• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayyy
[QUOTE="yardim84, post: 40062802, member: 636na bile gerek kalmadi sadece sarki soyledim ve tuvaletimi yapar gibi yaptigimda aciliyo kaydi gitti o kadar mutlu oldum ki kac gundur bosa canimi sikmisim
Iste bu kadar bundan sonrasi gelir canim hic sikinti bile yapma[/QUOTE]
Ayy hadi insallah gercekten bu is bitmis kadar sevindim cnm.cok sagol.

Kızlar uyuşturucu spreyler, ilaçlar vs. olmadan da yenebilirsiniz. Uyuşturucu hissi veren kremler tamamen sizin inanmanızla alakalı bir durum, inanmazsanız bir faydasını göremezsiniz. İnanın bana bunlara ihtiyaç duymadan da pekala başarabilirsiniz, illa kullanmak istiyorum diyorsanız da doktorunuza danışın.

Her zaman söylüyorum sizin için en uygun kayganlaştırıcı özelliği olan bephanten krem yeni adıyla bephantol. Hiçbir zararı yok, insanlar bu kremi cilt bakımı için kullanıyor, en güzel özelliği kayıp gitmesi. Egzersizlere yeni yeni başlayan arkadaşlarıma bunu öneriyorum, içinde başaranlar da var, hala egzersiz aşamasında olanlar da. Nacizane önerim bu, son karar tabii ki sizlere ait.

arkadaşlar bende uyuşturucu krem emla almıştım yapamadım yine de ve bir hafta hep denedik en son mahfetmişim kendimi jinekoloğa gittim ki mantar olmuş ne yapmışsın sen öyle dedi yani yine de karar sizin yaşamış biri olarak paylaşayım dedim

arkadaşlar bende uyuşturucu krem emla almıştım yapamadım yine de ve bir hafta hep denedik en son mahfetmişim kendimi jinekoloğa gittim ki mantar olmuş ne yapmışsın sen öyle dedi yani yine de karar sizin yaşamış biri olarak paylaşayım dedim

Emla krem tek başına başlı başına bir çöp, ama söylediğim gibi inanırsan etkisine gerçekten faydasını görebilirsin. Emladan nohut tanesi büyüklüğünde bir parça al, bephanten kremle karıştır ve kayganlaştırıcı olarak bunları kullan.

Söylemeden edemeyeceğim emla mantar oluşturmaz, başka sebeplerden dolayı mantar oluşmuştur. Mantar olmayanımız bir elin 5 parmağını geçmez herhalde, sentetik iç çamaşırı kullanıyorsan, vajinanı çok zorladıysan ya da yoğun bir stres altında kullandığın ilaçlar bile mantar oluşturabiliyor canım. Bunları düşünme mervecim, mantarın bir çözümü var, sen sadece yenmeye odaklan.

[QUOTE="AdaNis, post: 40063830, member: 653037lar uyuşturucu spreyler, ilaçlar vs. olmadan da yenebilirsiniz. Uyuşturucu hissi veren kremler tamamen sizin inanmanızla alakalı bir durum, inanmazsanız bir faydasını göremezsiniz. İnanın bana bunlara ihtiyaç duymadan da pekala başarabilirsiniz, illa kullanmak istiyorum diyorsanız da doktorunuza danışın.

Her zaman söylüyorum sizin için en uygun kayganlaştırıcı özelliği olan bephanten krem yeni adıyla bephantol. Hiçbir zararı yok, insanlar bu kremi cilt bakımı için kullanıyor, en güzel özelliği kayıp gitmesi. Egzersizlere yeni yeni başlayan arkadaşlarıma bunu öneriyorum, içinde başaranlar da var, hala egzersiz aşamasında olanlar da. Nacizane önerim bu, son karar tabii ki sizlere ait.
[/QUOTE]
Canim ya ben bu gece kremle denicm ama icimde şüphe var ne yapacagimi bilmiyorum zeytinyagla denememizde girdi zannediyodk ama cok kayiyodu o yüzden bi krem deniyim diyorum bi seferligine olmaz mı

Ben düzeldimAma hala bebe yagiyla egzersiz yapıyorum. Bebe yağının suana dek bir zararini görmedim. İlişkilim rayina girince hepsini birakicM insallah

[QUOTE="AdaNis, post: 40063830, member: 653037lar uyuşturucu spreyler, ilaçlar vs. olmadan da yenebilirsiniz. Uyuşturucu hissi veren kremler tamamen sizin inanmanızla alakalı bir durum, inanmazsanız bir faydasını göremezsiniz. İnanın bana bunlara ihtiyaç duymadan da pekala başarabilirsiniz, illa kullanmak istiyorum diyorsanız da doktorunuza danışın.

Canim ya ben bu gece kremle denicm ama icimde şüphe var ne yapacagimi bilmiyorum zeytinyagla denememizde girdi zannediyodk ama cok kayiyodu o yüzden bi krem deniyim diyorum bi seferligine olmaz mı[/QUOTE]

Nasıl bir krem belinaycım?

Söylediğim gibi ben pek tavsiye etmiyorum nacizane, fakat kremin etkisine inanırsan faydalı olabilir canım. Son karar senin, zararsız bir kremse sorun olacağını düşünmüyorum.

Ben düzeldimAma hala bebe yagiyla egzersiz yapıyorum. Bebe yağının suana dek bir zararini görmedim. İlişkilim rayina girince hepsini birakicM insallah

Canım alışınca ona hiç ihtiyaç duymayacaksın, zamanla kendiliğinden terk edeceksin zaten.

Bebe yağı mantara yol açabiliyor, dilersen başka bir kayganlaştırıcı da kullanabilirsin birtanem, nasıl rahat edersen.

Canim ya benisgece kremle denicm ama icimde şüphe var ne yapacagimi bilmiyorum zeytinyagla denememizde girdi zannediyodk ama cok kayiyodu o yüzden bi krem deniyim diyorum bi seferligine olmaz mı

Söylediğim gibi ben pek tavsiye etmiyorum nacizane, fakat kremin etkisine inanırsan faydalı olabilir canım. Son karar senin, zararsız bir kremse sorun olacağını düşünmüyorum.
[/QUOTE]
Anestol pomad canim uyusturuyomus herald bi kereligine denesem bisey olmaz sanki bide daha kolay olsun diye kremin üstüne zeytinyagini da sursem nasil olur

Anestol pomad canim uyusturuyomus herald bi kereligine denesem bisey olmaz sanki bide daha kolay olsun diye kremin üstüne zeytinyagini da sursem nasil olur[/QUOTE]

Canım benim onun bir zararı olmaz sanırım, kullanan kızlar vardı. Anestolü hiç denemedim, bilemiyorum tatlım zeytinyağıyla nasıl bir ikili olur inan bilemiyorum. Kullananlar varsa mesajını görünce sana yardımcı olurlar belinaycım.

Anestol pomad canim uyusturuyomus herald bi kereligine denesem bisey olmaz sanki bide daha kolay olsun diye kremin üstüne zeytinyagini da sursem nasil olur
tamam canim bugün bi deniyim bakalım ins. Olur dua et nolur

Canım benim onun bir zararı olmaz sanırım, kullanan kızlar vardı. Anestolü hiç denemedim, bilemiyorum tatlım zeytinyağıyla nasıl bir ikili olur inan bilemiyorum. Kullananlar varsa mesajını görünce sana yardımcı olurlar belinaycım.[/QUOTE]

tamam canim bugün bi deniyim bakalım ins. Olur dua et nolur

Canım benim onun bir zararı olmaz sanırım, kullanan kızlar vardı. Anestolü hiç denemedim, bilemiyorum tatlım zeytinyağıyla nasıl bir ikili olur inan bilemiyorum. Kullananlar varsa mesajını görünce sana yardımcı olurlar belinaycım.
[/QUOTE]

Etmez miyim birtanem benim, dualarım hep sizinle. İnşallah bu gece senin için milat olur canım.

Etmez miyim birtanem benim, dualarım hep sizinle. İnşallah bu gece senin için milat olur canım.
Ins. Canim yaa cok kararliyim ama bakalim[/QUOTE]

Nasıl alman gerektiğini, ne yapman gerektiğini biliyorsun canım. Kaygı düzeyini artırmamaya çalış, kendine güven ve en önemlisi cesur ol. Acı hissini yaşadığın an bırakmaya çalışma, aksine üzerine git saniyeler sonra acı hissi kaybolacaktır. Nefes egzersizlerini unutmadan p.si almaya gayret et, eşini sen yönlendir ve doğru pozisyonu bulun tatlım. Gerisi kendiliğinden gelir zaten. Hadi bakalım inşallah güzelim benim.

OTE="AdaNis, post: 40064680, member: 653037"]Ins. Canim yaa cok kararliyim ama bakalim[/QUOTE]

Nasıl alman gerektiğini, ne yapman gerektiğini biliyorsun canım. Kaygı düzeyini artırmamaya çalış, kendine güven ve en önemlisi cesur ol. Acı hissini yaşadığın an bırakmaya çalışma, aksine üzerine git saniyeler sonra acı hissi kaybolacaktır. Nefes egzersizlerini unutmadan p.si almaya gayret et, eşini sen yönlendir ve doğru pozisyonu bulun tatlım. Gerisi kendiliğinden gelir zaten. Hadi bakalım inşallah güzelim benim.
[/QUOTE]
Ins canim benim umarim yarin güzel haberi veririm size

kiz belinayyyyyy ne krem dion sen bakiyim yine ben sana demedim mi kirk yillik ewli gbi hissetcz kendimizi die ben eve geldim geleli sanki yillardir evliyim cocugumuda dedesilere gondermis gbi hissediorum ve aklim cok rahat suan :) yazimi gorenler belki bu kiz kafayi yedi diyecek ama napiyim mecbrum artik bole dusunerek kendimi rahatlatiorum

Ayy hadi insallah gercekten bu is bitmis kadar sevindim cnm.cok sagol.
Yolu yariladik canim inan ve devam et surekli dene bi bakmisiz olmus bitmis Allahin izniyle[/QUOTE]
Su an itibariyle esiminde serce parmagini alabildim ikimizde cok sevindik cocuk hayalleri kurmaya basladik erken ama dusunmek bile guzel.

Back
X