• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bu arad bende burdym her akşam yazdıklarınızı tek te okuyorum... Bana ihtiyaç olursa buradayım iki ay önce yendim bu pis vajiyi bebek istiyoduk ama bu ayda yine bana kırmızlar:( allah hepimize evlatlar nasip etsin... Kızlar ben bir gıdacı oalarak sereksiyon kaybı ve isteksizlik olan eşler için bol kuru meyve yiyin bide tatlınızı bol tutun yemeklerde falan çok işe yarıyor.....:KK31:

Kızlar bu arad bende burdym her akşam yazdıklarınızı tek te okuyorum... Bana ihtiyaç olursa buradayım iki ay önce yendim bu pis vajiyi bebek istiyoduk ama bu ayda yine bana kırmızlar:KK43: allah hepimize evlatlar nasip etsin... Kızlar ben bir gıdacı oalarak sereksiyon kaybı ve isteksizlik olan eşler için bol kuru meyve yiyin bide tatlınızı bol tutun yemeklerde falan çok işe yarıyor.....:KK31:
canım mesela örnek verirmisin .. yemek yemiyor eşim evde 11.00 lere kadar çalıştığı için... kuru meyve derken kuru incir kuru kayısı falansa evde var süper kendim yapayım dedim zor geldi bana gittim aldım mesir macunu içinde tarçın zencefil anason kişniş bal herşey var aslında.. başka önerin .. tatlı derken baklava filanmı

Kızlar bu arad bende burdym her akşam yazdıklarınızı tek te okuyorum... Bana ihtiyaç olursa buradayım iki ay önce yendim bu pis vajiyi bebek istiyoduk ama bu ayda yine bana kırmızlar:KK43: allah hepimize evlatlar nasip etsin... Kızlar ben bir gıdacı oalarak sereksiyon kaybı ve isteksizlik olan eşler için bol kuru meyve yiyin bide tatlınızı bol tutun yemeklerde falan çok işe yarıyor.....:KK31:
canım bu sorunu çözmüssün işte tebrikler.. cocuk için üzülme hiç strese de girme o en hayırlı zamanda gelecek diye düşün:))

walla bu yolda herşey mübahtir:) bakıyorum niye tıkanıyoruz sertleşiyo ama çabuk sönüyo öyle olunca da denemeler hep yarım kalıyo.. mesir macunu umarım işe yarar.. yani ona da bişiy diyemiyorum haklı kendince uzun süredir hep benim yüzümden kalakalıyodu öyle ..işe yararsa yani biraz sert kalsın ben o aşamada nerde takıldığımı anlayacağım kendimi ona göre ayarlarım.. :)
:) kız biz denedik az önce eşimle yine dünkü gibi girdi :) ben takıldıgım yeri anladım nasıl aşacam diye yol arıyorum cesaret ve gaza ihtiyacım var o noktayı aşarsam duvarı aşacam:KK70:

:) kız biz denedik az önce eşimle yine dünkü gibi girdi :) ben takıldıgım yeri anladım nasıl aşacam diye yol arıyorum cesaret ve gaza ihtiyacım var o noktayı aşarsam duvarı aşacam:KK70:
:):) ne dedik duvar yok ..duvar yok ki orda .. o noktadayken algını aşacaksın hepsi bu..orda duvarın olmadığı.. hem zaten en zoru başının girmesiymiş.. hadi bekliyom sen git hallet gel tüyo ver bana:)

Canım benm gözün aydın benmde yenip bebiş yapmam lazım çikolata kisti hastasıyım ve ben eşimin p...sinin başından birazını geçiriyorm ama o kadar :/ gerisi gelmiyor burdakiler bana kızacak haklı olarak ama kızlıgımn oraya yetişmeden korku sarıyor aşmam lazım gaz ve cesaret

canım mesela örnek verirmisin .. yemek yemiyor eşim evde 11.00 lere kadar çalıştığı için... kuru meyve derken kuru incir kuru kayısı falansa evde var süper kendim yapayım dedim zor geldi bana gittim aldım mesir macunu içinde tarçın zencefil anason kişniş bal herşey var aslında.. başka önerin .. tatlı derken baklava filanmı
Canım bu hastalıkta eşlerimiz malesef ereksiyon kaybı yaşıyor bençok çektim sen istersin o istemez o ister sen korkarsın ikinzi istersiniz bu sefer sende kuruluk onda ereksiyon kaybı olur... Ben bunu farkedince. Kuru kayısı incir bal ceviz doğal şekerler yani meyve, hiç eksik etmedim ama hiç eşime söylemdm...yemek sonrası tatlıyı eksik tutmamak lazım bence kabak tatısı incir tatlısı her türlü tatlı ...bence çok işe yaradı . Pes etmek yok ... Yavaş yavaş. Ben ne pozisyonlar denedim biri kameraya çekse şaka mı bu der...

canım bu sorunu çözmüssün işte tebrikler.. cocuk için üzülme hiç strese de girme o en hayırlı zamanda gelecek diye düşün:))
Amin cnm inşallah da 13 aylık evliyım 29 yasındayım bu ay o kada umutlandım ki...artık asla inanmam belirtilere suna buna... Hayırlısı ama çok istiyorummmmmmm ALLAHIM hayırlı eylesinde versin....

Canım bu hastalıkta eşlerimiz malesef ereksiyon kaybı yaşıyor bençok çektim sen istersin o istemez o ister sen korkarsın ikinzi istersiniz bu sefer sende kuruluk onda ereksiyon kaybı olur... Ben bunu farkedince. Kuru kayısı incir bal ceviz doğal şekerler yani meyve, hiç eksik etmedim ama hiç eşime söylemdm...yemek sonrası tatlıyı eksik tutmamak lazım bence kabak tatısı incir tatlısı her türlü tatlı ...bence çok işe yaradı . Pes etmek yok ... Yavaş yavaş. Ben ne pozisyonlar denedim biri kameraya çekse şaka mı bu der...
anladım canım çok saolasın.. ben o zaman kurumeyveli bir kek yapayım şuan yapabileceğim bu.. yarın da yazdıklarına göre yaparım bişiyler..

:):) ne dedik duvar yok ..duvar yok ki orda .. o noktadayken algını aşacaksın hepsi bu..orda duvarın olmadığı.. hem zaten en zoru başının girmesiymiş.. hadi bekliyom sen git hallet gel tüyo ver bana:)
KıZ cidden mi en zor başı giriyor sen böyle deyince içime şüphe düştü yoksa hiç mi girmiyor o_O

KıZ cidden mi en zor başı giriyor sen böyle deyince içime şüphe düştü yoksa hiç mi girmiyor o_O
kız delirme allah allah..kendini olumsuza şartlandırma şekerim..ne diyo kızlar başı girdikten sonra gerisi çok kolay demiyolarmı ondan öyle diyom.. sen bu işi hallettiğini düşün...içine şüphe düşmesin işin zorunu anlatmışım geriye bişiy kalmamış gibi düşün :) deli kız ya.. hadi ben senden tüyo bekliyom hadi kuzum hallet de gel şu işi:)

Canım benm gözün aydın benmde yenip bebiş yapmam lazım çikolata kisti hastasıyım ve ben eşimin p...sinin başından birazını geçiriyorm ama o kadar :/ gerisi gelmiyor burdakiler bana kızacak haklı olarak ama kızlıgımn oraya yetişmeden korku sarıyor aşmam lazım gaz ve cesaret
Canım kızlık dediğin şeye takılma... Bende çok önemsedim ki buna saygı duyarım hayatında bir kere yasadıgın bi şey..onu asla düşünme ilişki sırasında... Yaradan bunu bayanlara vermiş bi nedeni var.. Ama acı yokkkkk...bak ben deli gibi kasmama rağmen o sorunu çözdüm ki kızlık vajinanın girişinde bi bakmışın yokkk...sana kimse kızmaz kızamaz aslaaaa... Bunu hepimiz yaşadıkkkk...benden sana tavsiye o giriyor ya birazcık eşine dur de devam et sonra dur de devam et. Aranızda şifre oluşturun dur ddiye. O bir iki saniye bekleesin devam etsin ok...

Canim mesaji okurken yazdiklarin dikkatimi cekti.direkt olarak esine hadi gel deneyelim deme geceligini giy hazirlan esin etkilenir zaten birde gec saate birakmayin erkeklerin Istegini cok azaltiyor ozellikle de sabah erken ise gidiyorsa.esine ortada bisey yokken hadi gel deyince gorev gibi gelebilir.benim esim bana demisti ki hadi gel deneyelim diyosun da hemen sertlesme olmazki elimde olmadan gorevmis gibi hissediyorum ve hic istemiyorum.o gunddn sonra on hazirliga cok dikkat ettim.ve cok faydasini gordum.insallah yazdiklarim isine yarar canim
Sagol canim haklisin galiba erkeklerin yapisi bizden farkli bi de öyle deniyim bakalim sonuclari yazarm

Kizlar yuklenmeyin eşlerinize bu kadar.caktirmadan etkileyin bakin o zaman onlar diyecrk deneyelim diye.ben de artik son zamanlarda kavga etmeye baslamistim.esim hazir olsa bitecekti eminim.esim naz yapinca cok kiziyodum.hatta bagirdim bak dedim bu kadar kalin aparati icime aliyorum da seni mi almiycm.istemiyosan ben de cabalamiyorum dedim.esim itiraf etti bu hastalik beni de etkiledi performansim yok iliski isteyemiyorum demisti cok uzuldum ona.geceliklerimi cikardim giyindim bi kac guzel soz falan baktim ki esimin hosuna gitti.sonra da yendik zaten.ye dikten sonra butun sorunlar bitti.simdi de ben nazlaniyorum:)

canim bana ozelden yazarman ben sana yazamadim da

Back
X