- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #158.981
yaa harikasınız gerçekten burda aile olmuşsunuz siz ne güzel yaa umarım ben ve benim gibilerde kurtulur ama benim sormak istediğim...zeytinyağı sürünce birden kayıp girerse daha çok acıtmazmı arkadaşlar kusura bakmayın fazla açık soruyorum ama sormazsam öğrenemem özür dilerim şimdiden bu tür konuşmalar için...
biz aileyiz zaten sende bizim üyelerimizden birisin :) canım açık sor sorularını çekinirsen kafanda soru işaretleri birbirine girer. canım kayıyor dediysek tabi hop bir bakmışsın içinde değil, sadece zorlanmıyosun acımıyor anlamında, tabi kendini kasarsan yine acır ama baktın kasıyosun hemen ıkınırsın, ıkınırken çünkü kendini kasamıyorsun bak şimdi şuan hemde kendi kendine ıkın ve aynı anda eşinde nasıl yapıyosun hemen kasıyorsun oranın girişine engel oluyosun yani afedersin tuvaletini tutarken yaptığın gibi kas kendini, ama aynı anda yapmanı istiyorum ıkınırken kendini kasmaya çalış :) olmuyor değil mi? işte ıkınırken vajina p girişine izin verecek şekilde açılır, küçük bir delik gibi görünsede p.. yi çok rahat alır kendimizi kasmadığımızda, afedersiniz de ben bu iğrenç örneği vericem arkadaşlar bakın büyük abdesti yapıyosunuz değil mi? minicik bir delik varla yok arası ama afedersiniz çıkanı düşünün p den kalın, ee kendinizi kasıyor musunuz? kabız olmadığınız sürece bu istisna acıyor mu yada zorlanmadan nasıl çıkıyor sonrada eski haline dönüyor, bunu düşünün ve verdiğim örnek için kusura bakmayın olur mu ?