Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajinusmusu yenmeye çalışan biri olarak sayfaya üye olmanızı öneriyorum dışarıdan takip edin sizde katılın ben üye olduğum halde bile sırf utandığım ve yenemediğim için tekrar başladım sizde benim gibi olmayın daha fazla ertelemeyin çabucak yenin bu sorunu...........

vajinusmusu yenmeye çalışan biri olarak sayfaya üye olmanızı öneriyorum dışarıdan takip edin sizde katılın ben üye olduğum halde bile sırf utandığım ve yenemediğim için tekrar başladım sizde benim gibi olmayın daha fazla ertelemeyin çabucak yenin bu sorunu...........

Bana yardim edin lutfen acil mesajinizi bekliorum

merhaba arkadaşlar ben bir öğretmenim siteyi ziyaretçi olarak okudum , üye oldum ben de bir vajinismus hastasıyım :( burada yazılanları okudukça rahatlıyorum ama denemeye sıra gelince içimdeki acıyacak korkusu çoğalıyor, kasıyorum ayaklarımla itiyorum eşimi sonuç olarak hiçbir şey yapamıyorum. parmak egzersizi denedim eşimin parmağının ilk boğumunu alacak kadar oldu inanılmaz bir acı duydum ağladım, o kadarcıkla kızlığım gitmedi tabi. o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam, eşim işe gittiği zaman evde ağlama krizine giriyorum :( bu sitede haydar dümenin reçetesini vermiş bazı arkadaşlar. zaten son çare gitmeyi düşünüyorum ama 1500 euro istedi asistanı. o reçeteyi deneyen var mı acaba :( çaresizlikten ne yapacağımı şaşırdım.:2:

Bana yardim edin lutfen Ben parmak falan yapamam Acir diye korkuorum korkumu Alin kkaderim yardim

mrb cnm bende ilk 1. ayımda parmak egzersizi yapmaya kalkıştım fakat elimi sadece değdirebildim başka hiç bir hamle yapamadım ve vazgeçtim ertesinde şu ana bakıyorum 1.5 yıl olmus... başka şekilde maalesefki çare bulamadım... biraz da bu sitedeki başarı öyküleri sanırım gaza getiriyor son çare egzersize bu sefer kararlı bir şekilde başladım ve şu an hala devam etmekteyim umarım bn de yenebilirim diye dua ediyorum:) 1 haftadır önce parmak denedim tek tek işaret ve orta parmak aldım daha sonra mum aparatına geçtim şimdi 8 cnm deyim... bir şeyin girebildiğini görünce ümidin de alevleniyor buna inan hala aşamamış biri olarak tavsiye ediyorum olacağına inanıyorum artık çünkü:) inş hiçbirimizin ümitleri boşa çıkmaz Allah hepimizin yardımcısı olsun... bnm gibi çok fazla zaman kaybetmeden egzersize başlamanı tavsiye ederim... ıkındığında gördüğün delikten içeri parmağını ilerlet girdiğini görünce direk p. i de alabilirim diyeceksin inanki...

merhaba arkadaşlar ben bir öğretmenim siteyi ziyaretçi olarak okudum , üye oldum ben de bir vajinismus hastasıyım :( burada yazılanları okudukça rahatlıyorum ama denemeye sıra gelince içimdeki acıyacak korkusu çoğalıyor, kasıyorum ayaklarımla itiyorum eşimi sonuç olarak hiçbir şey yapamıyorum. parmak egzersizi denedim eşimin parmağının ilk boğumunu alacak kadar oldu inanılmaz bir acı duydum ağladım, o kadarcıkla kızlığım gitmedi tabi. o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam, eşim işe gittiği zaman evde ağlama krizine giriyorum :( bu sitede haydar dümenin reçetesini vermiş bazı arkadaşlar. zaten son çare gitmeyi düşünüyorum ama 1500 euro istedi asistanı. o reçeteyi deneyen var mı acaba :( çaresizlikten ne yapacağımı şaşırdım.:2:

mrb meslektaşım kaderdaşım:) geçmiş olsun aynı durumdayız maalesefki:( o acıyı hissettiğin anda biraz kendini sıkıp dayanmaya çalışsan sonrasında daha rahat oluyorsun aslında... bn de çk zor başladım ama şimdi 8 cnm deyim ve bana göre bir mucize gerçekleşti yani... sn de yapablirsin yapacağına inan azimle egzersizlere başla başarırsın inş... başarırız inş:)

merhaba arkadaşlar bende 1 yıllık evliyim ve vajinusmusum uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama bi turlu egzersizlere başlayamadım kusura bakmayın lütfen açık açık yazıcam kızmayın bana ama derdimi anlatmak istiyorum ben ilk başlarda çok kasıyodum kendimi eşim yanıma yaklaşmasın diye dualar ediyordum ama 5 aydır falan gayet iyi artık sevişmeyi ilk benim istediğim zamanlar bile oluyor penisin ucundan biraz fazlasını alabiliyorum içime fakat gerisi girmiyor sizce neden?

mrb meslektaşım kaderdaşım:) geçmiş olsun aynı durumdayız maalesefki:( o acıyı hissettiğin anda biraz kendini sıkıp dayanmaya çalışsan sonrasında daha rahat oluyorsun aslında... bn de çk zor başladım ama şimdi 8 cnm deyim ve bana göre bir mucize gerçekleşti yani... sn de yapablirsin yapacağına inan azimle egzersizlere başla başarırsın inş... başarırız inş:)

cesaret verdiğin için teşekkür ederim meslektaşım :) evet dayandım zaten, ben ağlayınca parmağı çıkarmak istediğinde ben sabit kalmasını söyledim bir müddet kaldı, zaten acı çekiyordum daha fazla dayanamadım aslında canım da az değildir ama buna neden dayanamıyorum anlamıyorum, çok üzülüyorum. inşallah dediğin gibi olur arkadaşım bu hastalıkta kim varsa en yakın zamanda iyileşir çok dua ediyorum :)

Ben daha birsey denemedim Canim yandi ilkinde biraktim Doktor bana icine surulcek kaygandirici Verdi daha yapmadim rahat degilim lutfen parmak yapmasam baska sey varmi özeldende yazabilirsiniz

Bende acidan korkuorum parmak falan yapamam emla Krem uyusturucu onu aldim ama nasil nereye surulur bilmiorum cok des okudum ama daha rahat degilim baskalari nasil yapar 16 yasinda evlenen var onlara özeniorum yaptilalri Icin basardiklari Icin seni Iyi anliorum

merhaba canımmm aramıza hosgeldın cok guzle bu sıteyı erkenden bulmussun ınan bana doktora gıtmene bıle gerek eğer azımlı olursan cok kısa zamanda bundan kurtulursun tek care egzersız ve korkunu yenmen zaten egzersızlerı yapabıldıkce bısyeın oraya gırebılceğıne ınanıosun.oncelıkle bı ayna al karsına ve vajınanı ıncele ıkın kıkındığın zaman ordkaı delığın acıldığını goruceksın sonra ben parmakla egzersız egzersız yaptım ılk gun serce parmağını sok jelle popo yonune doğru ıtırek dık goturmuceksın cnm sonra ısaret sonra orta sonra 2 parmak sonra 3 parmak ve bu ıs tamam olucak eğer parmakla yapamazsan kendıne aparat hazırlayıp aparatla yapabılırsın canım.hıc canını sıkma hepımız aynı seylerı yasadık bızde yendıysek sende yenersınnnn guzelk haberlerını beklıyorum canım:1:

merhaba arkadaşlar bende 1 yıllık evliyim ve vajinusmusum uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama bi turlu egzersizlere başlayamadım kusura bakmayın lütfen açık açık yazıcam kızmayın bana ama derdimi anlatmak istiyorum ben ilk başlarda çok kasıyodum kendimi eşim yanıma yaklaşmasın diye dualar ediyordum ama 5 aydır falan gayet iyi artık sevişmeyi ilk benim istediğim zamanlar bile oluyor penisin ucundan biraz fazlasını alabiliyorum içime fakat gerisi girmiyor sizce neden?

tatalım sen p... bırazda alabıldıne gore baya ıyı durumdaısn oncleıkle es denmesınde sunu dene p.... popo yonune doğrueğımlı ıttır belkıde yonunde hata yaptınız ıcın ılerısı gıtmıyor olabılır eğer olmazsa egzersızlere baslaman lazım cnm:28:

hanımlar meerhaba bi kaç sayfa önce foruma yazdım ama yine yazıyorum ne kadar cok kişi okursa o kadar fazla kişi faydalanır diye düşünüyorum aynı illeti şundan 1 2 hafta öncesine kadar bende yasıyordum ne parmak egzersizi ne de doktor inanın kişinin kendisinde bitiyormus şimdilerde anlıyorum vajinasına dokunulmasından bakılmasınan rahatsız olan kişi nasıl parmak egzersizi yapıcak nasıl bi doktora acıp göstericek şahsen ben bir defa bayan doktora gittim acarken bile hıckırıklara boğulmustum ki parmak egzersizi tabiri caizse Allah versin hiç deneyemedim denettiremedim de ne eşime ne de kendim. ben 2 bucuk aylık evliyim ve bu forumda okumadığım topik incelemediğim sayfa kalmadı bu vajinusmus yüzünden..ama artık şimdi vajinusmus diye bir şeyin olmadığına bile inanıyorum cünkü bunlar bizim korkularımızdan baska bir sey değilmiş diyorum kendi kendime..geçen ayın 21inde bende başardım tarihini bile hatırlıyrum :) çünkü artık kendimi gercek anlamda hazırlamıstım bunun dısında ek desteklerde aldım tabi önce recoside adlı kas gevsetici içtim 1 1 bucuk saat öncsinden.( bu sürec boyunca bir cok kas gevsetici denemiştim fakat bana en iyi gelen bu oldu ) daha sonra anestol pomad kullandım sürdükten sonra cok az acı hissi veriyor ama dayanılmayacak kadar değil burda anestol pomadın cok yaktığı dayanılamayacak kadar acısının olduğunu yazmıslardı ama alakası yok cok ince bir sızı yaptıktan sonra 5 dk içinde uyusuyorsunuz zaten ve etkisi 1 1 bucuk saat..kremide sürdükten sonra yaklasık 15 dk sonra tekrar kas gevseticimden içtim ve 15 dk sonrabunu yenmek için hazır olduğumu hissettim ve o esnada da kontorlün bende olacağı sekilde denedik (anlarsınız) ve oldu!!:) tabi hemen ilk deenemede olucak diye bir sey yok destek de almıs olsam bir kaç kez kaçmaya yeltendim ama eşim daha önce beni bu kadar hiç hazır görmemişti müsade etmedi tekrar iknasıyla denedikten sonra aylar sonra oldu:) ve olduğuna kendim bile inanamamıstım uyurken sabaaha kadar rüyalar gördüm kaç kere eşimi uyandırdım oldu mu gercekten yoksa rüyamda mı yaşandı diye..ama gercekten olmustu ve şunu da eklemek istiyorum ben yaptıysam bunu herkes ama herkes yapar benim kadar canı kıymetli dayanıksız ve nazlı bi kadın daha yeryüzünde yoktur sanırım;)
Bu nedenle kendinize inanın ve artık yatağa girdiğinizde yapacağım diye girin üzerine gidin..deneyin olacaktır

hanımlar meerhaba bi kaç sayfa önce foruma yazdım ama yine yazıyorum ne kadar cok kişi okursa o kadar fazla kişi faydalanır diye düşünüyorum aynı illeti şundan 1 2 hafta öncesine kadar bende yasıyordum ne parmak egzersizi ne de doktor inanın kişinin kendisinde bitiyormus şimdilerde anlıyorum vajinasına dokunulmasından bakılmasınan rahatsız olan kişi nasıl parmak egzersizi yapıcak nasıl bi doktora acıp göstericek şahsen ben bir defa bayan doktora gittim acarken bile hıckırıklara boğulmustum ki parmak egzersizi tabiri caizse Allah versin hiç deneyemedim denettiremedim de ne eşime ne de kendim. ben 2 bucuk aylık evliyim ve bu forumda okumadığım topik incelemediğim sayfa kalmadı bu vajinusmus yüzünden..ama artık şimdi vajinusmus diye bir şeyin olmadığına bile inanıyorum cünkü bunlar bizim korkularımızdan baska bir sey değilmiş diyorum kendi kendime..geçen ayın 21inde bende başardım tarihini bile hatırlıyrum :) çünkü artık kendimi gercek anlamda hazırlamıstım bunun dısında ek desteklerde aldım tabi önce recoside adlı kas gevsetici içtim 1 1 bucuk saat öncsinden.( bu sürec boyunca bir cok kas gevsetici denemiştim fakat bana en iyi gelen bu oldu ) daha sonra anestol pomad kullandım sürdükten sonra cok az acı hissi veriyor ama dayanılmayacak kadar değil burda anestol pomadın cok yaktığı dayanılamayacak kadar acısının olduğunu yazmıslardı ama alakası yok cok ince bir sızı yaptıktan sonra 5 dk içinde uyusuyorsunuz zaten ve etkisi 1 1 bucuk saat..kremide sürdükten sonra yaklasık 15 dk sonra tekrar kas gevseticimden içtim ve 15 dk sonrabunu yenmek için hazır olduğumu hissettim ve o esnada da kontorlün bende olacağı sekilde denedik (anlarsınız) ve oldu!!:) tabi hemen ilk deenemede olucak diye bir sey yok destek de almıs olsam bir kaç kez kaçmaya yeltendim ama eşim daha önce beni bu kadar hiç hazır görmemişti müsade etmedi tekrar iknasıyla denedikten sonra aylar sonra oldu:) ve olduğuna kendim bile inanamamıstım uyurken sabaaha kadar rüyalar gördüm kaç kere eşimi uyandırdım oldu mu gercekten yoksa rüyamda mı yaşandı diye..ama gercekten olmustu ve şunu da eklemek istiyorum ben yaptıysam bunu herkes ama herkes yapar benim kadar canı kıymetli dayanıksız ve nazlı bi kadın daha yeryüzünde yoktur sanırım;)
Bu nedenle kendinize inanın ve artık yatağa girdiğinizde yapacağım diye girin üzerine gidin..deneyin olacaktır

canım merhaba soyledıklerın bır nebze doğru tabıkı ıs kendınde bıtıyor fakat egzersızı es gecmeyelım lutfennn bız hıcbırımız vajınamıza bakamıyorduk ama egzersız yaparak yendık egzersızde bı azımdır sonucta beynımızı raya bıseyleırn gırceğıne ınbandırıyoruz.o kas gevsetıcı sana ıyı gelmıs olabılır ama arkdaslarımıza gelmeyedebılır dırek es denmesı yaparak kendı morallerını bozuyolar busefer hepten soğuyolar senın taktıklerınıde denesınler tabıkı ama egzersızde sart lutfen bunu burda dıle getırelım:17:

aslında kendine baskı yapma derdim bu durumda ama bu rahatsızlık biraz baskı istiyor farkındayım, eşim olsun üzülme rahatsız değiliz biz zamanla olur dedikçe kaçması kolay oluyordu, baktım artık bişeyler söylemeye başladı kızmasın diye bak ne yapacağımı şaşırdım ve o gün aklıma gelen malum yöntemle kurtuldum çok şükür, o yüzden arkadaşlar bugün yada yarın yada 1 yıl sonra yada 10 yıl sonra ne kadar bu strese dayanabilirsiniz? ne kadar bu yükü taşıyabilirsiniz? ben hep bunları düşündüm bu neden yüzünden eşim benden ayrılsa Allah korusun ne olacak başka biriyle yine evlenmek zorundasın eee adın evlenmiş boşanmış olacak ama yeni evlendiğin insan bakalım ne kadar tahammül edecek bu duruma ,yine öyle yada böyle bu durum çıkmayacak mı karşımıza, biliyorum ayrılık ve başka insan düşüncesi çok kötü iğrenç ama Allah başımıza da vermesin ama ben olabilecek olumsuz durumları zihnimde canlandırıp artık olmalı diye motive etmeye çalıştım kendimi, yada hırslandırmaya,ya dedim eşim başka birine yönelirse Allah kourusun, ya düşündüğünde her ihtimal var. bunları üzmek içinsöylemiyorum biliyosunuz belki saçmada gelebilir ama bu düşünceler beynimi kemirdi zamanında belki saçma belkide gerçek olabilecek şeyler ama eşlerimiz bu kadar düşünceliyken iyi kötü bizi severken :)) herkesin değişken olduğu için böyle söyledim, lütfen onlar bizi kırmaya başlamadan biraz pes etmeden yapabileceklerimizi ısrarla yapalım nolur, başarı çok da uzak da değil biliyosunuz.

haklısın canım ben de hep böyle şeyler düşünüp duruyorum o da iyice moralimi bozuyo inşallah bu dertten herkes kurtulur kırk yıl düşünsem böyle bişeyin başıma geleceğini düşünmezdim yeni arkadaşlar gelmiş buraya bende artık girmeyeceğim siteye yendiğim gün girip yazıcam buraya inşallah Allaha emanet olun...

Neguzel olmus Bende sen gibiyim orama bakamiorum bile parmak ehserzisliyi yapamam senin gibi yapsam ama cesarettim yok emla Krem aldim Bende o nasil ??? Sirladigi Icin sor girdigi Icin Ben korkuorum olmiyacak diye Canim cok acidi o baski hic sevmiorum o yuzden denemiotrum uc aydan bu zamani:(

haklısın canım ben de hep böyle şeyler düşünüp duruyorum o da iyice moralimi bozuyo inşallah bu dertten herkes kurtulur kırk yıl düşünsem böyle bişeyin başıma geleceğini düşünmezdim yeni arkadaşlar gelmiş buraya bende artık girmeyeceğim siteye yendiğim gün girip yazıcam buraya inşallah Allaha emanet olun...

Kkaderim banada yardim et lutfen peki o uyusturucu Krem surunce aci hizetmionmu Bendede var ama suremuorum nasil ve nereye surulcek söylermisin lutfen

kızlar cok heycanlıyım 7 senelık vajınısmus kabusum dun gece itibariyle bitmiş bulunmakta .....
kızlar 2 es denemesı basarıyla sonuclanmıstır ... bitti artık kabuslarım dun tam anlamıyla bırlıkte olduk..
hıc acı yanma hıssı yoktu hala ınanamıyorum 2 haftada bıtırdım bu işi emınim bundan sonra daha guzel olucak hersey
03.09.2013 yeni dogum gunum artık ınanımaz bı olay bu esım sen bu ısı bıtırdın artık dıyo ...
rabbım bu derdı ceken herkeze yardım etsın ... dualarım sızlerle ...
BU MSJ OKUYUP AH KESKE BENDE BASARABILSEM DIYEN KIZLAR SADECE INANIN VE HERGUN EGZERSIZ YAPIN AMA BU ARADA BURAYA YAZMAYI IHMAL ETMEYIN ..ÇÜNKÜ SADECE BIZ BURDA ÖZGURUZ..HERSEYI KONUSABILIYORUZZ..HEPINIZI COKK SEVIYORUMMM
hee bu arada vajıyı yenı yenmıs bırı olarak gelenegı bozmuyorum yardıma ihtıyacı olan herkese acıgım yazabılırsınızzz

Back
X