Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Esim cok umutsuz ya hic motive etmyo bni butun hewesm kirildi

anliyorm sni cnm cok takilma sen bian once yenmene bak sen ilerledkcecoda heyecanlanacktir cnm gerileme sakin sn kndi kndini motive et inan bnim esimde oyleydi olur sen yaparsin hayirlisi diyodu cnm sn kndine bak bosvwr ne asamadasin

:10:

Merhaba Canim Biz yeni araya duzelttik sabah ise gitmeden esim denedik sorladi yani UCu girdi korktum cektim ama yaparim diye dusunuorum zor birsey degil sadece korku den neyaptin. Biz bu guzel seyden korkuoruz Acir diye Canim peki hamile oldugumuz da kontrol asadan parmakla yapiorlar onu nasil yaptircaz ve dogum ah ah su canimiz tatli olmasada deme sen neyaptin Canim nasilsin s

cnm sevindim esinle arayi duzeltmene sn simdi bosver dogumu faln su ise bak sen astin artk ama sonunu getiremiyisun bi cessart olck snde korku faln yok esini yaklastirdigna gore ucu girdigine gore bi sakin ol o an esinde yavsca itsin sakin sakin bitsin bu is snde izn ver adama ratlim:))))

ya bide kadn ustpozsyonda nasil ypio ben simdi denemdm ama prova yaptim hic rajt deglim bacaklarm agryo

bndecust pozisyonda cesart edemedm backlarmda yorulmustu bn yatagin ucuna yattm esimde ayakta oyle yapmstik bide oyle dene istersen ama dgru ustteykn daha raht oluyo sanirm bn apart yaparken sanki p...sle yapiyoms gbi aparatin ustune oturmstum direk girmsti rahtti ama p....sde tabi cesart edemedm

bndecust pozisyonda cesart edemedm backlarmda yorulmustu bn yatagin ucuna yattm esimde ayakta oyle yapmstik bide oyle dene istersen ama dgru ustteykn daha raht oluyo sanirm bn apart yaparken sanki p...sle yapiyoms gbi aparatin ustune oturmstum direk girmsti rahtti ama p....sde tabi cesart edemedm

Sen neyaptin peki Canim nasilsin tabi ya actik artik sukur bu birsey degil hayatta ne acilar var bu neki beyini Öle deyin kirkmuorsunuz iki saniyelik aslinda hep duyuyoruz Television da deme Biz cok uzattik neyse sen nasilsin

Okuyrumda bnm yaptklarimi kac haftada yapamaynlarvar ama hala umutsuzm

eşimin ısrarıylaa dün gece eş denemesi yapdıkk ve hüsrannn :( sadecee korkularımm gitmişş artık dokundurtmamakk kasmak titremek felan kalmamış orası tamam ama resmen sadece ucu girdi :( ben itiraz etmedim yaparım dedim ama olmadı :( belki pozisyon farklıydı belkı yag bitmişdi evde ondan olmadı kayganlaştırı ile denedim o da okeyin ısıtıcı etkili olanıydı arkasınıda okudum ısıtıcı etkisi kişiden kişiye değişebilir tahriş edebilir yazıyodu onu umıursamadan sürdüm hemen yakmaya başladı buğün kahvaltımı yapayım gidip yag alıcam ne kas gevşetici aldım ne duş aldım ne gerekli önlemleri aldım hiç bişey yapmadan denemeye kalkdık ve ön sevişme bile fazla olmadı ama biraz ıslanmışdı emindim sanırm yapamıcam :(

Ben dun basladm bendede gelio bemce yag falan suruyoruz ya onun birikintisi

yok canım bak vajinanın en iyi temizleyicisi kendi özel sıvısıdır ve o sıvı afedersin ama beraberlik sonrasında da salgılanıyor yoksa nasıl temizlenecek orası, Allah herşeyi öyle mükemmel yaratmış ki valla. merak etme sen.ama çok tereddüt ediyorsan yağ kullanma jelle dene derim.memnun kalırsın belki.

Bugun adet donemim bitti... evliligimin ilk gununden beri bu siteyi okuyorum... bu sorunu yenip coluk cocuga karisanlari okudukca bana da cesaret geldi... adetten once orta parmagi sokmayi basarmistim. Ama sonrasinda cok huzursuz kotu bir duygu birakmisti. Dun aksam ne olursa olsun egzersiz yapacagima soz verdim. Tabii sabah bi turlu baslayamiyordum... erteledikce erteliyor insan... sonra esimi dusundum onu cok seviyorum ve mutlu bir cinsel hayatimizin olmasini istiyorum. Nihayet bir saate karar verdim ve o saat gelibce egzersize basladim... yarim saat yaptim. Orta parmakla 40 gel git yaptim. Tabii cok yavas... cok rahatsiz edici bir duygu.bacaklarim titredi kasildim ama nefes aldim birakmadim 40 a tamanlamadan birakmayacagim dedim... Ama sunu farkettim adetten once sadece bir kere sokmustum ve o daha rahatsiz ediciydi. Sizler sayesinde ne yapmam gerektigini biliyorum... asama asama uygulayacagim. Esim simdi sehir disinda 1 ay vaktim var. 1 ay sonunda ins ben de 'kizlar bu gece bu sorunu astim ' yazabilirim ... ins...

eşimin ısrarıylaa dün gece eş denemesi yapdıkk ve hüsrannn :( sadecee korkularımm gitmişş artık dokundurtmamakk kasmak titremek felan kalmamış orası tamam ama resmen sadece ucu girdi :( ben itiraz etmedim yaparım dedim ama olmadı :( belki pozisyon farklıydı belkı yag bitmişdi evde ondan olmadı kayganlaştırı ile denedim o da okeyin ısıtıcı etkili olanıydı arkasınıda okudum ısıtıcı etkisi kişiden kişiye değişebilir tahriş edebilir yazıyodu onu umıursamadan sürdüm hemen yakmaya başladı buğün kahvaltımı yapayım gidip yag alıcam ne kas gevşetici aldım ne duş aldım ne gerekli önlemleri aldım hiç bişey yapmadan denemeye kalkdık ve ön sevişme bile fazla olmadı ama biraz ıslanmışdı emindim sanırm yapamıcam :(

ahhh be gülüm varya yağ olsaydı başı olduysa gerisi çorap söküğü gibi gelirdi, üzülme yaklaşmışsın titremeler falan geçti diyorsun süper bu sana söyleyim hemen git yağ al bence birgün bekle tahriş olduysa orası yada 2 gün ağrın var mı ona göre karar ver ve be jelle aşamadım ama zeytinyağ ile yapmıştım.hadi inşallah çok iyi bir haberle gelirsin birkaç gün içinde, biraz girdi ya ıkınarak nefes alıp vererek devam edersin.

Bende dün akşam denemeye karar verdim duşumu aldım kas gevşetici içtim daha ön sevişmedeyken ağlamaya başladım ya bugünde yapamazsam diye korktum ve hiç bişey yapamadım ağlaya ağlaya uyudum bende senin gibi düşünüyorum yapamıcam heralde...

ahhh be gülüm varya yağ olsaydı başı olduysa gerisi çorap söküğü gibi gelirdi, üzülme yaklaşmışsın titremeler falan geçti diyorsun süper bu sana söyleyim hemen git yağ al bence birgün bekle tahriş olduysa orası yada 2 gün ağrın var mı ona göre karar ver ve be jelle aşamadım ama zeytinyağ ile yapmıştım.hadi inşallah çok iyi bir haberle gelirsin birkaç gün içinde, biraz girdi ya ıkınarak nefes alıp vererek devam edersin.

eşim mutfaga sigara içmeye gitti ben aparatımı peçete ile sarmıştım hemen aldım elime neden olmuyosun diye aldım soktum aparat girdi gene :( ama o neden olmuyoo tamma yag felan yoktu hiç bişey yoktu saatlerce agladım sinirimden :( sanki p....ns aparata göraki daha büyük :(

acayipppp wc ihtiyacı duydum bu seferkinde baskı uyguladıgım için sanırım tam 40 kere git gel yapdım:) sanırım o aartta 9 cm e yakın ama daha devam etmicem

offf tutku kendine çok yüklenme kuzum ama maşallah çok azimlisin ya,helal olsun seninde sonuca ulaşmana çok az kaldı.

Bende dün akşam denemeye karar verdim duşumu aldım kas gevşetici içtim daha ön sevişmedeyken ağlamaya başladım ya bugünde yapamazsam diye korktum ve hiç bişey yapamadım ağlaya ağlaya uyudum bende senin gibi düşünüyorum yapamıcam heralde...

bende onlar olmadı canm ilk olmadıgında sinirimden agladım sonra benımkı teselli ettii biraz kayganlaştırıcı sürdüm ama resmen yaktı o yaka yaka yapamam dıyee uuyudum devam etmedim yag alıcam sürücem öle denicem duş alıcam as gevşetici alıcam felan cok tedbirsiz davrandık

ben dedim yaa 40 kere git gel yapdım ama aynı yerde degil çıkartıp tekrar sokarak yapıyosun bence böle yapmak alışmak için daha iyi 20den sonrası resmen az bi ıkın girdi sonra sonra kabız olmuş gibi ıkınmana gerek kalmıyo :)

ıkınmayı zaten kendimizi kastığımız için kullanıyoruz ya canım, alışınca zaten gerek olmayacak, mesela ilişki sırasında başlarda ıkın diyoruz ama sonradan ıkınmıyorsun çünkü zaten kendini kasmıyorsun.

ıkınmayı zaten kendimizi kastığımız için kullanıyoruz ya canım, alışınca zaten gerek olmayacak, mesela ilişki sırasında başlarda ıkın diyoruz ama sonradan ıkınmıyorsun çünkü zaten kendini kasmıyorsun.

evet aparatla ilk yapdıgımda cok ıkınıyodum sonra sonra gerek kalmadı :) dün akşam az ıkınınca ucu girmişdi ama yanma olunca devam edemedim

bende onlar olmadı canm ilk olmadıgında sinirimden agladım sonra benımkı teselli ettii biraz kayganlaştırıcı sürdüm ama resmen yaktı o yaka yaka yapamam dıyee uuyudum devam etmedim yag alıcam sürücem öle denicem duş alıcam as gevşetici alıcam felan cok tedbirsiz davrandık

Allah yardımcımız olsun gerçekten cok kötü bi durum zaten eşlerimizde anlayışlı olmazsa o zaman herşey daha kötü olurdu inş başarırsın

Back
X