• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yardim8post: 40062276 .!.:
Kuzum önce kendi parmagimi yapamamistm sonra burdan zeytinyagiyla yapanlari okudum ve ayrintili sekilde esimi karşıma aldim ve okudum bunu ben yapamiyorum tek basima sana ihtiyacim var dedim ilk başta yapamicz falan diye yaklastik olaya herseyi hazirladik eldiven ve zeytinyagini bolbol koyduk ve ben bacagimi acabildigim kadar actim ve karnimin üstüne yastik koydum onun nasil yaptigini gormeym diye hafif hafif girdigini bi baski hissettigm zaman dur dedim sonra devam etti alisinca ve 1parmagi alinca ikimizde mutlu olduk esim sen bu işi yapcaksin diye bana gaz verdi ve 3 parmagi aldim ama tabi ki hemen olmadi bi 3,4 saatimizi aldi durup durup yaptik canim sende esinle konusarak ve bol bol zeytinyagiyla denersen ins. Yaparsin ve burda öğrendiğim en önemli detay nefes alip ikinmak ve cokca zeytinyag bunlari yaparsan ins. Basarirsin canim
Insallah cnm ya ben esimin parmagini bile yaklastiramadim dun aksam bide zeytinyagiyla deniycem.[/QUOTE]
Zeytinyagi cok ise yariyo kuzum ya bende yapamam diyodum ama oluyo inan yeter ki daha bende yenmis degilim ama geldiğim aşama ya kadar bilgi verebilirm ve eşin yaparken bakmamaya calis dene haber ver bize canim

bugunku dersımız yapıp gelmek mınnacık bısey bu korkulcak bısı yokkı :) yaparız yaparız bunuda yaparız karıyerde yaparız cocukta yaparız degmeyn keyfımıze :KK73:
Ayy ins. Canim ya tabi korkulck bisey yok o ne ki yani hemen olup bitcek anlamicz bileeee:KK24:

Insallah cnm ya ben esimin parmagini bile yaklastiramadim dun aksam bide zeytinyagiyla deniycem.
Zeytinyagi cok ise yariyo kuzum ya bende yapamam diyodum ama oluyo inan yeter ki daha bende yenmis degilim ama geldiğim aşama ya kadar bilgi verebilirm ve eşin yaparken bakmamaya calis dene haber ver bize canim[/QUOTE]
Burda bi arkadas vazelinin ise yaradigini solemisti kac gundur bebe yagiyla bosa ugrasmisim simdi inanir misin vazelinle denedim vd hic bir zorluk cekmeden hepsi kadi gitti cok mutlu oldum.ins.geriside gelir destegin icin tesekkur ederim

Zeytinyagi cok ise yariyo kuzum ya bende yapamam diyodum ama oluyo inan yeter ki daha bende yenmis degilim ama geldiğim aşama ya kadar bilgi verebilirm ve eşin yaparken bakmamaya calis dene haber ver bize canim
Burda bi arkadas vazelinin ise yaradigini solemisti kac gundur bebe yagiyla bosa ugrasmisim simdi inanir misin vazelinle denedim vd hic bir zorluk cekmeden hepsi kadi gitti cok mutlu oldum.ins.geriside gelir destegin icin tesekkur ederim[/QUOTE]
Ne demek canim ya hepimiz biran once yenelim de bebislerimizi konusalim

Burda bi arkadas vazelinin ise yaradigini solemisti kac gundur bebe yagiyla bosa ugrasmisim simdi inanir misin vazelinle denedim vd hic bir zorluk cekmeden hepsi kadi gitti cok mutlu oldum.ins.geriside gelir destegin icin tesekkur ederim
Ne demek canim ya hepimiz biran once yenelim de bebislerimizi konusalim[/QUOTE]
INsallah o gunleride goruruz biran once allahin izniyle yillarim bosa gecti bu yuzden

[QUO4, post: 40062645, member: 636632"]Ne demek canim ya hepimiz biran once yenelim de bebislerimizi konusalim[/QUOTE]
INsallah o gunleride goruruz biran once allahin izniyle yillarim bosa gecti bu yuzden[/QUOTE]
Hic ümitsizliğe kapilma canim bizim de sinavimiz bu muymus demek ki şöyle düşün bi derdimiz var ama caresi de var hem de bizim elimizde olan bişey tek derdimiz bu olsun napalim Allahm dermansiz dert vermesin canim ne zaman bunalsam hep böyle düşünürüm sende öyle yap hep beraber yenicz inss.

[QUO4, post: 40062645, member: 636632"]Ne demek canim ya hepimiz biran once yenelim de bebislerimizi konusalim
INsallah o gunleride goruruz biran once allahin izniyle yillarim bosa gecti bu yuzden[/QUOTE]
Hic ümitsizliğe kapilma canim bizim de sinavimiz bu muymus demek ki şöyle düşün bi derdimiz var ama caresi de var hem de bizim elimizde olan bişey tek derdimiz bu olsun napalim Allahm dermansiz dert vermesin canim ne zaman bunalsam hep böyle düşünürüm sende öyle yap hep beraber yenicz inss.[/QUOTE]
Aynen esimde bende ole dusunuyoruz ama bunca yil hicbisey yapmadan durmasaydim keske su an bunu yapabildigime sukrediyorum hepberaber yenicez ins.

[QUOTE="yardim84, post: 40062802, member: 636na bile gerek kalmadi sadece sarki soyledim ve tuvaletimi yapar gibi yaptigimda aciliyo kaydi gitti o kadar mutlu oldum ki kac gundur bosa canimi sikmisim[/QUOTE]
Iste bu kadar bundan sonrasi gelir canim hic sikinti bile yapma

Back
X