaten. :34::34:

sağol canım denicem ikisini de. bugün egzerszilere devam edip deneme yapmak istiyorum akşama. hayırlısı bakalım.

canım olmaz yani akşamdan niyetini etmeliydin ramazan orucu olsa öğlene kadar niyet edilir deniliyo hoş bence oda olmuyor ama şuan nafile oruç bu ve akşamdan niyet etmeliydin

herkese günaydıııın. kandilinimiz mübarek dualarımız kabul olsun. Allah kimseyi bu dertle sınamasın, olanları da kurtarsın inşaallahhhhhhhhhhh

ya ben bişi daha sorcam.biraz açık olcak ama.yenen arkadaşlara soruyorum.eşiniz içinize boşaldıktan sonra onlar geri çıkıyomu.yaa çok utandım açık yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın:17::17::17:

evet eşinizin speermleri vajinadan çıkabilir...bu her kadında olur,aynıdır...yani normal 1 durum,merak etmeyin

Back
X