- 19 Mart 2015
- 316
- 221
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #189.561
Bacaklarım kasılıyor benim deli olacam o kasılmaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin destwğin sayesinde canım benimBebeğim ne çok sevindim, gözlerim doldu, sen başardın, bir insanın gösterebileceği tüm cesarete, azim ve kararlılığa şahit oldum, harikasın. Çok şükür sana bugünleri gösteren rabbime. Kocaman öpüyorum seni, tatlım benim![]()
canım bende öyle oluyodum şimdi egzersizimi yaptım, şunu öğrendimki nefesi verirken bacaklarınıda açıyorsun. tamamen nefes kontrolü. alırken kassan bile verirken açılıyosun. böyle düşün. bu arada eşin evdeyse wc ye gir o evdeyken bile birazz yapmaya çalış çık. anlamaz bile. naçisane fikrim. sen başarmayı kafana koymuşsun eşinide ikna edersin bence.Bacaklarım kasılıyor benim deli olacam o kasılmaya
Rica ederiz canim herkes ayni aşamalardan geçiyor ve adim adim ayni sona basarmaya yaklasiyor:)Canim cok tesekkur ederim aydinlattigin için sizler böyle açıklayıcı yazınca daha çok motive oluyorum. Ilk denedigimde ümitsizliğe kapıldım ama şimdi ilk seferde böyle olmasının normal olduğunu öğrenince çok rahatladım sağolasın canım :)
Ya ben yapabileceğime inanıyorum hep denediğim ğozisyonda eşim gerisi girmediği için girmez diyor başka pozisyon seçiyor onda da bn rahat değilim allahm çıldıracak çok istekliydim bgn bitecek diye şimdi ayrı gayrı odalarda küs oturuyoruz hep benm hatam ölüm yok ya iki dk duramıyorumcanım bende öyle oluyodum şimdi egzersizimi yaptım, şunu öğrendimki nefesi verirken bacaklarınıda açıyorsun. tamamen nefes kontrolü. alırken kassan bile verirken açılıyosun. böyle düşün. bu arada eşin evdeyse wc ye gir o evdeyken bile birazz yapmaya çalış çık. anlamaz bile. naçisane fikrim. sen başarmayı kafana koymuşsun eşinide ikna edersin bence.
Ben eşli denedim olmadı ve ilk defa tartıştık aparata da izin vermiyor kızlığım gidecek diye ne kadar konuştuysam nafile.ben artık uğraşmak bile istemiyorum umudumu yitirdim aptalım ben aptal
Bende öncesinde uyuşturucu krem kullanmıştım yenemedim acaba denesen mi ilk girişte uyuşukluk olur bari. Başarmayı çok istiyorum çok yoruldum gerçekten çok yoruldum sırtımda kambur oldu.yarın ne yazık ki eşim sabah evde akşam gidecek işe ve aksilik o ki aksamda bir evli bayanın evine davetliyim onun eşide gece çalışacak yarın.
CANIM BENDE EGZERSİZ YAPAMADIM SADECE EŞ DENEMESİ İLE BAŞARDIM .. TABİ ZAMAN ALDI YANİ DENEMKTEN KORKMADIM SADECE BAŞARILARI OKUYUP İÇİME YAPABİLECEGİM HİSSİ DOLDU...UYUSTURUCU KREM SÜREREK YENDİM DAHA ÖNCEDE KULLANDIM KREM AMA YAPAMAMISTIK ..YAVAŞ YAVAŞ ADIM ADIM İLERLEDİK ..
senin destwğin sayesinde canım benimçok teşekkür ederim :) kızlar ben doktora çok gittim kesin fizyolojiktir psikolojik değildir diye ama tamamen psikolojik rahmim ters mantarda var bende.. ama oldu bunlar bahane herşey beyinde bitiyor ayrıca birşeyin yırtıldığı yok orası zaten delik
![]()
Hiç parmak egzersizi olmadı mı hangi pozisyonda oldu allahm zaten şurda hepinizle konuşunca içim nasıl huzurla doluyoröyle demeyin inanin bır gun oyle surprız bır anda oluyor ki :) inanamıyor insan ben egzersiz yapmadım ama defalarca okudum burada basarıları ve ıcıme guven geldı hergun denemek ıstedım hatta istek hıc gıtmeısn denemekten korkmadım sonuc olumsuz olsa bıle ...
Teşekkür ederim telkinlerin için içim açıldı okudukça konuşacam sakince ben çok istiyorm başarmayı aynen üzerime her sabah bir yük çöküyor burda konusmak çok rahatlatıyor insanı yalnzı değilim en azındanAnlıyorum canım, gün geçtikçe daha ağır bir yük haline gelir bu illet. Ne kadar yorulduğunu, bunaldığını biliyorum, bir taraftan başarmak, yenmek için tırnaklarınla kazıyorsun, çabanı görüyorum mervecim. Eşini yine ikna etmeye çalış, ikna olmazsa da egzersiz yapacağını, ikinizin de çok yıprandığını anlat canım sakince. Tamam olsun, öbür gün başlarsın çalışmalara.
Başarmayı istemen o kadar önemli ki, bu illetin yarısını yenmiş sayılırsın, gerçekten istemek çok önemli. Ben başaracağını biliyorum, inanıyorum sana tüm kalbimle.
Canım benim, sadece olumlu yönlerini gördüm ve çoook mutlu oldum
Hepiniz de ne kadar azimli, kararlı ve sabırlısınız. Zamanında sizin kadar cesur değildim, takdir ediyorum hepinizi, çabalarınızı, yenmek isteyişinizi, egzersizlere sıkı sıkı tutunmanızı
İnşallah en kısa zamanda yeneceksiniz, inşallah.
canım başını aldıysan sonrası inan çok kolay :) bak yapman gereken sen yada eşin ittirsin acıdığını hissettiğin an orda bekle sakın geri çıkarma oraya zaten alışıyo sonrada tekrar ittir hatta ben 15e kadar sayıyodum nefes alıp verirken. bu arada eşinde sönme olabilir. ama egzersize izin vermiyosa bunada katlanacak. sen inan yeter ki.Burda siZinle oldukça kendime güvenim gelmişti eşimi itiyordum burda bir haftada p..sin başını alacak kıvama geldim yani hergün umut doluyken şu halime bak o bana yanlış bilgi verenler o boş konuşanlar çok ahımı aldı çok
canım inşallah inşallah.. cesaretlendirdiğiniz içinde ayrıca teşekkürler.. ben de kendimi artık olabilir diye şartlıyorum.. sadece plan yapmıyorum bugün son falan diye....:) diyemiyorum yeminle o kadar iddalı olamıyorum...Canim eğer yarisina kadar ilk alisin değilse NEOLUR daha fazla erteleme ben yarisina kadar aldigimin ertesi günü minik anestol surdum psikolojik olarak çok rahatlattı ve cesaretimi toplayip eşime it dedim yavaşca bir itti hepsi girdi sonra gel git yaptı ve orasi iyice alisti ve sunu itiraf edeyim bir buçuk ay oldu geneli ama bu ilk günkü en rahatiydiyanlis anlasilmasin ama hepsi kolay tamamen senin psikolojik olarak rahat olmama gözünde buyutmemene bagli. Bak adetin yaklasiyormus bugün bu isi hallet Canim ertelemek için hiçbir sebep yok sen hazirsin
Teşekkür ederim telkinlerin için içim açıldı okudukça konuşacam sakince ben çok istiyorm başarmayı aynen üzerime her sabah bir yük çöküyor burda konusmak çok rahatlatıyor insanı yalnzı değilim en azından
canım çok teşekkür ediyorum.. sizlerin destekleri sayesinde gerçeken çok yol alıyorum.. .. olumsuzluklara takıldığım zaman yapıyorum bunu kaç tane olumsuz maddem var kaç tane olumlu maddem var diye.. gün geçtikçe olumlular sayısı artıyo.. yenmeye çalışan tüm arkadaşlara da tavsiye ederim özellikle umutsuz hissettiğiniz zamanlarda yapın çok işe yarıyo.. umutlar yeniden geliyo.. .
hiiç olmadı yapamadım ve karar verdim eş denemesi ile basaracagımı ..ben alt da idim yatakda köse kapmaca oynadık sankı baya ugrastırdım ama esım vazgecmedi en önemlisi iş onda uç kısım gırdıkten sonra sakın cekmeyın devam edin ve bırak kendı zevk alırcasına devam etsin gitgel ile ve seninle konusabılır aklını baska yone ceksın .. benim ki cok tesaduf gıbı oldu surprız oldu yaniHiç parmak egzersizi olmadı mı hangi pozisyonda oldu allahm zaten şurda hepinizle konuşunca içim nasıl huzurla doluyor