Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım pozisyon değiştirme genelde iyice alıştıktan sonra daha rhat yapılabılıyor, burda yazılanlardan ve deneyımden hep o sonucu cıkardım :) yanı vaji lilerde durum bole en azından :1: gelelim boy konusuna , pozisyonlar sdc rahatlık gerektiriyor, hiç bir pozisyon için boyun engel olabileceğini düşünmüyorum , duymadımda ,, azcık deneyımsızlığimizden kaynaklı galıba,, benimde hala takılı kaldıgım bı pozısyon var galıba diyordum bacaklarım çok uzun ,, anladımki gene benim becerıksızlıgımden kaynaklıymış (tenzih ediyorum herkesi):1: birde bayan ustte yapamıyorum derken ben anlattıgın boşlugu pek anlamadım, üstte yarı oturur pozisyon yani eşe doğru eğik olan genelde yonlendırme için en kolay, hemen herkesde böyle aştı vajiyi, neysekı sende sdc pozisyon sorunu var oda dediğim gibi zamanla oluyor... sorun bile değil .... şöyle tavsıye vereyım çok işe yarıyor, alıştıgın pozisyonda başla, sonra denemek istediğine geç, yollar önce kolay açılınca gerisi kendi gidiyor zaten.. bu vaji bize entrsan benzetmeler yaptırıyor malesef kusura bakmayın :1:

inşallah zaman almaz yaa..ben hamile kalmadan cinsel hayatımı oturtmak istiyorum ama zor olacak anlaşılan.ilginç ama herkes üstte olup kendisi ilişkiyi yönlenrirince rahat eder bende tam tersi kendimi eşime bırakıyorum.parmak çalışmalarında da eş parmağında rahattım mesela.bahsettiğim boşluk şu ben üstte olduğumda istemesemde oturmuş oluyorum eşimin üzerine.dizlerimden birini kaldırırsam o zaman yolu buluyorum ama bu kez de kasılıyorum.alıştığın pozisyondan başka posisyona geç dedin ya p...si çıkarmadan mı çıkardıktan sonra mı?çıkarmadan çok denedim ama özür dilerim daha pozisyon değiştirmeden çıkıyo..

bu arada birşey sormak istiyorum arkadaşlar ben pozisyon değiştiremediğimden yakınıyorum ya sürekli neden yapamıyor olabilirim bayanın üstte olduğu pozisyonu öneriyosunuz genelde ama en zor gelen de o bana.eşiminde benimde kilomuz yok boyumun kısa geldiğinden şüphe ediyorum çünkü dizlerim yere değdiğinde eşimle aramızda boşluk kalmıyo ki.sizde kalıyo mu? boşluk kalmayıncada özür dilerim ama elimi kullanıp sokamıyorum p...si .boyum 1.59 bu pozisyonda başarılı olanların boyu daha mı uzun ???bir de tavsiye ettiğiniz başka hangi pozisyonlar var?

boncuğum aynen öyle zaten önce dizler üstünde aldın rahat şekilde oturdun sonra yeterince doğrularak p yi yerleştirip yavaş yavaş oturuyosun zaten arada boşluk kalsa ben yaramazlık yaparım banka oturmuş minik kız gibi sallardım ayaklarımı :1: ondan sonra insellik minsellik hak getire :1:

dün yazmıştım darlık ve yırtılmalar sebebiyle gittiğim doktor ameliyat demişti.. ama yapısal bozukluklar görünce beni prof.e yönlendirmişti.. bende gün boyu vajina genişletme operasyonuyla ilgili araştırma yapmıstım.. öyle sandıgım için.. ve lokal anestezi oldugu cok basıt oldugu falan okuyunca içim rahatlamıstı bıraz..
bugun gittik adam hem alttan hem ultrasonla muayene etti.. sonuç: vajina perdem kapalıymış :( yani darlık değil tamamen kapalıymış..
şöyle düşün dedi iki konserve kutusu üst üste.. üstteki rahim alttaki vajina.. adet olduktan sonra açılması gereken aradaki kapak açılmamış çok ufak bişey açık ordanda adet kanamam geliyor ama küçük oldugu için üstte kan birikintisi toplanmış.. yani ileride rahimsel sorunlara bile sebep olabilirmiş.. neyse ameliyat dedi hem de lokal değil tamamen uyuşturmayla :( ameliyattan sonra da 2 ay protez penis kullanıcaksın dedi.. daha sonra düzelirmiş bi sorun yaşamazsınız dedi.. ama ameliyat düşüncesi bile beni ürkütüyo :( çok korkuyorum eşim başka bi doktora daha gıdelım dıyo ama adam prof. ve bu işin yıllarc eğitimini almış gerçekten cok basarılı bı doktor nette cok arastırdım Kılıç Aydınlı.. başkasına gitsem ne dicekki.. zaten baska bi çaresi yok dedi farklı yöntemle çözemicene göre..
biraz düşünün dedi doktor ama buna nasıl karar verılır bılmıyorum :(
böyle bir sorun yaşayan ya da amelıyat olan var mı kızlar lütfen bana yardım edin.. ve dua..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

çok geçmiş olsun arkadaşım başına gelen olay evet çok üzücü ama arkadaşlarında söylediği gibi kolay bir çözümü olduğu için sevinmelisin, lütfen erteleme kendi sağlığın için gerekli sonuçta bu ameliyat, aynı şeyi yaşamış bir arkadaş msj yazmış onada çok sevindim bilmediğimiz bir konuda sana ne söylesek yanlış olurdu, lütfen bol bol salavat getir ameliyata girmeden önce falan çok rahatlatır seni, insanoğlunun başına neler geliyor, Allah dermansız dert vermesin inşallah, dermanı olupta imkanı olmadığından tedavi olamayan insanlarda var bunlarla teselli et kendini, çok şükür kurtulacağım çözümü varmış de, dr lar öyle iyi ki artık eskisi gibi değil tıp gerçekten çok ilerledi, kalp ameliyatını bile iki delikten robot elle yapabiliyorlar düşün yani ( gerçi şuan ülkemizde bu var mı bilmiyorum ama ben uç bir örnek verdim).eski zamanda olsa şuan derdinin ne olduğunu anlasalarda belki çözümü yok derlerdi, halimize hamdolsun diyelim.Allah yardımcın olsun inşallah.yakında kurtulursun ve hayırlısıyla bebeklerin olur inşallah.

Son düzenleme:
wala tatlm kitabın 2. si 3.sünüde alacağım ama cinsel anlamda çok yoğun bi kitap bizlere fantazileri biraz ağır kaçabilir:17::17::17:
fantazilerin tavan yaptığı bi kitap.:23::23::23::23:

melisa işe yarıyor mu canım , benim gibi utangaçlara da bir çözüm var mı, bırak ağırı; benim , fantazi kelimesiyle,bir cümle içinde yan yana durmam bile bir fantazi olur yani :1: :27:

merhaba canım bende vaji. yenen biriyim 1 yıllık evliyim tesadüfen okuyodum yazını gördüm. anlatııgın olayın aynısını yasadım. evlendigim zaman esimle beraber olamadık olmuodu girmiodu imkansızdı girmesi. ben önce vaji. sandım doktora gittim ve doktorum kızlk zarımın tamamen kapalı oldugunu sölediler. o kadar sasırdı ki adet gördügüme inanmadı bileç cünkü ince bu cubuk bile girmiou. ben aksarayda yasıorum burdaki tüm doktorları gezdik kimi dedi yaparım kimi bu kesinlikle prof. isi.... rahmin yoktur belki dediler cocugun olmaz dediler herseyi dediler bana... anestezi altında inceliolardı artık dayanamıodum. konyaya tıp fakültesine yönlndirdiler orda da sasırdılar yapamayız ddiler ordan baska bi doktora... en sonunda bi doktor bize adana ve bursada 2 prof. var dedi bu isin uzmanı bu insanlar dedi ve ben ona gittiim adet oldugumu gözleriyle gördü öle inandı neyse cok uzattım o doktor beni ameliyat etti genel anesteziyle. sonra iyilestim ama yine olmadı busefer de vaji olmustum. bu sürec toplam 7 ay sürdü sonra ben kendi cabalarımla yendim.vajiyi yendim hemen hamile kaldım simdi 5 aylık hamileyim Rbbime sükürler olsun bir oglum olacak insallah. yani canım korkma caresi var sormak istediğin bisey olursa buralardayım =)

Allah bağışlasın evladınızı,yaşadıklarınız için gelmiş geçmiş olsun diyorum, desteğiniz içinde Allah razı olsun arkadaşım.

Arkadaşlar bende yeni sayılırım bu sitede. Yeni evliyim yarım yamalak sadece ucu ile ağrılı bir şekilde ilişkiye girebiliyordum eşimle ve bekaretimi kaybettim ama devamını getiremiyordum. Geçen hafta sizlerden cesaret alarak parmak egzersizlerine başladım. Orta parmağımı neredeyse tamamını alabiliyorum aynı şekilde işaret parmağımıda. iki parmağımlada denedim ama tamamı olmasada 2 boğum kadar alabiliyorum. Hiç canımın yanmadığını görünce oturdum sizler gibi evde aparat yaptım kendime ama aparatla malesef sadece ucunu sokabiliyorum(3-4 cm kadarını yani) devamı gelmiyor. canım acımıyor ama yinede ittiremiyorum. sert olduğu için belkide bilmiyorum. Sadece parmakla bu sorunumu yenebilirmiyim?? burda daha yumuşak materyallerle aparat hazırlayanları okudum nasıl oluyor nasıl hazırlıyoruz aparatı? Sizce sadece parmakla çalışmaya devammı edeyim?

ben tamamen popoya doğru itiyorum ilerlemiyor.acaba biraz daha eğimlimi orayı kavrıyamadım:( bi yerde hata yapıyorum ama nerde?aslında tamda dediğiniz gibi yapıyorum ama:(
canım dediğim gbi yapsan gider ileri aslında... cokca deneme yap ve rahat olmaya calış.. galiba cok kasıyrsun kendini... aparatı içeri sokunca cok ittirme ve hemen cıkarma beklet 5 dk içerde ve derin nefesle asagı yukarı dogru oynat illa gideer bi yere :) :9:

canım dediğim gbi yapsan gider ileri aslında... cokca deneme yap ve rahat olmaya calış.. galiba cok kasıyrsun kendini... aparatı içeri sokunca cok ittirme ve hemen cıkarma beklet 5 dk içerde ve derin nefesle asagı yukarı dogru oynat illa gideer bi yere :) :9:
aslında kasılmıyorum hiç sadece daha fazlasını ittiremiyorum yabancı cisim diye stres oluyor olabilirim tabi. Denemelere devam ediyorum hergün enaz yarım saat yapmaya çalışıyorum bakalım inş cnm dediğin gibide deneyeyim bakalım.

inan ki aparatla olduğu için böyle zor.evet o yönü tutturmaya çalıştıkça aparatla,iyice başarısız olmuştum anlıyorum.eşinle böyle olmayacak.ama şimdi aparatla denerken hem aparatı hem vücudunu biraz hareket ettirmeye çalış.tam yuvasını bulamıyor aparat dümdüz olduğu için hareket etttirmezsen.oysa p... öyle değil,yuvaya göre yerleşiyor.bu zor kısmı arkadaşım,şu egzersiz kısmı bir tamamlansın,göreceksin ne kolay olacak inşallah

öylemi dersin bi yuvayı buldum mu iş çözülecek inş değilmi?şuan sorunum orda zaten.ilk etapta mümkün değil o ufacık yere serçe parmak giremez düşüncesini çözdüm ama ilerletemediğim için eş denemesinede geçemiyorum çünkü çok hayal kırıklığına uğruycam yine olmazsa:(

inanki bir başlıyorum eğzersize 1 saat kendimi egzersiZden alamıyorum ama neden olmuyor bilmiyorum:( kasıyor olabilirim haklısın:(

Arkadaşlar bende yeni sayılırım bu sitede. Yeni evliyim yarım yamalak sadece ucu ile ağrılı bir şekilde ilişkiye girebiliyordum eşimle ve bekaretimi kaybettim ama devamını getiremiyordum. Geçen hafta sizlerden cesaret alarak parmak egzersizlerine başladım. Orta parmağımı neredeyse tamamını alabiliyorum aynı şekilde işaret parmağımıda. iki parmağımlada denedim ama tamamı olmasada 2 boğum kadar alabiliyorum. Hiç canımın yanmadığını görünce oturdum sizler gibi evde aparat yaptım kendime ama aparatla malesef sadece ucunu sokabiliyorum(3-4 cm kadarını yani) devamı gelmiyor. canım acımıyor ama yinede ittiremiyorum. sert olduğu için belkide bilmiyorum. Sadece parmakla bu sorunumu yenebilirmiyim?? burda daha yumuşak materyallerle aparat hazırlayanları okudum nasıl oluyor nasıl hazırlıyoruz aparatı? Sizce sadece parmakla çalışmaya devammı edeyim?

canim mrb zaten egzersizler ikiye ayrilior parmakla ve aparatla parmaga devam et sen bende parmakla yendim aparati hic alamiodum.zaten ikisini deneme birini dene

arkadaşlar şuan eğzersiz yaptım baktım aparatla olcak gibi değil orta parmakla denedim orta parmagı yarıya kadar aldım ilk defa sizce bu iyiye işaretmidir?sadece yanma oldu diye bıraktım birazdan tekrarlıcam tamamını almam gerekiyormu?

boncuğum aynen öyle zaten önce dizler üstünde aldın rahat şekilde oturdun sonra yeterince doğrularak p yi yerleştirip yavaş yavaş oturuyosun zaten arada boşluk kalsa ben yaramazlık yaparım banka oturmuş minik kız gibi sallardım ayaklarımı :1: ondan sonra insellik minsellik hak getire :1:

Ay nerden sallıyosun kaderim :)) alemsin ya ...cuma günü bir daha deneyecem bakalım zeytin yağıyla inşallah bu kez olur.başka önerisi olan yazarsa sevinirim..

Back
X