- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #140.781
Eve geldim... gelir gelmez kasmaya da basladim..... bebek yagi var ... onla tek parmak denicem ama kasiliyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve geldim... gelir gelmez kasmaya da basladim..... bebek yagi var ... onla tek parmak denicem ama kasiliyorum ya
Suan alamam jel. Bebek yagiyla bi basliyim yoksa surekli ertelicem. Ama iste basliyamiyorum of
Kkrkuyorun kasiyorum kaciyorum kendimden nefret ediyorum...... hic bisi beceremiyorum parmagimin ucu girmiyo ya
Aynasiz mi yapcam ????? Aynaya baktikca bi tuhaf oldm.... ama nefes alip veririken ikinirken hafif aciliyo orasi onu ilk defa gordm ama egzersiz yaparken bakmak irenc ama bakmam gerekmiyomu
slm arkadaşlar ben 4,5 yıllık evliyim daha öncede bu siteyi takip etmiştim.ancak başaramamıştım izmirde yaşıyorum burdaki bir doktora gittim geçen yıl 3.000 tl verdim hiç bi faydası oldu.sadece paramdan oldum sonuç ise 0.uzun zamndır hiç bi şekilde alıştırma bile yapmıyordum.geçenlerde eşimle denem yapalım dedik ve belli bi noktaya kadar alabildim ancak devamı olmadı.bunu bikaç kez tekrarladık hiç bi sorun olmadı benm parmak konusunda hiç bi sıkıntım yok.pe...de çok olmasa izin verebiliorum girmesine.asıl bundan sonra için yardımlarınıza ihtiyacım var. çok yıprandım bebk istiyoruz.etrafın hadi daha çocuk yokmu demesinden bıktım.bna yardımlarınızı bekliorum.bu aşamadan sonra ne yapıcam son noktaya kadr geliorum nerdeyse ama sonuça ulaşamıorum henüz.
pns in bi kısmına kadar alıyosan yön problemi olabilir.başını aldıktan sonra popoya doğru ilerletirsen daha rahat edersin![]()
Yok olmuyo tirnagim ucu hafif zor giriyo olmuyo duvar var kapali nefes alip veriyom ikiniyom olmuyo
sanki o şekilde gbi oluyor ama bi nokta var orası iştee ordan ileri gidemio sankii
Ya bn burda yaziyorum ama sizi ornek alarak yapmak guc veriyor.... kulak copu yarisina kadar oldu icinde biraktim ama daha fazla gitmiyo
anlıyorum canım bende yaşadım aynısını.o noktadan sonra popoya ittir ilk başta sanki popona gidiyomuş gibi hissediyosun.pozisyonun nasıl bilmiyorum ama ben üstte daha rahattım