Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok bence panikleme çünkü ben muayene oldum sadece bakiresin dedi belki o dur çünkü ben halen bakireyim:43:

yenicez inşallah birbirimize destek olarak hiç üzülme sen de;) biz yine bu sitede bir sürü şey öğrendik ya hiç haberi olmayanlar. mesela benim 1,5 yı geçirdiğim o bi haber günler...

yenicez inşallah birbirimize destek olarak hiç üzülme sen de;) biz yine bu sitede bir sürü şey öğrendik ya hiç haberi olmayanlar. mesela benim 1,5 yı geçirdiğim o bi haber günler...

Ben evleneli 5 yıl oldu ve yapamadığımın farkında bile değildim eşim evliliğimizin 6 aydında denem yapmıştık biraz zorladığında hafif kan geldi bizde oldu sandık bir daha da o konu açmadık biraz ucu giriyormuş geçen ay jinekolog gittim bebek neden olmuyor diye muayene ederken bakire olduğumu öğrendim sen nasıl 5 yıllık evlisin dedi bana şok oldum şüphem vardı olmadığı konusunda ama eşime bişey diyemiyordum tam bir travma oldu sonrada psikiyatriste gidiyoruz işte 1 ay oldu umarım bunu atlatıp bebeğime kavuşurum Allah ın izniyle

Ben evleneli 5 yıl oldu ve yapamadığımın farkında bile değildim eşim evliliğimizin 6 aydında denem yapmıştık biraz zorladığında hafif kan geldi bizde oldu sandık bir daha da o konu açmadık biraz ucu giriyormuş geçen ay jinekolog gittim bebek neden olmuyor diye muayene ederken bakire olduğumu öğrendim sen nasıl 5 yıllık evlisin dedi bana şok oldum şüphem vardı olmadığı konusunda ama eşime bişey diyemiyordum tam bir travma oldu sonrada psikiyatriste gidiyoruz işte 1 ay oldu umarım bunu atlatıp bebeğime kavuşurum Allah ın izniyle

Benim gibi olan yoktur eminim ben tam bir cahil mişim bide 32 yaşında olucam hiç bilgim yokmuş kimsede anlatmadı ki idrar deliğinin bile orada olduğunu doktor anlattı bu kadarı da olmaz yani şimdi kendime çok kızıyorum hiç ne var ne yok kendini incelemez mi insan ben çocukken tacize uğraşmıştım eniştem tarafından belkide o yüzden böyle oldum bilmiyorum yani o bölge ile hiç ilgilenmedim hep korktum sanki hep ellesem bekaretim gider diye herhalde çocukken başıma gelen yüzünden hep kendimi yıllarca belkide bakire değilim diye yaşadım bilmiyorum nedeni ne diye ama inşallah bunu atlatıcam Allah hepimizin yardımcısı olsun

ve kendinı sık sakın ağlama . ağlayınca hiç yapamıo insan.
kayganlaştırıcıyı prezrvatfn üstüne sür ben çok kolay almıştm o şekilde birde öle cnm. bak böle sana kolay gelen yöntemi bulacaksn deneye deney bizde neler denedik sonuçta :)

melisa canım bilgisayarımız eski olduğu için kapanıyor çok ısınınca aniden senle konuşurken oldu kusura bakma canım.inşallah tam bozulmaz beni hayata bağlıyor diyebilirm :)
bende sizden çok şey öğrendim nerden nereye geldim böyle birşey yaşamak doğal olsa gerek.kendimi iyi hissettiğimde ilk işim egzerszilerim olacak.çok sağolun canımmm

ablanda sende en kısa zamanda kurtulursunuz inşallah canım kısacası bu derdi yaşayan herkes kurtulur inşallah :16: çaylar da hem rahatlatır hem sakinleştirirde şöyle ki rezene çayının cinsel gücü arttırıcı istek verici etkisi var :17: adaçayı da bayanlarda ilişki sırasında ıslanmayı sağlamaya yardımcı etkisi var zeycanım mutlaka al iç sallama çay ya da aktardan doğal bitki çayı halinde olanından al tamam mı? :7: kendini koyverme inan ki başarabilesin :13:

adaçayını içerdik eşimle kışın boğaz ağrısı için bak bunu da bilmiyordum.canım sağol bilgiler için papatya da içsek mi acaba sakinleştirici özelliği var ya.sende içtin mi.?

inşallah ablam da yener ya kime üzüleceğimi bilmiyorum ve bunu kimselerde bilmiyor ablamda beni bilmiyor.gücüm yetmedi kaldırmaya.ona yardım etmeye.artık dua zamanı benim için dönüm noktası ya bitecek ya da bu baş ağrıları devam edecek.murluluk ilacı felan da varmış kafaya takmamak için birşeyleri onu da kullannan var mıdır acaba?? onu da burda duymuştum...

Son düzenleme:
arkadaşlar kusura bakmayın bugün giremedim msj ları okuyup bende müsait olduğumda destek vereceğim kusura bakmayın. görüşürüz

Allah bağışlasın evladınızı,yaşadıklarınız için gelmiş geçmiş olsun diyorum, desteğiniz içinde Allah razı olsun arkadaşım.

önemli deil ne demek. bu hastalık cok zor hem hersey senin elinde gibi ama hicbirsey elinde deil istemdısı... Allah bu sorunu yasayan herkesi kurtarsın insallah eslerine de bol sabır ve sağduyu versin.

bu yazdığımı okuyacakmısın bilmiyorum ama geçen kış bende senin gibiydim kafam çok karışıktı ve bunalımdaydım beni terapist pakladı.burası yetmedi.anladığım kadarıyla sende aynı durumdasın bence sende cinsel terapiste git canım.

bende burayı bırakamıyorum interneti açıp da burayı açmamak mümkün olmuyor.okuyorum duramıyorum.yoksa.az çok herkes de olmuş bu durum ya bende aşıcam Allahın izniyle.
beniim randevum var temmuzda almıştık canım bakırköyden..ekimin ilk haftasında.durumuma göre giderim artık yeter ki bitsinn

zeycanım şimdi okudum 7 cm diyosun ya 7 cm de pes edilir mi??yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.parmakla yenenler yapamaz senin yaptığını sen zor olanı başarmışsın..aman pes etme ara verme...

sayenizde canım ben bu kadarını bile düşünmemiştim.kalınlaştıkça daha az giriyor sanki değil mi???
beni dünkü yaşadığım şey çok üzdü eşimde şaşırdı birde ablamın yükü bende olunca kaldıramadım galiba.güzel haberlerimi deyazıcam inşallah sağolun değer verdiğiniz için

aslında kasılmıyorum hiç sadece daha fazlasını ittiremiyorum yabancı cisim diye stres oluyor olabilirim tabi. Denemelere devam ediyorum hergün enaz yarım saat yapmaya çalışıyorum bakalım inş cnm dediğin gibide deneyeyim bakalım.
olsun cnm sanada aynısını söyledm kabul et :) eger basarmak istiyrsan stres yapmadan kendine guvenerek basla egzersize ve olacak kesin de rahat bırak kendini... derin nefes alıp verdikçede ileri gider o :)

Benim gibi olan yoktur eminim ben tam bir cahil mişim bide 32 yaşında olucam hiç bilgim yokmuş kimsede anlatmadı ki idrar deliğinin bile orada olduğunu doktor anlattı bu kadarı da olmaz yani şimdi kendime çok kızıyorum hiç ne var ne yok kendini incelemez mi insan ben çocukken tacize uğraşmıştım eniştem tarafından belkide o yüzden böyle oldum bilmiyorum yani o bölge ile hiç ilgilenmedim hep korktum sanki hep ellesem bekaretim gider diye herhalde çocukken başıma gelen yüzünden hep kendimi yıllarca belkide bakire değilim diye yaşadım bilmiyorum nedeni ne diye ama inşallah bunu atlatıcam Allah hepimizin yardımcısı olsun

kesinlikle zaten biz sebepsiz yere böyle olmadık...ama artık hiç geçmişe bakmayalım. gayet güzel bi yaştasın sabırla hatta inatla egzersize devam edip aşacaz inşallah. bu süreç biraz sancılı ama sonuçta çaresi var o da çok çalışmak...

arkadaşlar kusura bakmayın bugün giremedim msj ları okuyup bende müsait olduğumda destek vereceğim kusura bakmayın. görüşürüz

egzersiz yaparken benden beyaz renkte akıntı geliyo süt gibi. daha doğrusu benden yıllardır böyle akıntılar gelir hani kadınlarda böyle şeyler olur diye hiç önemsememiştim. şimdi bu durumda egzersiz yapmamam mı gerekiyo. ya bi de bende yıllardır idrar yolu iltihabı da var. bunlar kronikleşmiş gibi birşey. şimdi bunların tedavisiyle uğraşırsam ne zaman geçecekleri de belli olmaz egzersiz yapamam:((
doktora gitmeyi asla istemiyorum. bu durumda olup da egzersize devam eden var mı. bir de bunlar denemelerde egzersizlerde ağrı yapar demişti birisi bu konuda bilginiz var mı

sayenizde canım ben bu kadarını bile düşünmemiştim.kalınlaştıkça daha az giriyor sanki değil mi???
beni dünkü yaşadığım şey çok üzdü eşimde şaşırdı birde ablamın yükü bende olunca kaldıramadım galiba.güzel haberlerimi deyazıcam inşallah sağolun değer verdiğiniz için

olabilir canım düşünüyorum da benim doktorum parmaklar ikiye hiç 3 boğum yaptırmadı mesela aparattada öyledir bak gördünmü boşuna ümitsizliğe kapılmışsın sen çoğumuzdan iyisin bee ben yenmiş halimle 7 cm aparatı alabilirmiyim bilmiyorum:)) parmak alırımda aparatı sanmıyorum :) ablanda aşar inşallah.ben dua ederken Allahım bana da onlara da yardım et diye dua ediyorum onlar da siz oluyosunuz :)

egzersiz yaparken benden beyaz renkte akıntı geliyo süt gibi. daha doğrusu benden yıllardır böyle akıntılar gelir hani kadınlarda böyle şeyler olur diye hiç önemsememiştim. şimdi bu durumda egzersiz yapmamam mı gerekiyo. ya bi de bende yıllardır idrar yolu iltihabı da var. bunlar kronikleşmiş gibi birşey. şimdi bunların tedavisiyle uğraşırsam ne zaman geçecekleri de belli olmaz egzersiz yapamam:((
doktora gitmeyi asla istemiyorum. bu durumda olup da egzersize devam eden var mı. bir de bunlar denemelerde egzersizlerde ağrı yapar demişti birisi bu konuda bilginiz var mı

ben bir kere akıntı probleminden doktora gitmiştim doktor o her bayanda var. akıntı kokulu değilse hastalık belirtisi değildir demişti.sende kokulu değilse devam et bence canım

ben bir kere akıntı probleminden doktora gitmiştim doktor o her bayanda var. akıntı kokulu değilse hastalık belirtisi değildir demişti.sende kokulu değilse devam et bence canım

bilmiyorum canım ya tam da bugün egzersizim çok iyi geçmişti. hiç bölüp doktora gitmek istemiyorum. şu işi bi başarsam da sonra gitsem bari..sağol ilgilendiğin için:34:

girişte sıkıntı yok orayı giriyoruz yarıdan fazla bir tık daha ilerledik ama sonrasında duvara tosluyor gibi oluyoruz ilerlemeye çalışıp ittirince gitmiyor daha çok itince de yanma mı diyeyim acı mı diyeyim yani tarifini şu an bilemiyorum ama dediğin gibi yanma da olabilir
öyle bir şey çıkıyor karşımıza.aparatı deniyorum hemen oluyor o anda ama p.. de yok duvara tosluyoruz.yönümü tutturamıyoruz diyorum
biraz biraz ileri geri yaptırarak gittiğimizde bir tık daha açıldı ama sonrası hala bekliyor..

senin bitmişi herşey .acı mı yanma mı emin olamadığına göre yanma o.geçen kkaderim tarif etmişti,tam tarif ettiği gibiydi.hani peklik yaşadığımız zaman yani kabız,çıkarınca bağırsaklarda bir sızı gibi kalır ya,hah işte onun gibi bir sızıysa o yanma,acı denemez ona.o normal.öyleyse gönül rahatlığıyla devam et ve noktayı koy:)z. yağı kullanıyorsun değil mi?kullanmıyorsan mutlaka dene bu aşamada.yarıya kadar oldu,bir tık daha açıldı diyorsun ya işte hangi pozisyondaysan o noktada eşine doğru hafifçe eğil ve ileri geri hareket ettir vücudunu.hadi kutlayalım artık.çünkü sadece pozisyon sıkıntın var.eğer üstteysen yarıya kadar alabilince eşine doğru hafif eğil ve hareket et.az kaldı az:))))

yazmayı unuttum bu arada arkadaşım iltihap tarzı birşey yoktu akıntı vs yok.zaten aynı gün aparatta gidiyor p..gitmiyor iltihap vs olsa
belki aparatı da alamam değil mi?bu arada çok teşekkür ederim ilgin için..

rica ederim.bencede iltihap yok.o acı dediğin şey yukarda bahsettiğim gibi bir sızı.o normal,zaten hafif birşey.kasmamayı becerdikçe geçecek zaten

Back
X