Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar bende vajinismus yasiyorumm 1 bucuk yildir fakat esimle son denememde menisinin icime gittigini farkettim son 1 haftadir adet gecikmesi haric tum hamilelik belirtilerini yasiyorum gebe olabilirmiyim yardimci olurmusunuz lutfennn

Arkadaslar bende vajinismus yasiyorumm 1 bucuk yildir fakat esimle son denememde menisinin icime gittigini farkettim son 1 haftadir adet gecikmesi haric tum hamilelik belirtilerini yasiyorum gebe olabilirmiyim yardimci olurmusunuz lutfennn

yardımınıza ihtiyacım var :( mumu kalınlaştırıp 10 cm yaptım fakat bu defa da sadece çok az milim derecede ucu giriyor gerisi gelmiyor 2 gündür 10 cm de olan arkadaşlarda böyle mi acaba zamanla ilerleme olur mu bide ben muma ucuna p..s şeklini vermedim oval şekilde yani her yeri eşit bundan kaynaklanıyor olabilir mi acil yardım lütfen ne yapmalıyım

üzülme canım bende senle aynı durumdayım 9.5 cm rahat oluo 10 cm de ucu milim girio ilerlemio gerilme hissediorum bence başarıya çok yaklaştık bu zorlandığımız son evre olacak bunuda aşarız tekrar tekrar bol zeytin yağı sur dene derin nefes al ver ve ıkın ben öyle yapınca az bşi ilerleme hissediorum gibi

9 cm cup diye oluyo. 10 cm olmuyo. 9 cm den sonra direkt eş denemesine mi geçsem acaba? Ne dersiniz hanımlar?

zelal ben yenmiş değilim ama bunun cevabını sana verebilirim bana hotmailden yardımcı olan arkadaşım kesinlikle psikolojik bir durum demişti.çünkü 1 cm fark var.9 u alan 10 u da alır diye.eş denemesi de yapanlar vardı.denemekten zarar gelmez değil mi .olmazsa bile moralini bozmayıp sen de devam edersin.inşallah olur ama.

Son düzenleme:
teşekkür ederim canm burdaki arkdsların dedigi gibi herkes birbirini aynı sıkıntıları çekdigi için gayet iyi anlıyo o yuzden ben daha başarmadan bile yardımcı oldugumda kendimi daha çok mutlu huzurrlu hissediyorum inş bi an önce atlatırız :) ayrıca dusuncelerın içinde teşekkr ederim çok iyisn :)

sağol canım sende çok iyisin.o yüzden yazdım moral olsun sana da bana da...:)

kızlar aranızda hastanede tedavi olanalar var mı??? biz yeni başladık ama dr dan çok çekiniyoruz sadece sorular sorup duruyor.hiç birşey yapmayın.. bekeyin benim dediklerimi uyguluycaz diyor.bir de devlet hastanesi bu sonuçta eğitm ve araştırma bizi denek olarak alırlarsa.birde eşim erkek yaptırırsa olmaz diyor.zaten yenemiyorum.kaldım buralarda.yeni arkadaşlar erken buldunuz burayı şanslısınız.ben egzersizleri yaptım ama denemelerimizin hepsi başarısız.inşallah sizler yenersiniz hemencecik.

gayed sende gidiyordun galiba devlette bir yere.bana da bahseder misin lütfen.egzersizleri biliyorum ama sen kaç seansta tamamladın?nasıl bir ortam ve psikolog kendi mi yaptırıyor ve tedavi öncesinde muayene yapılmış mıydı.ihtiyacım var.lütfen yardım bekliyorum.çok bunaldık biz.:(((

Son düzenleme:
kızlar aranızda hastanede tedavi olanalar var mı??? biz yeni başladık ama dr dan çok çekiniyoruz sadece sorular sorup duruyor.hiç birşey yapmayın.. bekeyin benim dediklerimi uyguluycaz diyor.bir de devlet hastanesi bu sonuçta eğitm ve araştırma bizi denek olarak alırlarsa.birde eşim erkek yaptırırsa olmaz diyor.zaten yenemiyorum.kaldım buralarda.yeni arkadaşlar erken buldunuz burayı şanslısınız.ben egzersizleri yaptım ama denemelerimizin hepsi başarısız.inşallah sizler yenersiniz hemencecik.

cnm inş yenersın ya nekadrdır egzersız yapıyosunn denemelrın basarız oldu kac denem yaptınızz

cnm inş yenersın ya nekadrdır egzersız yapıyosunn denemelrın basarız oldu kac denem yaptınızz

temmuzdan bu yana canım.ama ailem yanımdaydı yaz tatilinde sonra biz gittik geldik bayramdı derken.bu aralara sıkışıtrdım herşeyi.denemelerimiz de çok çok olmadı eşimin iş durumları nedeniyle.evde de olsa yine olmuyor başaramıyorum ben yine.

Son düzenleme:
ben tam karar verdim o kadar burayı takip ettikdn sonra egzersiz yapmaya kendimi şartladım 2 gün çalışdım 4 cmde kaldım sanırım:( ama yarın tekrar baslıyorum inşşşş

Hadi bakalım yapacağına inanıyorum başlamak bile büyük başarı çünkü bvaşta bende tedirgindim yapabilirmiyim die henüz eş denemesine geçmedim ama başardığım kadarı ile burdakilere destek vermek bile beni cesaretlendiriyor artık umutsuzluk yok inanıyorum bir sene geçti seneye çocuğumuz olur inşş :DD

yani imkansız değil bu durum, burda bir arkadaşmz vardı bu şekılde hamıle kaldığını yazmıştı. sizde takıp edeceksnz olabılırde, pskolojıkde olabılır...

Hadi bakalım yapacağına inanıyorum başlamak bile büyük başarı çünkü bvaşta bende tedirgindim yapabilirmiyim die henüz eş denemesine geçmedim ama başardığım kadarı ile burdakilere destek vermek bile beni cesaretlendiriyor artık umutsuzluk yok inanıyorum bir sene geçti seneye çocuğumuz olur inşş :DD

aynen cnm bende yapabildigim yere kadar yarım etmeye calıyorum yarn görüşürüz benm sımdı cıkmam lazım:)

canım vajinismuslarda hamile kalabiliyor bende de zaman zaman adet gecikmesi hariç o belirtiler olabiliyor ben pskolojik olduğunu düşünüyorum ama kesin emin olmak istiyorsan ilişkinin üzerinden on gün geçtiyse git acile kan ver beta hcg ne baktır kesin sonuca ulaşırsın 1 saate sonucu söylerler

Merhaba kızlar ben vajinismusu yendim ama son 2 denemede çok acı hissediyorum içerde gidip geldikçe ilk denememizde böyle değildi.ama ozaman zeytinyağı sürmüştük acaba yeteri kadar ıslaklık olmadığı içinmi.canım sıkıldı çok.

kızlar merhaba ıyı haftalar ne durumdasınızz bılgılendırın lutfen:16:

canım ben 4.gündeyım yani bırazda n kahvaltıdan sonra bır egzersız daha yapıcam dun akşama mumu peceteyle bıraz kalınlastrdımm 5kere denemyaptım adlıktan sonra 10 dk bekleyıp cıkrttım acımda olmadııı hatta eşim yardım etti son 2 denemedeoda yaptı çıkarttıı aparatla ve gene kendimi kasmadımm hiççç :)))) tey eşimde şaşaşırdııı görüncee

Back
X