herkese merhaba...uzun uğraşlardan sonra 24 ocakta yendim bu illeti...ondan önce de yarım yamalak olmuştu ama bu kez tam oldu..ama sevinemedim...eşim kanaman olmıcak mı deyip duruyodu yarım yamalak olan denemelerimizde, ben de doktora gidelim dedim ve gittik 2 hafta kadar önce...zarım esnekmiş...doktor olmuş ya da olmamış diyemem çünkü zarın esnek, yırtılma olmamış, belki de hiç yırtılmaz, doğumda bile yırtılmayabilir dedi...o öyle deyince bizimki tatmin oldu sandım...doktora gittikten bikaç gün sonra tamamen oldu... Ama bizimki bugün çıkardı ağzından baklayı; doktor kesin konuşmadı dedi...ben napayım bilmiyorum...yani bana demek istiyo ki "sen önceden de birileriyle yaptıysan da zarın esnekmiş, yırtılmamış."...gururumu incitiyo, kırıyo beni, namusuma laf ediyo resmen...niye jinekologlara taşınayım ki kendimden emin olmasam...düşünemiyo bunları...bilemiyorum...daha ne kadar dayanabilirim bu haksız söylemlerine bilmiyorum...canım acıyo fena halde...kendi kendime ağlayıp duruyorum...aileme anlatamıyorum...yapayalnızım buralarda... 2-3 denemedir sertleşemiyo bir de...önce "ben ne biçim erkeğim" falan dedi...sonra da bana, yazdıklarımı söyledi işte...beni suçladı gene...nasıl davranmalıyım bilmiyorum...bana bi akıl verin nolur...