- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #159.741
çok geçmiş olsun arkadaşım başına gelen olay evet çok üzücü ama arkadaşlarında söylediği gibi kolay bir çözümü olduğu için sevinmelisin, lütfen erteleme kendi sağlığın için gerekli sonuçta bu ameliyat, aynı şeyi yaşamış bir arkadaş msj yazmış onada çok sevindim bilmediğimiz bir konuda sana ne söylesek yanlış olurdu, lütfen bol bol salavat getir ameliyata girmeden önce falan çok rahatlatır seni, insanoğlunun başına neler geliyor, Allah dermansız dert vermesin inşallah, dermanı olupta imkanı olmadığından tedavi olamayan insanlarda var bunlarla teselli et kendini, çok şükür kurtulacağım çözümü varmış de, dr lar öyle iyi ki artık eskisi gibi değil tıp gerçekten çok ilerledi, kalp ameliyatını bile iki delikten robot elle yapabiliyorlar düşün yani ( gerçi şuan ülkemizde bu var mı bilmiyorum ama ben uç bir örnek verdim).eski zamanda olsa şuan derdinin ne olduğunu anlasalarda belki çözümü yok derlerdi, halimize hamdolsun diyelim.Allah yardımcın olsun inşallah.yakında kurtulursun ve hayırlısıyla bebeklerin olur inşallah.
çok tşk ederim desteğin için gerçekten çok zor bir durum rabbim kimseye göstermesin.. ewt çaresi olan bişey şükür ama sanırım en büyük problem bu durumu kabullenmek

kabullendıgım anda kararımı verıcem sanırım.. ama şu iki gündür psikolojım öyle darmadağın ki.. evde yalnızım aılem uzakta esım calısıyo gec gelıyo bende yalnızlıktan kurdukca kuruyorum herşeye aglıyorum.. msjlarınızı okurken bıle aglıyorum inan elimde değil

bir de ameliyattan sonra vajinismus sorunu yasayanlar olmus ondan da korkuyorum yani ameliyatla bitmezse bir de endişem var ..
ama inşallah öyle bir şey olmaz ve kolayca atlatıırım.. tekrar çok tşkler canım duaların için..