• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Lütfen banada yardımcı olun yapamıyorum aglamaktan bıktım usandım artk gün geçtikçe kendimi dahada kötü hissediyorum mutlu gibi görünüyoruz ama hiç de öyle değilz eşimide benide çok yıprattı bu olay

Lütfen banada yardımcı olun yapamıyorum aglamaktan bıktım usandım artk gün geçtikçe kendimi dahada kötü hissediyorum mutlu gibi görünüyoruz ama hiç de öyle değilz eşimide benide çok yıprattı bu olay

Canım ben sana mesaj yazmıştım, fark etmedin sanırım. Sakin ol büşracım, buradaki herkes sana seve seve yardımcı olur.

Bize hangi aşamada olduğunu yazar mısın? Daha önce egzersiz yaptın mı?

9 ay oldu eşimi çok seviyorum ama olmyor bende istiyorum ama olmuyor egzersiz hiç yapamyrum

Yapacaksın canım, hatta başardığında kendi gücüne inanamayacaksın. Söylediğimiz egzersizlere aksatmadan başla, ilk gün hepsini alamazsın belki, ümidini yitirmeden devam et, bir gün o aparatın tamamını alacaksın. Bu kabus dolu günler elbet bitecek güzelim, şans ver kendine.

yapamiyorum yok arkadasim bizde senin gibiyiz buradaki arkaslar sayesinde bi cok kisi basardi bnde biraz yol kadettim sende yapabilirsin sana yardimci olurz olumsuz dusunme cnm
Canım başladıktan sonra rahat ol 15 kere derin nefes al ver bitiveriyo:) sonrada bumuymuş diyosun:) üstelik eşinin o mutluluğunu görmek yetiyo insana:) hadi bugün sıra sende:)

slm kızlar aparatları yapıyorum ama eş denemesine geçince eşimin üste olduğu zaman çok kasıyorum bn üste oluncada yarısına kadar alıyorum nasıl yenicem ben bunu bilemedm :(

Kızlar vemcaine aldm nasl kullanıcm dozunu nadl ayarlıcam bilen varmı
Canım cok da Sıkma yakiyo biraz, otur, eline aynayı al , ikin azcik, ordaki delik biraz açılınca sık, sıktıktan sonra az bekle yakması geçince bi iki fis daha sık. Cok sıkınca cok uyusuyo diye bisey yok ki hem. :)

Canım bu derdin ilacı, düzenli olarak ve ertelemeden egzersiz yapmaktır. Korkma, korkuların yüzünden yeterince bekleyip zaman kaybetmedin mi, korkulacak bir durum olsaydı kimse keyifle ve kendi rızasıyla ilişkiye giremezdi. Hele ki vajinandan korkmana hiç gerek yok, elin kolun gibi sadece bir organ, üstelik de sana ait. Hemen egzersizlerine başla, kendine bir aparat hazırla, aparatını jelatinle güzelce sar, nasıl alman gerektiğini hepimiz anlatırız.

Ya nasıl yapacağım hakkında bılgım yok yazıları okudum ama nasıl baslamam gerek nerden nasıl.. bi kaç kere denemeye kalktım ama kendıı tuhaf hıssettım devam etmedım belkıde kolaya kactım esımde kızlığın bozulur falan dedı sonrada nasıl acıklarım korkusuyla yapmadım... bırı yardımcı olursa bugun baslamak ıstıyorum

slm kızlar aparatları yapıyorum ama eş denemesine geçince eşimin üste olduğu zaman çok kasıyorum bn üste oluncada yarısına kadar alıyorum nasıl yenicem ben bunu bilemedm :KK43:
ayy aynen :) bütün aparatları yapıom hatta okadar kalınkı alabildiğim aparatlar.. :) ama eş denemesi malesefff....

Ya nasıl yapacağım hakkında bılgım yok yazıları okudum ama nasıl baslamam gerek nerden nasıl.. bi kaç kere denemeye kalktım ama kendıı tuhaf hıssettım devam etmedım belkıde kolaya kactım esımde kızlığın bozulur falan dedı sonrada nasıl acıklarım korkusuyla yapmadım... bırı yardımcı olursa bugun baslamak ıstıyorum
Kizlik zarim egzersizlerle bozulmadi cnm ki en büyük aparati dahi aldim hatta şöyle birşey esinle basardigimda bile kanama olmadi esnek zar sanirim bir de egzersizlerle iyice esniyor herhalde. Bozulsa bile ne önemi var oönemli olan senin bu problemi yenip esinle mutlu olman. Esinle konuş bu meseleyi kafana takma. Aparatlar yapiyorsan eğer ki ben aparati oneriyorum parmak bana hep ürkütücü gelmiştir bir de ben parmagimla orayi hissetmek istemiyordum ince doğum günü mumuna peçete ve strec sarip aparat yapabilirsin eğer aparatin yoksa, bugün ilk önce vajina girişine aparati koy ve uzun sure tut orda. Orasi iyice dokunma hissine alissin ve artik normallessin yanagina dokunur gibi olsun. Bu zaten zamanla olacaktır. Yarin yavaşyyavaş nefes alir verirken içeri doğru istersin asagiya ddoğru. Bebeyagi kullanabilirsin vajinana sur ve aparata sur cnm.

Yapamyrum gerçekten çok kötü hssdyrum kndmi :KK43:
Canım ilk başta oluyor oyle, egzersiz düşüncesi bile tiksindirici geliyo, ama sonra yavaş yavaş yaptıkça alışıyosun, yadırgamıyosun yani, normal geliyo. Hepimiz boyle boyle başladık inan ki :KK66: hem Emeksiz yemek olmaz, biraz gayret et bence :KK66:

Back
X