- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.421
Mrb bayanlar..siteye yeni üye oldum sohbet halinde hoş konuşmalarınızı görünce ben de yaşadıklarımı yazmak istedim.2.5 senedir evliyim ve bu illetten 1 yıl çektim.her defasında erteledim ama bi türlü cesaretimi toplayamadım.bir arkadaşın tavsiyesiyle 6 aylık evliyken emla kremle birlikteliğimiz oldu. tamamen acısızdı tabi vajina uyuşuk nihayetinde.tabi kafamda orda bir tıkanıklık vardı da açıldı gibi düşündüm.ama nerdeee sonraki teşebbüs yine hüsran.en son devlet hastanesine yeni gelen bayan psikiyatriste gittim.korktuğum şey başıma geldi parmak egzersizi dedi.yapamam edemem derken aldım eczaneden kayganlaştırıcıyı.her hafta bir parmak egzersizi olacaktı parmaklar gittikçe kalınlaşacaktı.ben azimliyim tabi doktor serçe parmağın ucunu koyabilsen bile süper dedi.ben daha ilk denemelerde orta parmağı bile sonuna kadar koyabildim.benki oraya dokunamazdım bile 2 parmağımı bile koyabilmeye başladım.egzersizler eşimin iki parmağıyla bitti.6 hafta sürdü tedavi çoğuna ben ve eşim birlikte girdik.nihayetinde ben bile inanamadım ama başardım.insanlar milyarları döküyor ben devlet hastanesinde sadece muayene ücreti ödeyerek müthiş bir psikiyatristle bu sorunu aştım.p..alabildiğimde sevinçten ağladım tabi.evliliğimiz farklı bir boyuta kavuştu.tavsiyem şu:kararlı olun,başarısızlıkla sonuçlandığında pes etmeyin,kayganlaştırıcı kullanın,emla,anestol vb.medet ummayın,bolca parmak egzersizi yapın(ittirip geri çekin,veya parmak içerideyken halkalar çizin).allah yardımcınız olsun..
teşekkürler desteğiniz için ve sizin adınıza da çok sevindim.mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah.