• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bakmaya bile korkarken bi kulak çubuğuyla başladım.. Bu site sayesinde cesaret topladım.. Aylarca sürdü ama egzersizlerle başardım.. Tek olay gerçekten egzersiz.. Hala inanamıyorum olduğuna çünkü ne aci ne sancı hic bisi hissetmedim.. Nasıl yani bumuydu dedim defalarca :) ben uzun zamandır her aparatı yapıp p..i yapamiodum. Ucu bile olmuyordu. Her esli deneme öncesi aparatı içimde bekletiyodum vajina esnesin diye.. Yanlismis arkadaslar. Bu gece sadece sırayla tek parmak 2 parmak 3 parmak yaptım. İçeriyi bol bol yagladim.. Ben bebek yagi kullaniyodum ama bi fayda görmedim. Size onerim vazelin.. Kati vazelin hem sürtünmeyi engelliyo hem de kayganlastirici etkili. Çok mutluyum ya 12 nisanda evlilik yıldönümü var ağlayıp duruyorum nolur o günden önce olsun diye Allahim dualarını kabul etti.. Korkmayın inanın bumuydu diyeceksiniz.. Benim yüzümden bunca ay stresle geçti.. Agladik üzüldüm esimle.. İnşallah daha zorlanmicami düşünüyorum. Dualarim hepimiz icin
tebrikler canım çok sevindm :) bende senin gibi yıldönümümüzden önce olsun bitsin istiyorum inşallah banada nasip olur :KK36:

Kizlar ben geldimmm. Bugün adetim bitti ve hemen gittim anestol krem aldim aksama deneme yapcam ins. Ben hastaligimdan önce 3 parmaga kadar alabiliyodum simdi biri bana yardim etsin lütfen eşli denemeye geçmek istiyorum 3 parmagi zeytinyagla aldim icime acaba aksam parmak egzersizi yapmali miyim bi de şu krem ne zaman etkisini gösteriyor kremi sürdükten sonra zeytinyağıni da sürmeli miyim aklimda deli sorular nasil olck bu iş yaa:110:

Kizlar ben geldimmm. Bugün adetim bitti ve hemen gittim anestol krem aldim aksama deneme yapcam ins. Ben hastaligimdan önce 3 parmaga kadar alabiliyodum simdi biri bana yardim etsin lütfen eşli denemeye geçmek istiyorum 3 parmagi zeytinyagla aldim icime acaba aksam parmak egzersizi yapmali miyim bi de şu krem ne zaman etkisini gösteriyor kremi sürdükten sonra zeytinyağıni da sürmeli miyim aklimda deli sorular nasil olck bu iş yaa:110:
canım mutlaka kullan zeytinyağını bak gerçekten memnun kalırsın, heleki egzersizlerde de faydasını gördün değil mi? bence eş denemesinden önce tekrar bir dene. sonrada eş denemesi yap bence. regl sonrası vajinanın daha rahat olduğunu söylerler.
ve elinden geldiğince olana kadar pes etme. nasıl parmakları alana kadar uğraştıysan pns i de olmuyor deyip bırakma sakın.
anestol den memnun kalanlar da var benimgibi gereksiz bir yanma hissi verdi deyip kullanmayanlarda. bana sorarsan uyuşturmaya karşıyım. çünkü zaten yeterli kayganlık oluştuğunda acı hissetmeyeceksin. birde vajina içini lütfen eşin yağlasın.

Yenen arkadaşlar, düzeldi k ama bebe yağı vs den kurutulamadik. Ben de ayni durumdayim. Alt sayfalar da yakinmalari okudum. Kizlar size bu konuda bir tavsiyem var.
bur arkadasima doktor bir krem vermisti. Krem vajinada islaklik olusturuyor ama sperme zarar vermiyor. hatta tam tersi bebek isteyenler için spermleri vajinada tutuyormus. Ben adını yazacagim. Isteyen alsin. İsterseniz doktora danışıp alin...

Ismi: estriol vajinal krem

Yenen arkadaşlar, düzeldi k ama bebe yağı vs den kurutulamadik. Ben de ayni durumdayim. Alt sayfalar da yakinmalari okudum. Kizlar size bu konuda bir tavsiyem var.
bur arkadasima doktor bir krem vermisti. Krem vajinada islaklik olusturuyor ama sperme zarar vermiyor. hatta tam tersi bebek isteyenler için spermleri vajinada tutuyormus. Ben adını yazacagim. Isteyen alsin. İsterseniz doktora danışıp alin...

cnm arkadaşın memnun kalmış mı

cnm arkadaşın memnun kalmış mı
Evet hamile suanda. Ben ilac tavsiye etmeyi cok sevmem. Bizim gibi aylardir iliskiye girememis kadınlarda bu kuruluk cinsel sogumadan kaynakli. Bazen bu islanmayi saglayan kanallarda da sorun olabiliyor. Bence hepimiz bu konu icin iyi bir hekime gitsek en iyisi. Ama dileyen kremi denesin. Prospektusu okuyun uygun sekikde kullanin.

Evet hamile suanda. Ben ilac tavsiye etmeyi cok sevmem. Bizim gibi aylardir iliskiye girememis kadınlarda bu kuruluk cinsel sogumadan kaynakli. Bazen bu islanmayi saglayan kanallarda da sorun olabiliyor. Bence hepimiz bu konu icin iyi bir hekime gitsek en iyisi. Ama dileyen kremi denesin. Prospektusu okuyun uygun sekikde kullanin.
bilemedm kullansam mı kullanmasam mı bnde yeni yendiğim için ıslaklık pek olmuyo

kkaderimtürost: 40058777 .!.:
canım mutlaka kullan zeytinyağını bak gerçekten memnun kalırsın, heleki egzersizlerde de faydasını gördün değil mi? bence eş denemesinden önce tekrar bir dene. sonrada eş denemesi yap bence. regl sonrası vajinanın daha rahat olduğunu söylerler.
ve elinden geldiğince olana kadar pes etme. nasıl parmakları alana kadar uğraştıysan pns i de olmuyor deyip bırakma sakın.
anestol den memnun kalanlar da var benimgibi gereksiz bir yanma hissi verdi deyip kullanmayanlarda. bana sorarsan uyuşturmaya karşıyım. çünkü zaten yeterli kayganlık oluştuğunda acı hissetmeyeceksin. birde vajina içini lütfen eşin yağlasın.
Canim zaten her türlü egzersizi esimle yaptim esimin 3 parmagiyla almistim evet gerçekten zeytinyagi müthiş bisey ve ben 1 günde 3 parmagi aldim ve hemen eş denemesine gectigimizde zeytinyag cok kayiyodu ucunda biz girdi saniyoduk ama bi bakiyrz kaymis gitmis o yüzden bi de kremi denemek istedim hic bisey hissetmek istemiyrm artik şu is bitsin artik cok yipraniyorz...

Canim zaten her türlü egzersizi esimle yaptim esimin 3 parmagiyla almistim evet gerçekten zeytinyagi müthiş bisey ve ben 1 günde 3 parmagi aldim ve hemen eş denemesine gectigimizde zeytinyag cok kayiyodu ucunda biz girdi saniyoduk ama bi bakiyrz kaymis gitmis o yüzden bi de kremi denemek istedim hic bisey hissetmek istemiyrm artik şu is bitsin artik cok yipraniyorz...

birazcık girene kadar pns i tutun arkadaşım ıkınırken bir yandan içe doğru it pns i , artık kaymaz dediğin anda da yavaşça bırakırsın.
bence gayet iyi durumdasın ve hemen pes etmezsen ilk denediğinde olur Allahın izniyle.

bilemedm kullansam mı kullanmasam mı bnde yeni yendiğim için ıslaklık pek olmuyo
o kremi arama motorunda aratıp inceledim de bunlara dikkat etmek gerekiyor. birde hormonmuş sanırım krem diye yazdım ama.ben özelden birkaç öneride bulunabilirim. yendikten sonra kuruluktan ilişkisi sıkıntılı geçenler için.

Estriol vajinal Hakkında Bilmem Gereken En Önemli Bilgiler Nelerdir?
Kan dolaşımında pıhtı bulunması ile ilişkili dolaşım hastalıkları; sebebi bilinmeyen genital kanamalar; bulunduğu yerden vücudun başka bölgelerine de sıçrama yapan tümörler ya da östrojen hormonuna duyarlı tümörler gibi durumlardan herhangi birine sahipseniz bu ilacı kullanmayınız.

Eğer vajinal bir enfeksiyonunuz varsa, Estriol vajinal kullanmaya başlamadan önce doktorunuza bildiriniz. Estriol vajinal tedavisi öncesinde enfeksiyon tedavi edilmelidir.

Estriol vajinal anne karnındaki bebek için zararlı olabilir. Eğer hamileyseniz, doktorunuz tarafından aksi belirtilmedikçe Estriol vajinal kullanmayınız. Etkili bir doğum kontrol yöntemi kullanınız ve eğer tedavi sırasında hamile kalırsanız doktorunuza söyleyiniz.

Uzun dönemli östrojen tedavisi rahim kanseri riskini arttırabilir. Uzun dönemli Estriol tedavisine başlamadan önce kişisel risklerinizi doktorunuz ile görüşünüz. Doktorunuz tedaviye devam edip etmeyeceğinize karar verebilmek için tedavi süreci boyunca sizi düzenli şekilde (her 3 ila 6 ayda bir) kontrol etmelidir.

Estriol kullanımı sırasında her ay düzenli fiziksel testler yaptırınız ve göğüslerinizde bir kitle olup olmadığını düzenli olarak kendiniz kontrol ediniz.

birazcık girene kadar pns i tutun arkaüstüneım ıkınırken bir yandan içe doğru it pns i , artık kaymaz dediğin anda da yavaşça bırakırsın.
bence gayet iyi durumdasın ve hemen pes etmezsen ilk denediğinde olur Allahın izniyle.
Ins. Ya sen krem kullanmamissin ama ben simdi kremi kullanmak istiyorum zeytinyagini da üstüne sursem bisey olmaz herald dimi bi de pozisyon düşünüyorum ya ben üstte yapamiyorum alttayken de hafif kasiyorum kendimi biraz daha ayrıntılı anlatir misin herseyi en ufak ayrintisina kadar öğrenip yapmak istiyorum Allahim hepimize yardim etsin.

E="ssxxmm, post: 40058948, member: 501564"]Yenen arkadaşlar, düzeldi k ama bebe yağı vs den kurutulamadik. Ben de ayni durumdayim. Alt sayfalar da yakinmalari okudum. Kizlar size bu konuda bir tavsiyem var.

Ismi: estriol vajinal krem[/QUOTE]
Yaaa cook umutlandim bu yazini görünce Canim kara kara düşünüyordum nasil olacak bu is diye coook tesekkur ederiz bizimle paylastigin için, inşallah bir gün gelir de hepimiz bu ilişkiyi en doğal ve olması gerektiği şekilde yasayabiliriz.. Yendik ya bu derdi o da olur inşallah..

evetttt şimdi bana kızabilirsiniz kızlar dün gece olacaktı dimi bizim ama olmadı eşim maç izledi bende durduğum yerde uyumuşum ne kadr sinir bozucu işin ilginç yani eşimede dedim bugun deneyelim diye tamam dedi ama şimdi tam dayaklık durumdayım kendime aşırı gıcık oldum :KK11::mad:

E="ssxxmm, post: 40058948, member: 501564"]Yenen arkadaşlar, düzeldi k ama bebe yağı vs den kurutulamadik. Ben de ayni durumdayim. Alt sayfalar da yakinmalari okudum. Kizlar size bu konuda bir tavsiyem var.

Yaaa cook umutlandim bu yazini görünce Canim kara kara düşünüyordum nasil olacak bu is diye coook tesekkur ederiz bizimle paylastigin için, inşallah bir gün gelir de hepimiz bu ilişkiyi en doğal ve olması gerektiği şekilde yasayabiliriz.. Yendik ya bu derdi o da olur inşallah..[/QUOTE]
canım şimdi bu krem ne işe yarıyo ben tam anlamadım ilişki olmasını mı kolaylastırıo

Yaaa cook umutlandim bu yazini görünce Canim kara kara düşünüyordum nasil olacak bu is diye coook tesekkur ederiz bizimle paylastigin için, inşallah bir gün gelir de hepimiz bu ilişkiyi en doğal ve olması gerektiği şekilde yasayabiliriz.. Yendik ya bu derdi o da olur inşallah..
canım şimdi bu krem ne işe yarıyo ben tam anlamadım ilişki olmasını mı kolaylastırıo[/QUOTE]
Kayganlastirici bir etkisi var diye bana arkadasim onermisti. Ama dedim ya ben pek ilac onermeyi sevmem. Sadece paylasmak istedim. Doktora gidip sorabilirsinniz. Ben gitmeyi dusunuyorum mesela...

Back
X